Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Resim mi cekicez anlatablrmsn cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende öyle olrum diye tırsıyorum bebeğim ama giderim altın günlerinde göbecikler atarım bea
Resim mi cekicez anlatablrmsn cnm

Canım zaten sayfayı ziyaret ettiğinde kazen açıklayıcı anlatmış ama ben izah edeyim yapılışının her aşamasını resimliyorsun benim konularıma gir kedidili ile tiramisu başlığını göreceksin orada eklediğim gibi malzemelerini belirtiyorsun sonra resimleyerek nasıl yapıldığını anlatıyorsun en sonunda oluşan enfes görüntüleri sergiliyorsun

Çok yanarlı dönerli dimi yavriiim

Anladım cnm teskkurler :)

Selam bende geldim aranızaaa. :) 20 yaşında üniversite öğrencisiyim sözüm. 5 Aralık 2014 de :) 5 Aralık 2010 dan beri de sevgiliyiz.

Selam bende geldim aranızaaa. :) 20 yaşında üniversite öğrencisiyim sözüm. 5 Aralık 2014 de :) 5 Aralık 2010 dan beri de sevgiliyiz.

Hoşgeldin canım aramızaNasılsın neler yapıyorsun bakıyım hazırlık var mı
Bakalım işten vakit bulabilirsem ordayım :)

Tamam canım bende öyle işten vakit olursa kategori gözümde büyümezse ev müsait olursa ne çok bahane var bende

Hoşgeldin canım aramızaNasılsın neler yapıyorsun bakıyım hazırlık var mı

Tamam canım bende öyle işten vakit olursa kategori gözümde büyümezse ev müsait olursa ne çok bahane var bende

Ah ah ne zmn biticek bu is güç

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…