• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Aynen öyle bayanların bu konuda erkekleri geçtiğini düşünüyorum. Erkek için güzellik değil cilve ön plandaymış bunu da unutmayın . Çirkin dersinz benim sevgilim bakmaz ben daha güzelim falan dersiniz yanılırsınız :50: benim hiç bir erkeğe güvenim yok bu konuda babama bile :50:

O cilve işi bende var kanımca kuzum .. ama evlendikten sonra göstereceğim :37:

Canımsın, allah razı olsun. Cümlemizin mutluluğu daim olsun rabbim nazarlardan korusun inşallah. :16:

Aminn bebegimmmm :)) hepimiz mutlu mesut yuvalarimizi kuralim coluk cocuga karisalimm :)

Bu arada buranin en yaslisi benim herhaldee :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Aminn bebegimmmm :)) hepimiz mutlu mesut yuvalarimizi kuralim coluk cocuga karisalimm :)

sen kaç yaşındasın kii:27:

Ayy dimaa öyle :9: Yaş kaç tatlım?

Hadi yaa :26: Bende çok güzel bir şehir diye tahmin ediyordum hep :50:

Yok canım ya , tunceliden , istanbuldan , konyadan vs... tanıdığm insanlar izmir e geldiğinde yerden yere vuruolardı maalesef:50:
gezeceksen sahil kısımlarına gtçeksin foça, alaçatı, bbergama, çeşme vs. ama yine de boş

Kizlarr uc hafta sonra kuzenimin nisani var sizce hangisini aliyim.

Saclarim kizil ona gore soyleyin

Tatlım eğer ilk elbise o hatunda durduğu gibi sende de duracaksa çok ciciymiş al derim :34:

O cilve işi bende var kanımca kuzum .. ama evlendikten sonra göstereceğim :37:

Bende sonradan açıldım bende çok odunum ama kabuğumu kırdım yani tabi hala çok rahat bir şekilde aşkım diye seslenemiyoorum :27::27::27: Cilvede artık onu evlenince kendimi test edicemm :52:

Sanırım kimse evlenme teklifi almamış :27::27::27: çıt çıkmıyor yalnız değilmişim bunu anladım :52:

Sanırım kimse evlenme teklifi almamış :27::27::27: çıt çıkmıyor yalnız değilmişim bunu anladım :52:

Kuzum ben evlenme teklifialmadım ama sevgilim ağzından kaçırdı evlenme teklifinden önce tektaşı almam gerekiyor falan diye .. Bende höö :53: diye kaldım.
Şu aralar sürpriz bi teklif bekliyorum :16:
Yalnız ters giden birşey var oda şu ki evlenme teklifi etmeden evlilik kararı alıyor, bu kararı aldıktan sonra teklif ediyor :52:

Normalde evlenme teklifi edilir sonra hazırlıklar olmaz mı ya:44:

Hepimizi temsilen giyicem :)

Sende ne var ne yok evlilik nisanlilikk

bekliyoruz gurulaaa :)

benim durumlar karışıkkk peşimden koşan biri vardı ama fazla hava basınca patladııı :) bilmiyorum bu gün hiç aramadı Allahtan umut kesilmez bir yollarımız tekrar keşişse :) hayırlısıyla bir başlayabilsek bu yaz söz nişan olur

Back