- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #4.801
Günaydınn Kuzularrrrr nasılsınız bakalımmmm
Gunaydinnnnnnnn bidiklarrr :)
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
günaydın hatunlar
Günaydınn Kuzularrrrr nasılsınız bakalımmmm
günaydın hatunlar
Günaydın kızlaaar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya insan iyisi olsun istiyor, çok para vermeye de kıyamıyor ondan
Ben beko aldım hepsini beyaz ankastre serisi mutluyum
Günaydın kızlaaar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasiliz bugunnnn bebeklerr
Nasılsunnn canummm
ben iyiym tatlım sen nasılsın ne zmaandır yoktun gelişmeler varmı
Günaydın Bebeklerimmm
Yok yahu beklemedeyimmm hala :) bizim odundan tik yok su aralar
Gunaydin yavrumm :)
bekleye bekleye sabır taşı olduk yahu
Ne haber tatlım?
Off aynen yaa bu seferde ben kabul etmicem :)
Iyi kuzum sen nasilsin bakalimm
İyi canımcım iş yok vakit öldürüyorum :)
Bende evde vakit olduruyorum :) cok skici
Bide vakit yerine iş yerinde ki kıl tipleri öldürsem çok daha mutlu olacağımda
Günaydın kızlaaartatildeydim yeni döndüm hala işe başlamadım pazartesi başlayacağım kısmetse :) tatil vesilesiyle sevdiceğimi de görmüş oldum Bol süprizli bir tatildi benim için, önce doğum günü süprizi sonra da evlenme teklif aldım Aslına bakarsanız bu aldığım ikinci evlenme teklifi, lakin ilki sevgilimin acelesi yüzünden (işe girince beni kapacaklar düşüncesiyle) alelacele yapılarak mahvolmuştu ama ben yine de kabul etmiştim İçime sinmediğini düşünerek bu kez çok güzel bir süprizle yapmış çok mutluyum Başka güzel haberlerim de var, izin vermiyorlardı bizimkine komutanar Ağustos'ta verebileceklerini söylediler, kuvvetle muhtemel nişan tarhimiz 16 Ağustos bir kaç güne kesinleşecek, kesinleşene kadar takvimi güncellemiyorum :) Nişanda jüt kumaşından lavanta kesesi dağıtmayı düşünüyordum biliyorsunuz ama kampanyada başka güzel bir kese görünce hem annemi uğraştırmamak adına hem de içime sindiği için sipariş verdim dilerseniz resimlerini koyarım :) Şimdilik benden bu kadar
günaydın :)
oo çok güzel şeyler olmuş hayırlı olsun ne güzel her şey yolunda gidiyor Allah bozmasın iki evlenme teklifi de bir başka güzel olsa gerekinşallah muhtemel tarihte nişanlanırsınız ve çok mutlu olursunuz.Tabi ki kese resimlerini bekliyoruuuzzz
Günaydın kızlaaartatildeydim yeni döndüm hala işe başlamadım pazartesi başlayacağım kısmetse :) tatil vesilesiyle sevdiceğimi de görmüş oldum Bol süprizli bir tatildi benim için, önce doğum günü süprizi sonra da evlenme teklif aldım Aslına bakarsanız bu aldığım ikinci evlenme teklifi, lakin ilki sevgilimin acelesi yüzünden (işe girince beni kapacaklar düşüncesiyle) alelacele yapılarak mahvolmuştu ama ben yine de kabul etmiştim İçime sinmediğini düşünerek bu kez çok güzel bir süprizle yapmış çok mutluyum Başka güzel haberlerim de var, izin vermiyorlardı bizimkine komutanar Ağustos'ta verebileceklerini söylediler, kuvvetle muhtemel nişan tarhimiz 16 Ağustos bir kaç güne kesinleşecek, kesinleşene kadar takvimi güncellemiyorum :) Nişanda jüt kumaşından lavanta kesesi dağıtmayı düşünüyordum biliyorsunuz ama kampanyada başka güzel bir kese görünce hem annemi uğraştırmamak adına hem de içime sindiği için sipariş verdim dilerseniz resimlerini koyarım :) Şimdilik benden bu kadar
Ehehehe ya onlar heryerde var aslinda toptan ümügunu sikicaksin hepsinin :))
günaydın :)
oo çok güzel şeyler olmuş hayırlı olsun ne güzel her şey yolunda gidiyor Allah bozmasın iki evlenme teklifi de bir başka güzel olsa gerekinşallah muhtemel tarihte nişanlanırsınız ve çok mutlu olursunuz.Tabi ki kese resimlerini bekliyoruuuzzz
Görmek isteriz tabiki canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?