• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Canım annemle gelmeden bi kaç gün önce düzelmiştik :) şimdi de geldiğimden beri her gün bi görücü haberi geliyo :) annemde dedi insanlara ne diyeceğimi şaşıyorum dedi. Bende dedim adını koyalım sende kurtul bende kurtulayım dedim:) annemde babamla konuşacak . Babam kabul ederse bayramda söz olur:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kabul eder insallah kendime olmus kadar sevindim inanki:16:

Kızlaaar günaydın :) sanırım bizimde bayramda sözümüz olacak :)

İnşallah cnm ne güzel haberler geliyor bugün maşallah hepimize :nazar

Son düzenleme:
Gunaydn cnm ne mutlu sna sevdgin kişiden iki kere evlenme teklifi almak darısı tum sevenlere olsun resimlerini bekliyoruz İnşallah hep mutlu olursunuz istediğiniz herşey istediğiniz zaman olsun cnm İnşallah

Çok ciciler cnm renklerine bayldm

Iyi dileklerin icin tesekkur ederim tatlim Rabbim hepiminizin gönlüne gore versin insallah :)

günaydınnn maşallahımız var ne güzel haberler alıyoruz:16:

İnşallah cnm ne güzel haberler geliyor bugün maşallah hepimize :nazar

Evet canım maşallah bize:) inşallah babam kabul eder ya:) daha sevdiceğime diyemeden sizle paylaştım :)

bende geldim kiiiiii :1: önce kendmi tanıtıyorum :27: 20 yaşındayım istanbulda yaşıyorumm. 3 senedir birlikte olduğum aşkım hayatım bitanemle artık ciddi bi adım atmaya karar verdik 2 ay önce annemle tanıştırdım kendisinii 2 haftadırda babam biliyo yani isteme gelceklerin haber ettiler tabiki babam kabul etmedi başta kültür farkı var diye bursa da oturuyo filan diye :43::43::43::43: en sonunda artık geçen gün beni karşısına aldı kararlı oldğumu fark edince izin vericeğini ama herhangi bir problem karşısında babam yokmuş gibi davranmamı söyledi yani evlnirsen artık benimle bir ilgin olmasın demeye getirdi :14::43: mutlu bile olamadım izin verdiğine :25: :43:

Hiç durmadım valla 4-5 saat boyunca 12 cm topuklularla oyna babam oyna :32::32::32::32::32:
Ben de isterdim disarda olsun :) babam disarda yapilan nisanlari kulfet gordgunden cok sicak bakmiyordu ama sen istiyosan yapalim dedi bizimki deo Bodrum da olunca evde olsun dedim.

bende geldim kiiiiii :1: önce kendmi tanıtıyorum :27: 20 yaşındayım istanbulda yaşıyorumm. 3 senedir birlikte olduğum aşkım hayatım bitanemle artık ciddi bi adım atmaya karar verdik 2 ay önce annemle tanıştırdım kendisinii 2 haftadırda babam biliyo yani isteme gelceklerin haber ettiler tabiki babam kabul etmedi başta kültür farkı var diye bursa da oturuyo filan diye :43::43::43::43: en sonunda artık geçen gün beni karşısına aldı kararlı oldğumu fark edince izin vericeğini ama herhangi bir problem karşısında babam yokmuş gibi davranmamı söyledi yani evlnirsen artık benimle bir ilgin olmasın demeye getirdi :14::43: mutlu bile olamadım izin verdiğine :25: :43:

hoşgeldinnn:16:
aman babalar hep öyle canım benim babamda sen çok nazlısın en küçük sorunda beni ararsın sakın öyle yapma damadımdan nefret etmiyim diyo:1:

Hosgeldin :) belki de yasin ufak oldugu icin baban istememistir. Memeleketler neresi cok mu kultur farki var?

elim işte gözüm oynaştaa:27:

ayyy çok iyi yaptın:16:

Biz ev kiralamaya gitcektik bu hafta içi. Cuma günüde bizim ay dönümümüz :) bizim ilişkimizde kuru fasulyenin çok büyük bi yeri var :) o yüzden her ay dönümümüzde kuru fasulye yiyoruz. Eğer babam kabul ederse o zaman söylicem :)

Ben de isterdim disarda olsun :) babam disarda yapilan nisanlari kulfet gordgunden cok sicak bakmiyordu ama sen istiyosan yapalim dedi bizimki deo Bodrum da olunca evde olsun dedim.

Artık bütün kurtlarını düğüne sakla bbeğim :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz ev kiralamaya gitcektik bu hafta içi. Cuma günüde bizim ay dönümümüz :) bizim ilişkimizde kuru fasulyenin çok büyük bi yeri var :) o yüzden her ay dönümümüzde kuru fasulye yiyoruz. Eğer babam kabul ederse o zaman söylicem :)

kuru fasülyee bu sıcakta yemeyin kızz:90:

Evet canım maşallah bize:) inşallah babam kabul eder ya:) daha sevdiceğime diyemeden sizle paylaştım :)

Kabul eder İnşallah cnm :)

Back