• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Yemek yarışması canım genelde her ay neredeyse oluyor farklı kategoriler de illa şimdi olmasa da katılalım sürekli diyordum Ramazan sofralarına ben katılamayacağım babam evde ayağı alçıda hep misafirler falan zor olur ama sonralarında varım inşallah:29:

Resim mi cekicez anlatablrmsn cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende öyle olrum diye tırsıyorum bebeğim ama giderim altın günlerinde göbecikler atarım bea :32:
Resim mi cekicez anlatablrmsn cnm

Canım zaten sayfayı ziyaret ettiğinde kazen açıklayıcı anlatmış ama ben izah edeyim yapılışının her aşamasını resimliyorsun benim konularıma gir kedidili ile tiramisu başlığını göreceksin orada eklediğim gibi malzemelerini belirtiyorsun sonra resimleyerek nasıl yapıldığını anlatıyorsun en sonunda oluşan enfes görüntüleri sergiliyorsun:23:

Canım zaten sayfayı ziyaret ettiğinde kazen açıklayıcı anlatmış ama ben izah edeyim yapılışının her aşamasını resimliyorsun benim konularıma gir kedidili ile tiramisu başlığını göreceksin orada eklediğim gibi malzemelerini belirtiyorsun sonra resimleyerek nasıl yapıldığını anlatıyorsun en sonunda oluşan enfes görüntüleri sergiliyorsun:23:

Çok yanarlı dönerli dimi yavriiim :52:

Anladım cnm teskkurler :)

:16: 2014/2015 Yılında sözlenecekler ஐ nişanlanacaklar bu topikte toplanıyoruz:16:
:123:Heyecanımızı , aşkımızı , hazırlıklarımızı , çeyizimizi hep beraber paylaşalımm :123:

:124: Tarihlerimizi paylaşalım , geri sayım başlasın :124:​

Selam bende geldim aranızaaa. :) 20 yaşında üniversite öğrencisiyim sözüm. 5 Aralık 2014 de :) 5 Aralık 2010 dan beri de sevgiliyiz.

Selam bende geldim aranızaaa. :) 20 yaşında üniversite öğrencisiyim sözüm. 5 Aralık 2014 de :) 5 Aralık 2010 dan beri de sevgiliyiz.

Hoşgeldin canım aramıza:16:Nasılsın neler yapıyorsun bakıyım hazırlık var mı :52:
Bakalım işten vakit bulabilirsem ordayım :)

Tamam canım bende öyle işten vakit olursa kategori gözümde büyümezse ev müsait olursa ne çok bahane var bende:60:

Hoşgeldin canım aramıza:16:Nasılsın neler yapıyorsun bakıyım hazırlık var mı :52:

Tamam canım bende öyle işten vakit olursa kategori gözümde büyümezse ev müsait olursa ne çok bahane var bende:60:

Ah ah ne zmn biticek bu is güç

Back