• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Canım hoşbuldum ..
Kıyafet araştırmalarına girdiniz mi? Ben evde yapacağım nişanımı küçük birşey olsun istiyorum. Aile ve yakın çevrem gelse kafi ..
O yüzden hanım hanımcık bir kıyafet olsun diyorum. Senin nasıl olacak herhangi bi kıyafet tercihin varmı?

Dün isteme için zor buldum nişanda ne yapıcam hiç bilmiyorum ama balık bir elbise istiyorum saks mavisi :23: benimde evde olucak . Düz kısa elbiseler 250tl ise ben balık elbisenin fyatlarını düşünmek istemiyorum :50:

çağrı merkezinde çalısıyodum garanti bankasında müşteriler delirtti bi hışımla bıraktım :52: nişanlımlada orda tanıştık 21 yaşıma girecm inşallah 2 hafta sonra şimdilik evdeym çeyiz hazırlığı yapıyorum çeyiz hazırlığı yapan tüm bacılarıma sabırlar diliyorum :14:

Ah bir de çeyiz var :25:
E ne zaman düğün tarihi belli mi ?

Hayirli olsun canim hazirliklarinda neler yaptin anlat bakalim ;)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

sağol tatlım :) nişanın en büyük stresi ne giycem ? :18: geri kalanlar teferruat okdr çok sey baktım ki internetten karar vermedm allak bullak oldum snra gittim çeyiz sandıgı içindekiler ve nişanlıgımı tek yerden aldm hiç aklımda olmayan bi model hemde :52: tek tavsiyem herşeyn en iyi olsun dye çabalamayn yoksa benm gibi bocalarsnz aksilikler bırkmaz peşinizi :17: zaten sevdiğinizle oldugunuz için nişanınız mükemmel olmus demektr :16:

sağol tatlım :) nişanın en büyük stresi ne giycem ? :18: geri kalanlar teferruat okdr çok sey baktım ki internetten karar vermedm allak bullak oldum snra gittim çeyiz sandıgı içindekiler ve nişanlıgımı tek yerden aldm hiç aklımda olmayan bi model hemde :52: tek tavsiyem herşeyn en iyi olsun dye çabalamayn yoksa benm gibi bocalarsnz aksilikler bırkmaz peşinizi :17: zaten sevdiğinizle oldugunuz için nişanınız mükemmel olmus demektr :16:

:) valla daha bizim tarih belli degil bende fikir olsun diye bakiyprum oyle ki sonra karma karisik olmiyim diye

Hosgeldinnnnn :) hazirliklarin ne alemde canimm

Hoşbuldum canım.
Valla tatlım her buluştuğumuzda kendimizi otomatikmen bi mobilya veya beyaz eşya mağazasında buluyoruz, nasıl oluyor anlamıyoruz bile :9:
Şimdilik fiyat analizi yapıyoruz. Onun dışında annemle ufaktan başlamak istiyoruz tencere takımlarına falan baktık geçen, emsan'ın inanılmaz güzel takımları var. Çok modernler ve değişikler. Aklımda bi model vardı, bi avm de görmüştüm oradan başka yerde de rastlamadım inşallah bitmez ya hemde indirimdeydi. aKLIM O TENCERELERDE KALDI :1:

Bende isteme töreninde böyle şirin ve şık şeyler düşünüyorumm :27::16:

Ama nişanlanan ve evlenen her arkdaşım çok fazla düşünme aceleden ve telaştan hayalindeki gibi olmuyor hiçbirşey dedi :30:

$indir (1).jpg

$indir.jpg

$KizIstemedeNeGiyilir2.jpg

$Screen shot 2013-04-17 at 15.11.29.png

Ahhh ahhh aynen canımm hayaller bitmek bilmiyor hayal kurdukça daha da bi heycanlanıyor baglanıyor insan :32: Güzel ve huzurlu duygularr çok hemde :16::16: İnsanın hayallerini yaşaması nasıl birşey olabilirki yaa :53::52:

Kesinlikle tatlım .. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Kazasız belasız ayrılıksız şu 1 seneyi atlatsakta evlensek ya tırsıyorum valla :18:

:) valla daha bizim tarih belli degil bende fikir olsun diye bakiyprum oyle ki sonra karma karisik olmiyim diye

orası öle canım ama ilk begendiğini al :47: daha fazla çeşit daha fazla model olunca keşke bunu değilde öbürünü alsaydm diyo insan tamda nişan günü :43: ben nişanlıgım için cok arastrdm nişan sandıgı bohçalar içindekiler geceliği terliği hiç bakmadm ilk girdiğim yerden aldm bir sürü model gösteriyolar zaten sana en kolay iş seçmek :34: sni bi zorlayan nişanlıgın olur :27:

Dün isteme için zor buldum nişanda ne yapıcam hiç bilmiyorum ama balık bir elbise istiyorum saks mavisi :23: benimde evde olucak . Düz kısa elbiseler 250tl ise ben balık elbisenin fyatlarını düşünmek istemiyorum :50:

Zavallı aşkitolarımız :1:
Herşey inanılmaz pahalı ya allahım kolaylık versin valla :50:

Kesinlikle tatlım .. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Kazasız belasız ayrılıksız şu 1 seneyi atlatsakta evlensek ya tırsıyorum valla :18:

Aynen canımm ya geriye dönüp baktığımda 3 yılı devirmişiz 1 yıl mı geçmicek diyorumm:46::27: Ama geçmek bilmiyorrr uzuyor sanki :36:

Bende isteme töreninde böyle şirin ve şık şeyler düşünüyorumm :27::16:

Ama nişanlanan ve evlenen her arkdaşım çok fazla düşünme aceleden ve telaştan hayalindeki gibi olmuyor hiçbirşey dedi :30:

Eki Görüntüle 1097437

Eki Görüntüle 1097438

Eki Görüntüle 1097439

Eki Görüntüle 1097440

İlk elbise harika tatlım .. güzel fikir oldu bana.
Nişan ve isteme birarada olacak evde yapacağım bu kıyafet gayet hanım hanımcık :34:
Teşşekkür ederim :38:

Aynen canımm ya geriye dönüp baktığımda 3 yılı devirmişiz 1 yıl mı geçmicek diyorumm:46::27: Ama geçmek bilmiyorrr uzuyor sanki :36:

Ohh sizin baya olmuş canım. Bizim daha yeni.
Ayrıca olumsuzlukları düşünmemeye çalış .. çünkü düşündükçe korktuğun başına geliyor :34:

İlk elbise harika tatlım .. güzel fikir oldu bana.
Nişan ve isteme birarada olacak evde yapacağım bu kıyafet gayet hanım hanımcık :34:
Teşşekkür ederim :38:

Aynen kuzumm ev çin çok uygun hem sade ve kibar hemde çok şık inşallah bulabilirsin aradığını :34:

Back