• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Günaydın kızlaaar:16: tatildeydim yeni döndüm hala işe başlamadım pazartesi başlayacağım kısmetse :) tatil vesilesiyle sevdiceğimi de görmüş oldum:16:Bol süprizli bir tatildi benim için, önce doğum günü süprizi sonra da evlenme teklif aldım :17::nazar:Aslına bakarsanız bu aldığım ikinci evlenme teklifi, lakin ilki sevgilimin acelesi yüzünden (işe girince beni kapacaklar düşüncesiyle) alelacele yapılarak mahvolmuştu ama ben yine de kabul etmiştim:9:İçime sinmediğini düşünerek bu kez çok güzel bir süprizle yapmış çok mutluyum:nazar: Başka güzel haberlerim de var, izin vermiyorlardı bizimkine komutanar Ağustos'ta verebileceklerini söylediler, kuvvetle muhtemel nişan tarhimiz 16 Ağustos bir kaç güne kesinleşecek, kesinleşene kadar takvimi güncellemiyorum :) Nişanda jüt kumaşından lavanta kesesi dağıtmayı düşünüyordum biliyorsunuz ama kampanyada başka güzel bir kese görünce hem annemi uğraştırmamak adına hem de içime sindiği için sipariş verdim dilerseniz resimlerini koyarım :) Şimdilik benden bu kadar :9:

Ayy kuzucumm güldürdünn benii işe girince beni kapacaklar düşüncesi diyor :9::9::9: Çok sevindim kuzum senin adına inşallah iznini alırda hayallerinize kavuşursunuz bu sefer :32::32:

Ayy kuzucumm güldürdünn benii işe girince beni kapacaklar düşüncesi diyor :9::9::9: Çok sevindim kuzum senin adına inşallah iznini alırda hayallerinize kavuşursunuz bu sefer :32::32:
Ama oyle canim :)) ise baslayacagim belli oldu apar topar evlenme teklif etti bana, biz hep konusurduk ileride cocuklarimiza anlatacagimiz guzel bir hikayemiz olsun hem de sartlar olgunlassin erkn teklif yapma yuzugu takamam babam kizar diyordum :)) Sonra kendisi bana ne desin is yerinde hic cikarma asilan olur bu seni koruyacak:37: E bu soylediginden de kapacaklar dusuncesi cikiyor :)) Sapsal ya :9: iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim tatlim bu mubarek gunde cok icten bir amin diyorum :)

Ama oyle canim :)) ise baslayacagim belli oldu apar topar evlenme teklif etti bana, biz hep konusurduk ileride cocuklarimiza anlatacagimiz guzel bir hikayemiz olsun hem de sartlar olgunlassin erkn teklif yapma yuzugu takamam babam kizar diyordum :)) Sonra kendisi bana ne desin is yerinde hic cikarma asilan olur bu seni koruyacak:37: E bu soylediginden de kapacaklar dusuncesi cikiyor :)) Sapsal ya :9: iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim tatlim bu mubarek gunde cok icten bir amin diyorum :)

Aminnn kuzucummm aminnn umarım istediğimiz günlerde istediğim şekilde gerçekleşir hayalimiz :16::16:

Zaten erkek arkdaşlarımızın bu iş yerleryle ilgili bi kapcaklar düşüncesi hep oluyor geçen arıyo patron geldi diyorum niye geliyoki o oraya diyor :16::16:

kızlar napıyosunuz yaa ölcem yorgunluktan bi temizlik telaşı var sormayın bu işler hep böyle mi olur
halılar yıkamaya gitti annem düzenli olarak hergün koltukları silmeye karar verdi
mutfagı temizledik bizde ne çok tabak çanak var ya:25:
koca bi kitaplıktaki tüm kitapları indirip toz alıcam şimdi:27:
dahada çokkkk işimiz varr:19:

Aminnn kuzucummm aminnn umarım istediğimiz günlerde istediğim şekilde gerçekleşir hayageliyorZaten erkek arkdaşlarımızın bu iş yerleryle ilgili bi kapcaklar düşüncesi hep oluyor geçen arıyo patron geldi diyorum niye geliyoki o oraya diyor :16::16:
Evet cidden benziyorlarmis :) mudur yardimcisi gelmisti benim yanima da is icin soylemistim niye senin yanina geliyo baskasinin yanina gitsin demisti bana ben de cemkirdim calismiyim ben sen beni en iyisi fanusa koy diye :)) hic taviz vermem tepeme cikar yoksa:9:

kızlar napıyosunuz yaa ölcem yorgunluktan bi temizlik telaşı var sormayın bu işler hep böyle mi olur
halılar yıkamaya gitti annem düzenli olarak hergün koltukları silmeye karar verdi
mutfagı temizledik bizde ne çok tabak çanak var ya:25:
koca bi kitaplıktaki tüm kitapları indirip toz alıcam şimdi:27:
dahada çokkkk işimiz varr:19:
​Haberlerini yeni okudum canim cok sevindim hadi hayirli olsun tanisma da cok guzel gecer insallah :)

