- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.061
Tel değil sadece tel 4 bin tuttu kaplamalar içinde daha yeni başlanacak telin ücretini ödedim bitiyor çok az kaldı ama biter bitmez kaplamaların ödemesi gelecek ona da bir onun kadar ödeyeceğim kredi çekicem nasipse artık düğüne kadar bitirmeye çalışacağım hem onu ödeyip hem eşya nasıl alacaksam neyse Rabbim büyükEvet Kayseri den Hakkari ye gelin gitcem. Çok pahalı tutmuş ya tel. Nisan a az kalmış bir zamanda 8 bin lira ödemek zorlar seni biraz.neyse canım hayırlısı olsun. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de Eylül gibi nişanlanıyorum kısmetse
hatun sen söyle rahatla artık yaaaKızlar napiosunuzzz. Moralim bozuldu yaaa
hoşgeldinnnn daha varmış senin sözüne canımSelam bende geldim aranızaaa. :) 20 yaşında üniversite öğrencisiyim sözüm. 5 Aralık 2014 de :) 5 Aralık 2010 dan beri de sevgiliyiz.
kuzular kuzularr napıosunuzzz
Ay kuzum ikimizinnde planı aynıı inşşalahh istediğimiz gibi olurr
Tel değil sadece tel 4 bin tuttu kaplamalar içinde daha yeni başlanacak telin ücretini ödedim bitiyor çok az kaldı ama biter bitmez kaplamaların ödemesi gelecek ona da bir onun kadar ödeyeceğim kredi çekicem nasipse artık düğüne kadar bitirmeye çalışacağım hem onu ödeyip hem eşya nasıl alacaksam neyse Rabbim büyük
Mutellam
hatun sen söyle rahatla artık yaaa
hoşgeldinnnn daha varmış senin sözüne canım
valla temizlik yaparken ölüp gitcem ne stresli işlermiş
kim gelcek ki gitcek daha liste belli değil her kafadan bi ses çıkıyo ben ortada kaldım şükür ben ne dersem babam tamam diyo maşallah
:) rabbim yardım eder inşallah size. Mesleğin ne?
Tel değil sadece tel 4 bin tuttu kaplamalar içinde daha yeni başlanacak telin ücretini ödedim bitiyor çok az kaldı ama biter bitmez kaplamaların ödemesi gelecek ona da bir onun kadar ödeyeceğim kredi çekicem nasipse artık düğüne kadar bitirmeye çalışacağım hem onu ödeyip hem eşya nasıl alacaksam neyse Rabbim büyük
Mutellam
İnşallah canım benim inşallah
kim gelcek ki gitcek daha liste belli değil her kafadan bi ses çıkıyo ben ortada kaldım şükür ben ne dersem babam tamam diyo maşallah
Mutellam
Oşbuldumhoşgeldin aramıza
3 tane Eylül de aşkı başka yaşacaklardan varr burda huhuhuhhhhh
Oruç başıma vurdu :111:ne 1 günü
Nilim nehirim
Amin canım inşallahMuhasebe canım ama artık 1100 TL ile hangisini yapacağımı şaşırdım ve sanırım bir yol bulmam gerek
benim ağustosta inşallahEvet daha çok ve. :)
Ay valla bi söyleyim hem kendim rhatlıcam hem sizi rahat bırakcam
benim ağustosta inşallahcumartesi sevgilim geliyor salı günüde aileler tanışıyor
biz dert değilizde senin üstünden yük kalkıcak hatun en azından önünü görceksin
1100 TL mi bir muhasebeci emeğine göre çok az bir miktar. Ben çeyiz almak için üniversitesini de okuduğum için oturduğum yerde çevirmenlik yapıp iki laf ederek 2250 kazanıyorum. Bir muhasebeci emeğine göre çok çok az bir maaş canım. Ama yaparsın inşallah bence de kredi çekmek en akıllıca olanı. Biraz da ailen yardım ederse iyi olur.
Ön muhasebe canım fatura kesiyorum telefonlara bakıyorum sipariş alıyorum mutabakat yapıyorum falanyine de az farkındayım zamla Nisan'da oldu bu tutat yoksa 900 TL alıyordum ama böyle olmadığını belirttim konuşacak 1 aya kadar dönecek bana yoksa başka iş ya da ek iş yapacağım hafta sonları Ailem pek yardım edemez borçlar var evlilik öyle bir ana geliyor ama artık beklemek istemiyoruz o yüzden erkek arkadaşımla kendimiz yapacağız sadece canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?