• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Evet Kayseri den Hakkari ye gelin gitcem. Çok pahalı tutmuş ya tel. Nisan a az kalmış bir zamanda 8 bin lira ödemek zorlar seni biraz. :( neyse canım hayırlısı olsun. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tel değil sadece tel 4 bin tuttu kaplamalar içinde daha yeni başlanacak telin ücretini ödedim bitiyor çok az kaldı ama biter bitmez kaplamaların ödemesi gelecek ona da bir onun kadar ödeyeceğim kredi çekicem nasipse artık düğüne kadar bitirmeye çalışacağım hem onu ödeyip hem eşya nasıl alacaksam neyse Rabbim büyük:16:
Ben de Eylül gibi nişanlanıyorum kısmetse :16:

Mutellam :52:

Kızlar napiosunuzzz. Moralim bozuldu yaaa :(

hatun sen söyle rahatla artık yaaa:16:
Selam bende geldim aranızaaa. :) 20 yaşında üniversite öğrencisiyim sözüm. 5 Aralık 2014 de :) 5 Aralık 2010 dan beri de sevgiliyiz.

hoşgeldinnnn daha varmış senin sözüne canım:1:
kuzular kuzularr napıosunuzzz :51:

valla temizlik yaparken ölüp gitcem ne stresli işlermiş
kim gelcek ki gitcek daha liste belli değil her kafadan bi ses çıkıyo ben ortada kaldım şükür ben ne dersem babam tamam diyo maşallah:16:

Tel değil sadece tel 4 bin tuttu kaplamalar içinde daha yeni başlanacak telin ücretini ödedim bitiyor çok az kaldı ama biter bitmez kaplamaların ödemesi gelecek ona da bir onun kadar ödeyeceğim kredi çekicem nasipse artık düğüne kadar bitirmeye çalışacağım hem onu ödeyip hem eşya nasıl alacaksam neyse Rabbim büyük:16:

:) rabbim yardım eder inşallah size. Mesleğin ne?

kim gelcek ki gitcek daha liste belli değil her kafadan bi ses çıkıyo ben ortada kaldım şükür ben ne dersem babam tamam diyo maşallah:16:

1 gün mü :53::52:

İnşallah canım benim inşallah:31:

3 tane Eylül de aşkı başka yaşacaklardan varr burda huhuhuhhhhh :52:

Evet daha çok ve. :)

Nilim nehirim :54::29:

hoşgeldin aramıza:16:
Oşbuldum:23:

Ay valla bi söyleyim hem kendim rhatlıcam hem sizi rahat bırakcam :9::9::9:

Amin canım inşallah:nazar:Muhasebe canım ama artık 1100 TL ile hangisini yapacağımı şaşırdım ve sanırım bir yol bulmam gerek:31:

1100 TL mi bir muhasebeci emeğine göre çok az bir miktar. Ben çeyiz almak için üniversitesini de okuduğum için oturduğum yerde çevirmenlik yapıp iki laf ederek 2250 kazanıyorum. Bir muhasebeci emeğine göre çok çok az bir maaş canım. Ama yaparsın inşallah bence de kredi çekmek en akıllıca olanı. Biraz da ailen yardım ederse iyi olur.

Evet daha çok ve. :)

benim ağustosta inşallah:1: cumartesi sevgilim geliyor salı günüde aileler tanışıyor:32:
Ay valla bi söyleyim hem kendim rhatlıcam hem sizi rahat bırakcam :9::9::9:

biz dert değilizde senin üstünden yük kalkıcak hatun en azından önünü görceksin:16:

benim ağustosta inşallah:1: cumartesi sevgilim geliyor salı günüde aileler tanışıyor:32:

biz dert değilizde senin üstünden yük kalkıcak hatun en azından önünü görceksin:16:

Yakınmış maaşallah canım mutluluklar. :) daha tanışmadı mı aileler

1100 TL mi bir muhasebeci emeğine göre çok az bir miktar. Ben çeyiz almak için üniversitesini de okuduğum için oturduğum yerde çevirmenlik yapıp iki laf ederek 2250 kazanıyorum. Bir muhasebeci emeğine göre çok çok az bir maaş canım. Ama yaparsın inşallah bence de kredi çekmek en akıllıca olanı. Biraz da ailen yardım ederse iyi olur.

Ön muhasebe canım fatura kesiyorum telefonlara bakıyorum sipariş alıyorum mutabakat yapıyorum falan :31:yine de az farkındayım zamla Nisan'da oldu bu tutat yoksa 900 TL alıyordum ama böyle olmadığını belirttim konuşacak 1 aya kadar dönecek bana yoksa başka iş ya da ek iş yapacağım hafta sonları:51:Ailem pek yardım edemez borçlar var evlilik öyle bir ana geliyor ama artık beklemek istemiyoruz o yüzden erkek arkadaşımla kendimiz yapacağız sadece canım :31:

Oruç başıma vurdu :111::60:

Burada da buluştuk ki :52::54:

Bulurum, her yerde bulurum seni, takip ediyorum
$200.gif

Ön muhasebe canım fatura kesiyorum telefonlara bakıyorum sipariş alıyorum mutabakat yapıyorum falan :31:yine de az farkındayım zamla Nisan'da oldu bu tutat yoksa 900 TL alıyordum ama böyle olmadığını belirttim konuşacak 1 aya kadar dönecek bana yoksa başka iş ya da ek iş yapacağım hafta sonları:51:Ailem pek yardım edemez borçlar var evlilik öyle bir ana geliyor ama artık beklemek istemiyoruz o yüzden erkek arkadaşımla kendimiz yapacağız sadece canım :31:

Allah yardimcin olsun canım benim. O zaman nişan da çok masraf çıkarma da iyice sıkışma.

Back