- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #4.781
ben aklımı kaçıracağım kızlar ya
şimdi salı günü tanışmaya geliyorlar
babam tutturdu halanda amcamla bizimle olsun
ne geregi var diyorum ben stres yaparım diyor
ee söyliyim onlarda sülale ile gelsinler diyorum
ben mi abartıyorum amcam eşiyle gelir 2 kişi olurlar halam 2 oğlu ee ogulların eşleri 5 kişi gereksiz 7 kişi
iyi haliyle halamlar 3 kişi gelebilir bir kuzenim uzakta oturuyorda:26:
ve bizim aile bu kadar ciddi ciddi sülale akraba dediğimiz olay bu
babam stresli ben ne konuşcam napıcam derdinde o yüzden birileri daha olursa daha iyi olur diyo ama bilemiyorum
çocukları gelmese de ailenizin dışında iki kişi olsa evet tanışma daha rahat olur kuzenlerinizin gelmemesi konusunda anlaşırsanız sorun yok :)
çocuk dediğimizde 36 yaşında adamla kadın
hahaha pardon ya dikkatsiz okumuşum
bence gerek yok ama baban çok istiyorsa halan ve amcan gelebilirler eşleriyle o kadarı da olacak yani :)
halamın eşi yokçöpsüz üzümdür benim halam çılgın bedişin azcık yaşlı halidir
şaka bi yanada napıyım babam kendini daha rahat hissetçekse öyle olsun
o zaman amcanla eşi gelsin birde çılgın bediş halacığın
3 kişiden ne olacak mutluhatuncum hem gergin geçmez daha sohbetli olur ortam babanın stresli gergin olması mı yoksa güzel sohbetler edilen rahat ama 3 kişi fazla bir ortam mı ? ama dediğim gibi oğullara gelinlere gerek yok :)
yengem zaten bana mecbur yardım etceko yüzden eşinede piyango vuruyo gelmesin desem ayıp olur mu?:26:
sen amcanı alma eve yengeni al bir de amcan için gelme de kız çıldırdın mı ayıp tabi
Bende böyle düşünüyorum artık. . Konuşmaktan yanayım ama onlar olayların üzerine susmayı tercih ediyorlar maalesef. İyiyken kötü oldum zoruma gidiyor..valla demek ki tek taraflı bir samimiyetmiş ki bu en ufak bir şeyde sırt dönebilmişler sandığın kadar da dillere destan değilmiş ailesiyle ilişkiniz yani şöyle diyeyim sana samimi davranıp aslında hissedilen o değilmiş gibi geldi bana yoksa kocaman insanlarsınız bu kadar iyiyse aranız karşılarına alıp konuşurlardı seninle.
karıştırdın hatun
amcam inşallah tek gelir
ben yenge derken halamın gelininden bahsediyorum yani kuzenimi eve almamayı planlıyorummm ayy pek bi karışık oldu bi elin parmaklarını geçmeyen akraba sayısına sahibim aslında kalabalık aileler napıyodur ben bu haldeysem
Bende böyle düşünüyorum artık. . Konuşmaktan yanayım ama onlar olayların üzerine susmayı tercih ediyorlar maalesef. İyiyken kötü oldum zoruma gidiyor..
sende konuşmaktan yana olma boş ver ne zaman konuşmak isterler o zaman konuşursun kendileri abartıyorlar.
Sanırım öyle canım. Beklemedeyim ama canım sıkılıyor bu işe.
sertap erener - rengarenk bu şarkı aklıma geldi hemen çok tatlılar güle güle kullan canım
Bana oldu banasiteye üye değil zaten de uzaktan takip olurdu
gerçekten çok ciciymiş canım :)
Ahh canımm kaç defa beyaz eşya magazına alcam diye girip almadan çıktımZor işler valla hele biraz zor begenen ve secici biri varsa işin ucunda hersey dahda zorlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?