Cok tesekkur ederim guzellerim yarisi mor yarisi pembe 50 adet siparis ettim :) Mor benim rengim erkek arkadasim bu da mi mor demesin diye pembeyi de ekledim:9:

Nişan nerede olacak bebeğim.
Evde mi yoksa dışarıda mı?
Ben 30 tane yaptırmıştım yetmedi ya ama 50 yeter

Nişan nerede olacak bebeğim.
Evde mi yoksa dışarıda mı?
Ben 30 tane yaptırmıştım yetmedi ya ama 50 yeter
Evde olacak canim isteme ve nisan birarda bizimki burda olmadigindan biranda hepsi ciksin dedik. Daha az da yeter bence ama arkadaslarima filan da verecegim artarsa biraz da kayinvalideme veririm diye dusundum bizim aileler biraz kalabalik :)) seninki evde mi olmuştu?

Son düzenleme:
Kızlaaar günaydın :) sanırım bizimde bayramda sözümüz olacak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlaaar günaydın :) sanırım bizimde bayramda sözümüz olacak :)

Herkes pek bir guzel haberlerle geliyor bugun hadi hayirlisi :) Aileni ikna etmissin canim nasil oldu?

Herkes pek bir guzel haberlerle geliyor bugun hadi hayirlisi :) Aileni ikna etmissin canim nasil oldu?

Canım annemle gelmeden bi kaç gün önce düzelmiştik :) şimdi de geldiğimden beri her gün bi görücü haberi geliyo :) annemde dedi insanlara ne diyeceğimi şaşıyorum dedi. Bende dedim adını koyalım sende kurtul bende kurtulayım dedim:) annemde babamla konuşacak . Babam kabul ederse bayramda söz olur:)

Günaydın kızlaaar:16: tatildeydim yeni döndüm hala işe başlamadım pazartesi başlayacağım kısmetse :) tatil vesilesiyle sevdiceğimi de görmüş oldum:16:Bol süprizli bir tatildi benim için, önce doğum günü süprizi sonra da evlenme teklif aldım :17::nazar:Aslına bakarsanız bu aldığım ikinci evlenme teklifi, lakin ilki sevgilimin acelesi yüzünden (işe girince beni kapacaklar düşüncesiyle) alelacele yapılarak mahvolmuştu ama ben yine de kabul etmiştim:9:İçime sinmediğini düşünerek bu kez çok güzel bir süprizle yapmış çok mutluyum:nazar: Başka güzel haberlerim de var, izin vermiyorlardı bizimkine komutanar Ağustos'ta verebileceklerini söylediler, kuvvetle muhtemel nişan tarhimiz 16 Ağustos bir kaç güne kesinleşecek, kesinleşene kadar takvimi güncellemiyorum :) Nişanda jüt kumaşından lavanta kesesi dağıtmayı düşünüyordum biliyorsunuz ama kampanyada başka güzel bir kese görünce hem annemi uğraştırmamak adına hem de içime sindiği için sipariş verdim dilerseniz resimlerini koyarım :) Şimdilik benden bu kadar :9:

Gunaydn cnm ne mutlu sna sevdgin kişiden iki kere evlenme teklifi almak darısı tum sevenlere olsun resimlerini bekliyoruz İnşallah hep mutlu olursunuz istediğiniz herşey istediğiniz zaman olsun cnm İnşallah

Evde olacak canim isteme ve nisan birarda bizimki burda olmadigindan biranda hepsi ciksin dedik. Daha az da yeter bence ama arkadaslarima filan da verecegim artarsa biraz da kayinvalideme veririm diye dusundum bizim aileler biraz kalabalik :)) seninki evde mi olmuştu?

Ben evde olacak diye az yaptırmıştım ama dışarıda olunca davetli sayımızda arttı tatlım o yüzden yetmedi.
Ani bi kararla dışarıda yaptık nişana 1 hafta kala :1:

Back