• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

ben aklımı kaçıracağım kızlar ya
şimdi salı günü tanışmaya geliyorlar
babam tutturdu halanda amcamla bizimle olsun
ne geregi var diyorum ben stres yaparım diyor
ee söyliyim onlarda sülale ile gelsinler diyorum:19:
ben mi abartıyorum amcam eşiyle gelir 2 kişi olurlar halam 2 oğlu ee ogulların eşleri 5 kişi gereksiz 7 kişi :27:
iyi haliyle halamlar 3 kişi gelebilir bir kuzenim uzakta oturuyorda:26:
ve bizim aile bu kadar ciddi ciddi sülale akraba dediğimiz olay bu :1:
babam stresli ben ne konuşcam napıcam derdinde o yüzden birileri daha olursa daha iyi olur diyo ama bilemiyorum:31:

çocukları gelmese de ailenizin dışında iki kişi olsa evet tanışma daha rahat olur kuzenlerinizin gelmemesi konusunda anlaşırsanız sorun yok :)

hahaha pardon ya dikkatsiz okumuşum :52:
bence gerek yok ama baban çok istiyorsa halan ve amcan gelebilirler eşleriyle o kadarı da olacak yani :)

halamın eşi yok:1: çöpsüz üzümdür benim halam çılgın bedişin azcık yaşlı halidir:1:
şaka bi yanada napıyım babam kendini daha rahat hissetçekse öyle olsun:1:

halamın eşi yok:1: çöpsüz üzümdür benim halam çılgın bedişin azcık yaşlı halidir:1:
şaka bi yanada napıyım babam kendini daha rahat hissetçekse öyle olsun:1:

o zaman amcanla eşi gelsin birde çılgın bediş halacığın :52:
3 kişiden ne olacak mutluhatuncum hem gergin geçmez daha sohbetli olur ortam babanın stresli gergin olması mı yoksa güzel sohbetler edilen rahat ama 3 kişi fazla bir ortam mı ? ama dediğim gibi oğullara gelinlere gerek yok :)

o zaman amcanla eşi gelsin birde çılgın bediş halacığın :52:
3 kişiden ne olacak mutluhatuncum hem gergin geçmez daha sohbetli olur ortam babanın stresli gergin olması mı yoksa güzel sohbetler edilen rahat ama 3 kişi fazla bir ortam mı ? ama dediğim gibi oğullara gelinlere gerek yok :)

yengem zaten bana mecbur yardım etcek :D o yüzden eşinede piyango vuruyo gelmesin desem ayıp olur mu?:26:

sen amcanı alma eve yengeni al bir de amcan için gelme de kız çıldırdın mı ayıp tabi :52:

karıştırdın hatun:52::52:
amcam inşallah tek gelir
ben yenge derken halamın gelininden bahsediyorum yani kuzenimi eve almamayı planlıyorummm ayy pek bi karışık oldu bi elin parmaklarını geçmeyen akraba sayısına sahibim aslında kalabalık aileler napıyodur ben bu haldeysem:27:

valla demek ki tek taraflı bir samimiyetmiş ki bu en ufak bir şeyde sırt dönebilmişler sandığın kadar da dillere destan değilmiş ailesiyle ilişkiniz yani şöyle diyeyim sana samimi davranıp aslında hissedilen o değilmiş gibi geldi bana yoksa kocaman insanlarsınız bu kadar iyiyse aranız karşılarına alıp konuşurlardı seninle.
Bende böyle düşünüyorum artık. . Konuşmaktan yanayım ama onlar olayların üzerine susmayı tercih ediyorlar maalesef. İyiyken kötü oldum zoruma gidiyor..

karıştırdın hatun:52::52:
amcam inşallah tek gelir
ben yenge derken halamın gelininden bahsediyorum yani kuzenimi eve almamayı planlıyorummm ayy pek bi karışık oldu bi elin parmaklarını geçmeyen akraba sayısına sahibim aslında kalabalık aileler napıyodur ben bu haldeysem:27:

bizde de o kadar var ama görüyorsun bende de tık yok anlama konusunda :52:
kuzenini alma boş ver gelin kalsın belki kuzeninde sıkılacağını düşünüp gelmek istemez :)

Son düzenleme:
Sanırım öyle canım. Beklemedeyim ama canım sıkılıyor bu işe.

Hic tatlı canını sıkma boyle şeyler illaki oluyor mecbur normale donucekler oğullarının mutlu olmalarını istiyorlarsa hic olmadı eninde sonunda senin nasıl biri olduğunu anlarlar cnm sabret ve Allahtan yardım iste ondan başka kimse yardım edemez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahh canımm kaç defa beyaz eşya magazına alcam diye girip almadan çıktım :9::9: Zor işler valla hele biraz zor begenen ve secici biri varsa işin ucunda hersey dahda zorlaşıyor :50:

Ya insan iyisi olsun istiyor, çok para vermeye de kıyamıyor ondan :1:
Ben beko aldım hepsini beyaz ankastre serisi mutluyum :16:

Gunaydinnnnnnnn bidiklarrr :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Back