Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Hoşgeldin canım aramızaNasılsın neler yapıyorsun bakıyım hazırlık var mı

Tamam canım bende öyle işten vakit olursa kategori gözümde büyümezse ev müsait olursa ne çok bahane var bende

Daha erken hazırlık için sadece küçük küçük çeyiz biriktirmeye başladım. :) son bir ay kala filan başlamayı düşünüyorum hazırlıklara. :) sizin kaç gün var başladınız mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam bende geldim aranızaaa. :) 20 yaşında üniversite öğrencisiyim sözüm. 5 Aralık 2014 de :) 5 Aralık 2010 dan beri de sevgiliyiz.

hoşgeldin canımmm . Ne güzel tarihi konmuşş

Merhabalar :))
Katki maddesi icermeyen hatta kabartma tozu dahi kullanmadan, kurabiyelerim de tereyag, pastalarimda ise has cikolata kullandigim urunlerimi sergilemek istedim... bilgi icin ozel mesaj ile ulasabilirsiniz
Sevgiler...

Söz-Nişan nasipse evde bir arada olacak bizim canım henüz var bende 1 ay kala hazırlıklara başlayacağım evde olacağı için daha basit çeyizler devam ediyor diş sorunum olmasa bitmişti ama bitmedi konum varsa istersen çeyizciklerimi de görebilirsin

canım sizin tarih ne zman

canım sizin tarih ne zman

Kuzum inan artık plan yapmıyorum şafak çizelgemde ki tarihi düşünüyorduk ama bilemiyorum artık Ramazan ayının içerisinde babama söyleyecektik gelecekler diye ayağı öyle oldu belki hala söyleriz ama ne olur bilmiyorum plan yapmıycam olmuyor istediğim olursa Eylül

Bizde başta evde istedik ama ev almaz diye teyzemin küçük bir kafesi var orda yapmaya karar verdik. :) geçmiş olsun dişin mi ağrıyor. Şu anda Hakkari deyim canım sen nerdesin daha sonrasında da kayseriye gecicem. :)

Müziğin etkisine verdim kendimi Eki Görüntüle 1175440

"Eskiden değerimi bilememişsin, vah vah vah Sanki sana bir şans vermedim mi? Bugün olsa hakkımı verirmişsin, vah vah vah " VAH VAH VAH VAH VAH çak bi selam çak

Ailler nasıl canım sevdilermi birbirlerini

"Eskiden değerimi bilememişsin, vah vah vah Sanki sana bir şans vermedim mi? Bugün olsa hakkımı verirmişsin, vah vah vah " VAH VAH VAH VAH VAH çak bi selam çak

Ailler nasıl canım sevdilermi birbirlerini

Açıkçası pek tanışmadılar bile 1 kez görüştüler sadece onda da pek anlaşma olamadı ama bizim için ses cikarmadılar. Yol 12 saat olunca da bi daha gelemediler.

Teyzenin cafesi varmış bence daha uygun tabi canım dişlerimde tel var 2 senedir nasipse 1 aya kadar çıkacaklar inşallah ve kaplamalara başlanacak onun ödemesi bitiriyor sanırım dişlerim bittiğinde 8 bin civarında para ödemiş olacağımİstanbul'dayım canım ailenden uzağa gelin gideceksin yani olsun gönüller bir olsun nerede doyduğun önemli

Aldırma deli gönlüm giden gitsin sen şarkılar söyle içinden Eki Görüntüle 1175451

Anladım canımm olsun bi şekilde hallolur herşey Aldıgınız tarihide onayladılarsa ohh miss

Evet Kayseri den Hakkari ye gelin gitcem. Çok pahalı tutmuş ya tel. Nisan a az kalmış bir zamanda 8 bin lira ödemek zorlar seni biraz. neyse canım hayırlısı olsun. :)

Ay kuzum ikimizinnde planı aynıı inşşalahh istediğimiz gibi olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…