- Konu Sahibi balbocegi35
Aynen kuzumnm çok çok güzeller yaa hem rahatt ohhh missss
evet çizmenin içinde bütün kış boyunca durmaktan siğin çıktı ufak ufak parmak arasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzumnm çok çok güzeller yaa hem rahatt ohhh missss
Ay canım benim rabbim hiç birimizin mutluluğunu bozmaz inşallah
Allah her türlü uğursuz insanlardan korusun valla .. Artık şimdi ki kızları bir görsen bırak adamların sevgilileri olmalarını evli olsalar bile takmıyorlar ya
Korkuyorum inan ki.
Hahah aynen tatlım daha dün yanındaydım ama annem temizlikten canımı çıkardığı için bütün gün uyukladım yanında mala bağlamış durumdaydım
Pek sıkamadım pufidik yanaklarından.
evet çizmenin içinde bütün kış boyunca durmaktan siğin çıktı ufak ufak parmak arasında
Amin canım
Ama malesef dediğin gibi Tek kızlara değil ne kıza ne erkeğe ikisini de gördümm şahit oldum Allahım bizi güvenimizi boşa çıkartmıcak insanlarla bir tutsun hep
istanbuldaydın demi canım sende Soğuk oluyor oralar çok bizim burda kışı babetle geçirsen donuyorum demezsin
Aminnnn diyorum bende ama bizim hemcinsimiz çok fena sözüm meclisten dışarı öyle parmağında yüzük olsa çocuğu olsa bile ağzının içine düşecekler çok sinir oluyorum öyle bayanlara :113:
İzmirdeyim canım ben
Abowwwww kaçın kaçın şimdi bizi de sevdiğine benzetir ayyy gerisini düşünmek bile istemiyorummm :83:
ben fotograf yüklemeye çalışıyrm neden yüklenmiyoooo
vallahiii aynen aslında bizde değil anormallik bu kazuletlerde bu tulumlarıda hep bunlara göre yapıyorlar bir giyemedimm... moralini bozmak için değil alternatif düşün diye :)
Aynen öyle canımm bazen öyle kızlarla karşılaşıyorum ki gözümün içine aka baka sevgilimi kesiyolar ama herkezin kendi kişiliği bu yakışıklılık güzellik meselesi değil bence tamamen huyy
Hahaha
Valla alsın gitsinler , yakışıklı oğluşlarına güzel gelin bulmuşlar işte. Ay bide valla hayatta ki tek dileğim şuydu, yolda geçen kızlar ay kıza bak çocuğa bak. Çocuk ne kadar yakışıklı ama kız normal yani falan diye şapşik şapşik baksınlar istemiştim. Valla öyle bakıyrlar Nedense sevgilime baktıklarında hiç kıskanmıyorum, çok hoşuma gidiyor iyice koluna sarılıyorum falan bu yakışıklı adam bana ait gibisinden
Çok içten etmişim duayı sanırım
Dün erkek arkadaşım 1 Mayısta görevliydi ona sürpriz yapmak istedim çarşıya çıktım. Baktım yunuslar meydan da duruyor, bi grup abaza kız kafileside tam karşılarında bunları kesiyor kıkır kıkır gülüyorlar falan. Birazcık bekledim bakalım bizim ki bakacak mı diye, 5 dk durdum kafasını dahi çevirmedi ya Aşkımm benimm .. bak yine sevesim geldi
Aynen öyle bayanların bu konuda erkekleri geçtiğini düşünüyorum. Erkek için güzellik değil cilve ön plandaymış bunu da unutmayın . Çirkin dersinz benim sevgilim bakmaz ben daha güzelim falan dersiniz yanılırsınız benim hiç bir erkeğe güvenim yok bu konuda babama bile
En çok gezmek istediğim şehirlerden briii
Yokk kuzum ben alicam giyicem :) o kadar cuce degiliz ya bi terziye bakar isimiz alinca resim gondericem size :))
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Aynen canımm
Eheheh cok guldum ya :) masallah nazar degmesin :))
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Gezecek bir yeri yok ki canım ya. Hep bildiğin sahil kenarı kafeli sokakları , asansör , şirince başkaa hiç bişi yok burda gelişmişliği de alt safhada Dışardan gelen insanlar çok beğendiği söylenemez