Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ya insan iyisi olsun istiyor, çok para vermeye de kıyamıyor ondan
Ben beko aldım hepsini beyaz ankastre serisi mutluyum

Günaydın kızlaaar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasılsunnn canummm

Nasiliz bugunnnn bebeklerr

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

ben iyiym tatlım sen nasılsın ne zmaandır yoktun gelişmeler varmı

Günaydın kızlaaar tatildeydim yeni döndüm hala işe başlamadım pazartesi başlayacağım kısmetse :) tatil vesilesiyle sevdiceğimi de görmüş oldumBol süprizli bir tatildi benim için, önce doğum günü süprizi sonra da evlenme teklif aldım Aslına bakarsanız bu aldığım ikinci evlenme teklifi, lakin ilki sevgilimin acelesi yüzünden (işe girince beni kapacaklar düşüncesiyle) alelacele yapılarak mahvolmuştu ama ben yine de kabul etmiştimİçime sinmediğini düşünerek bu kez çok güzel bir süprizle yapmış çok mutluyum Başka güzel haberlerim de var, izin vermiyorlardı bizimkine komutanar Ağustos'ta verebileceklerini söylediler, kuvvetle muhtemel nişan tarhimiz 16 Ağustos bir kaç güne kesinleşecek, kesinleşene kadar takvimi güncellemiyorum :) Nişanda jüt kumaşından lavanta kesesi dağıtmayı düşünüyordum biliyorsunuz ama kampanyada başka güzel bir kese görünce hem annemi uğraştırmamak adına hem de içime sindiği için sipariş verdim dilerseniz resimlerini koyarım :) Şimdilik benden bu kadar

günaydın :)
oo çok güzel şeyler olmuş hayırlı olsun ne güzel her şey yolunda gidiyor Allah bozmasın iki evlenme teklifi de bir başka güzel olsa gerek inşallah muhtemel tarihte nişanlanırsınız ve çok mutlu olursunuz.Tabi ki kese resimlerini bekliyoruuuzzz

Çok teşekkür ederim hayatta tahmin etmezdim aynı kişiden iki kez evlenme teklifi alacağımı çok enteresan olduİyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim birazdan resimleri yükleyeceğim :)

Görmek isteriz tabiki canımmm

Ehehehe ya onlar heryerde var aslinda toptan ümügunu sikicaksin hepsinin :))

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Valla aynen kuzum ya.
Yani sırf boş boş oturup iş zorlaştırmak için işe alınmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…