• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar bana kızacaksınız belki ama bende işimi özledim:( kuzucuklarımı özledim:( her sabah müdürle atışmayı özledim. Şimdi böyle sinirlenmeden sakin sakin geçiyo hayatım çooookkk skıldııım :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:9::9::9: sinirlenmeden sakin geçen hayatt bi düşündüm de evet gerçekten sıkıcı olabilir :9: Şaka bi yana doğaldır kuzum özlemen sonçta alışkanlık var :31:

Her yarışmaya veriyorlar mı bilmiyorum ama sütlü tatlılarda varmış tatlım normalde kazanana veriyorlar ama her yarışma da bir de ek hediyeleri var gel katıl bir gün çok zevkli:21:

Tatlı yapmaya ve farklı deneyimlere açık biriyim ama olmuyor genelde arada yapıyorum , işten gelince halsiz bitkin bir şekilde yatıyorum hemen. Haftasonu evde olduğum bi gün bende paylaşayım :101:

Tatlı yapmaya ve farklı deneyimlere açık biriyim ama olmuyor genelde arada yapıyorum , işten gelince halsiz bitkin bir şekilde yatıyorum hemen. Haftasonu evde olduğum bi gün bende paylaşayım :101:

Sürekli farklı kategoriler açılıyor canım takip ettikçe göreceksin sana uygun bir zamanda uygun bir kategoride katılırsın o heyecanı yaşamak önemli olan:29:

Kuaförler tatile girmiş evime yakın olanlar , martı kaş bıyıklı kalakaldım :30: dün benim eşeğim geldi komplexe grdim yüzüne bakamıom elimle bıyıklarımı kapatıom falan :9: en sonunda söyledim yakında dikkatli bakma kuaför tatile girmiş gidemedim dedim :9::9::9:
farkındayım demez mi bir de :53:
:17:

:9::9::9: sinirlenmeden sakin geçen hayatt bi düşündüm de evet gerçekten sıkıcı olabilir :9: Şaka bi yana doğaldır kuzum özlemen sonçta alışkanlık var :31:

Can skıntısından sevdiceğime sarıyorum kavga edelimde hayatıma renk gelsin diye :) oda normalde hiç alttan almaz ama bugünlerde alttan alıyo kavga bile edemiyoz :)

Sürekli farklı kategoriler açılıyor canım takip ettikçe göreceksin sana uygun bir zamanda uygun bir kategoride katılırsın o heyecanı yaşamak önemli olan:29:

ben çok ilgiliyimdir yemeklerle övünmek gibi olmasın yapamadıgım sey yoktur ee malum 17 yasından beri anne olmayınca :31::31: uygun bi kategori yakaldıgımda katılcam hemen :27:

Kuaförler tatile girmiş evime yakın olanlar , martı kaş bıyıklı kalakaldım :30: dün benim eşeğim geldi komplexe grdim yüzüne bakamıom elimle bıyıklarımı kapatıom falan :9: en sonunda söyledim yakında dikkatli bakma kuaför tatile girmiş gidemedim dedim :9::9::9:
Ayy bu erkeklerr çok fenaaa :9::9::9:

Ayyyy benim odunumun lafı:) oda benle yarışıyosun flan der hep:) aldırınca da parlıyosun der :) odunum ya:)

ben çok ilgiliyimdir yemeklerle övünmek gibi olmasın yapamadıgım sey yoktur ee malum 17 yasından beri anne olmayınca :31::31: uygun bi kategori yakaldıgımda katılcam hemen :27:

Kuzum annen vefat mı etti bilmiyordum başın sağolsun mekanı cennet olsun sizlere sabır versin. Bende ilgiliyim her yemeği yapmaya çalışırım merak çok fazla yap sende işte rakip olalım beraber katılalım da:27:

Ayy bu erkeklerr çok fenaaa :9::9::9:

Gerçektenn çok fenalarrr:9::9::9:İnşallah açık bi kuaför bulucam çok azimliyim , fizanda olsa da gidicem :27:

Kuzum annen vefat mı etti bilmiyordum başın sağolsun mekanı cennet olsun sizlere sabır versin. Bende ilgiliyim her yemeği yapmaya çalışırım merak çok fazla yap sende işte rakip olalım beraber katılalım da:27:

Evet kuzucum annemi kaybettik malesef 7 yıl olcak teşekkür ederim .

katıllaım bebeğimm :46::46::52:

Ay ben çok utanıyorumm ya :1:

Ben geçtim artık napayım ya zaten her bi haltı biliyo :) bizim yakın bi arkadaşımız var onla yemeğe gitcektik dedim bi kuaföre uğrayım dedim :) çıktım kuaförden sevdiceğimden önce bu beyefendi direk yakışmış dedi ya düşün halimi:)

Kızlar ne yarışması bu merak ettim

Yemek yarışması canım genelde her ay neredeyse oluyor farklı kategoriler de illa şimdi olmasa da katılalım sürekli diyordum Ramazan sofralarına ben katılamayacağım babam evde ayağı alçıda hep misafirler falan zor olur ama sonralarında varım inşallah:29:

Back