Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Tel değil sadece tel 4 bin tuttu kaplamalar içinde daha yeni başlanacak telin ücretini ödedim bitiyor çok az kaldı ama biter bitmez kaplamaların ödemesi gelecek ona da bir onun kadar ödeyeceğim kredi çekicem nasipse artık düğüne kadar bitirmeye çalışacağım hem onu ödeyip hem eşya nasıl alacaksam neyse Rabbim büyük
Ben de Eylül gibi nişanlanıyorum kısmetse

Mutellam

Kızlar napiosunuzzz. Moralim bozuldu yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hatun sen söyle rahatla artık yaaa
Selam bende geldim aranızaaa. :) 20 yaşında üniversite öğrencisiyim sözüm. 5 Aralık 2014 de :) 5 Aralık 2010 dan beri de sevgiliyiz.

hoşgeldinnnn daha varmış senin sözüne canım
kuzular kuzularr napıosunuzzz

valla temizlik yaparken ölüp gitcem ne stresli işlermiş
kim gelcek ki gitcek daha liste belli değil her kafadan bi ses çıkıyo ben ortada kaldım şükür ben ne dersem babam tamam diyo maşallah

:) rabbim yardım eder inşallah size. Mesleğin ne?

1 gün mü

İnşallah canım benim inşallah

3 tane Eylül de aşkı başka yaşacaklardan varr burda huhuhuhhhhh

Evet daha çok ve. :)

Nilim nehirim

hoşgeldin aramıza
Oşbuldum

Ay valla bi söyleyim hem kendim rhatlıcam hem sizi rahat bırakcam

Amin canım inşallahMuhasebe canım ama artık 1100 TL ile hangisini yapacağımı şaşırdım ve sanırım bir yol bulmam gerek

1100 TL mi bir muhasebeci emeğine göre çok az bir miktar. Ben çeyiz almak için üniversitesini de okuduğum için oturduğum yerde çevirmenlik yapıp iki laf ederek 2250 kazanıyorum. Bir muhasebeci emeğine göre çok çok az bir maaş canım. Ama yaparsın inşallah bence de kredi çekmek en akıllıca olanı. Biraz da ailen yardım ederse iyi olur.

Evet daha çok ve. :)

benim ağustosta inşallah cumartesi sevgilim geliyor salı günüde aileler tanışıyor
Ay valla bi söyleyim hem kendim rhatlıcam hem sizi rahat bırakcam

biz dert değilizde senin üstünden yük kalkıcak hatun en azından önünü görceksin

benim ağustosta inşallah cumartesi sevgilim geliyor salı günüde aileler tanışıyor

biz dert değilizde senin üstünden yük kalkıcak hatun en azından önünü görceksin

Yakınmış maaşallah canım mutluluklar. :) daha tanışmadı mı aileler

Ön muhasebe canım fatura kesiyorum telefonlara bakıyorum sipariş alıyorum mutabakat yapıyorum falan yine de az farkındayım zamla Nisan'da oldu bu tutat yoksa 900 TL alıyordum ama böyle olmadığını belirttim konuşacak 1 aya kadar dönecek bana yoksa başka iş ya da ek iş yapacağım hafta sonlarıAilem pek yardım edemez borçlar var evlilik öyle bir ana geliyor ama artık beklemek istemiyoruz o yüzden erkek arkadaşımla kendimiz yapacağız sadece canım

Allah yardimcin olsun canım benim. O zaman nişan da çok masraf çıkarma da iyice sıkışma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…