• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kizlarr uc hafta sonra kuzenimin nisani var sizce hangisini aliyim.

Saclarim kizil ona gore soyleyin

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

bence ortadaki tulum en baştaki nişan sennmiş gibi olur en sondaki de biraz basit kalır

Kızlar benim paylaştığım resimlere de yorum istiyorummm ya :52:
Yüzük yükseltimmm , Makasım , Bitmemiş söz mendil kutum hepsini ben yaptım ben ben ben ben ben ben :52::52::52::52:
heyecandan sıyırdım ha :52:

Aramıza hoşgeldinnn :42:
Benimde tahminen senin verdiğin tarihte olucak şimdilk tarih konmadı nişana :51:

Canım hoşbuldum ..
Kıyafet araştırmalarına girdiniz mi? Ben evde yapacağım nişanımı küçük birşey olsun istiyorum. Aile ve yakın çevrem gelse kafi ..
O yüzden hanım hanımcık bir kıyafet olsun diyorum. Senin nasıl olacak herhangi bi kıyafet tercihin varmı?

Tamam canım bakim hemen ... :27:
EE sen neler yapıosun azcık anlat kendini bizlere:51:

çağrı merkezinde çalısıyodum garanti bankasında müşteriler delirtti bi hışımla bıraktım :52: nişanlımlada orda tanıştık 21 yaşıma girecm inşallah 2 hafta sonra şimdilik evdeym çeyiz hazırlığı yapıyorum çeyiz hazırlığı yapan tüm bacılarıma sabırlar diliyorum :14:

hu huu bende geldim ama benim nişanım iki hafta önce oldu ahh nişan heyacanı çok başkaaa Allah yardımcınız olsun :16:

Hayirli olsun canim hazirliklarinda neler yaptin anlat bakalim ;)

Kızlar kızlaarr kızlaaarrrrr :16:

22 Yaşındayım Finans Uzmanıyım, İstanbulluyum Psiko bi Polis sevgiliye sahibim tahminen 21 Haziran tarihinde Nişan olacak .. Şans dileyinnn :21:

Hosgeldinnnnn :) hazirliklarin ne alemde canimm

Ay arkadaşımın düğününde nedimeydim fotocu fotolarımı atmış şimdii :9::9: Off offf ama ben üstümdee kendi nişan elbisem olsun istiyomm nannnnn :41::23::24::25::26::27:

Hayırlısı bakalım canımm :16:
İnsan düşündükçe o günü içi kıpır kıpır oluyor. Ne güzel duyguymuş ya :9:

Ahhh ahhh aynen canımm hayaller bitmek bilmiyor hayal kurdukça daha da bi heycanlanıyor baglanıyor insan :32: Güzel ve huzurlu duygularr çok hemde :16::16: İnsanın hayallerini yaşaması nasıl birşey olabilirki yaa :53::52:

Back