• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Hadi ya :9:
Şimdi ne ara nişanlandın kızım demiştir :27:
Yada nişanlı mısın bilmiyorum :1:

daha önceden görmüştü o zaman senin nişan falan yoktu anne diyorum ben değilim finansçı yazıyor bak diyorum kızım sende finansla alakalısın dedim 34 ne peki öyle yırttım yoksa oturur seni takip ederdi herhalde :52:

kuzucum bizde erkekte siyah pantlon lacivert ceket siyah papyon düşünüyoruz bnde ceket renginde abiye bulabilirsem tabi aklımızda şık birşeyler var ama insan kafasındaki bulmakta zorlanıyor bazen işte :27:

Bu uyumdan bahsediyorum biizm hayal ettiğimzde tam böyle sanki bnm hayalimi dinlemiş bu yönetmen :9::9::9: tabi bnm elbisem daha gzl olcak :D :D

Eki Görüntüle 1173153

olabilir tabiki illa siyah olacak diye bir şey yok :)

Kuzum desene aynı tarihlerde aynı heycanları yaşıcaz . Bizimde bayramdan sonra tanışma olcak şimdiden streslerdeym nası sölicem diyee Allah yardımcımız olsun . Ailede biliyomu kimse

söylemedin mi hala bence söyle babanda alıştırsın kendini ağustos gibi düşünüyorsanız bayramdan sonra geç olur

daha önceden görmüştü o zaman senin nişan falan yoktu anne diyorum ben değilim finansçı yazıyor bak diyorum kızım sende finansla alakalısın dedim 34 ne peki öyle yırttım yoksa oturur seni takip ederdi herhalde :52:

Ahhahah :27::27::27:
O zaman iyi ki 34 ü yazmışım sana faydam olmuş, yada kendime bilemiyorum :27:

Canım arkadaşlarım nette dolanırken gördüğüm bir fincan takımına bayıldım.
Mutfağımın ilk cicisinin bir fincan takımı olacağını tahmin etmezdim. :27:
Nasıl sizce? :31: :21:

$8691212075294_0.jpg

Kızlar merhaba.
Benim büyük bir sorunum var. 2 yılı aşan bir ilişkim var. Ben 25 sevgilim 29 yaşında. Sevgilimin ailesiyle 1,5 yıldır tanışıyozruz ve samimiyetimiz ve anlaşmamız dillere destan.. dı.. ta ki 1 aya kar.
Arkadaşımın düğününe gidecektik ve araba gerekiyordu uzak olduğu için. O günde aksi gibi kardeşi yurtdışından İzmire gelmişti ve yaşadığımız yere dönecekmiş. Ailesiyle tartışmışlar. Ertesi gün sevgilim arkadaşının arabasını almış bir şekilde çıkıp geldi ve bizde düğüne gittik.. Sonrası felaket. Arıyorum konuşmuyorlar, beni sormuyorlar.. Elimden geleni arkama koymadım onlar için..
Meğerse öğrendimki beni hiç tanımayan kardeşi beraber geçirmiş olduğumuz tatil gezisinde ona peyniri versene gibi cümlelerimi emir vermek gibi algılamış ve beni SAMİMİYETSİZ bulmuş. Bunun üzerine her yardıma gidişim her samimiyetim şüpheyle karşılanmış..
Çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum.. Sevgilimde konuşup ailesiyle sorunu çözmüyor bir türlü..
Ne yapmalıyım..

Kızlar merhaba.
Benim büyük bir sorunum var. 2 yılı aşan bir ilişkim var. Ben 25 sevgilim 29 yaşında. Sevgilimin ailesiyle 1,5 yıldır tanışıyozruz ve samimiyetimiz ve anlaşmamız dillere destan.. dı.. ta ki 1 aya kar.
Arkadaşımın düğününe gidecektik ve araba gerekiyordu uzak olduğu için. O günde aksi gibi kardeşi yurtdışından İzmire gelmişti ve yaşadığımız yere dönecekmiş. Ailesiyle tartışmışlar. Ertesi gün sevgilim arkadaşının arabasını almış bir şekilde çıkıp geldi ve bizde düğüne gittik.. Sonrası felaket. Arıyorum konuşmuyorlar, beni sormuyorlar.. Elimden geleni arkama koymadım onlar için..
Meğerse öğrendimki beni hiç tanımayan kardeşi beraber geçirmiş olduğumuz tatil gezisinde ona peyniri versene gibi cümlelerimi emir vermek gibi algılamış ve beni SAMİMİYETSİZ bulmuş. Bunun üzerine her yardıma gidişim her samimiyetim şüpheyle karşılanmış..
Çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum.. Sevgilimde konuşup ailesiyle sorunu çözmüyor bir türlü..
Ne yapmalıyım..

abartmışlar sanki biraz ama burda iş sevgiline düşüyor canım seni yanlış tanıdıklarını anlatsın onlara...

abartmışlar sanki biraz ama burda iş sevgiline düşüyor canım seni yanlış tanıdıklarını anlatsın onlara...

Vallahi canım daha önce büyük tartışmalar yaşamışlar bununla ilgili. Hatta evlilik sürecemizide uzatan konu da buymuş.. Tabi kendi başına çözememiş anlaşılan bu..
Ben onları çok seviyorum ama fazla samimiyetten oldu bunlar kanımız bu..

Vallahi canım daha önce büyük tartışmalar yaşamışlar bununla ilgili. Hatta evlilik sürecemizide uzatan konu da buymuş.. Tabi kendi başına çözememiş anlaşılan bu..

sen konuşmayı denedin mi peki canım:26:

ben aklımı kaçıracağım kızlar ya
şimdi salı günü tanışmaya geliyorlar
babam tutturdu halanda amcamla bizimle olsun
ne geregi var diyorum ben stres yaparım diyor
ee söyliyim onlarda sülale ile gelsinler diyorum:19:
ben mi abartıyorum amcam eşiyle gelir 2 kişi olurlar halam 2 oğlu ee ogulların eşleri 5 kişi gereksiz 7 kişi :27:
iyi haliyle halamlar 3 kişi gelebilir bir kuzenim uzakta oturuyorda:26:
ve bizim aile bu kadar ciddi ciddi sülale akraba dediğimiz olay bu :1:
babam stresli ben ne konuşcam napıcam derdinde o yüzden birileri daha olursa daha iyi olur diyo ama bilemiyorum:31:

ben aklımı kaçıracağım kızlar ya
şimdi salı günü tanışmaya geliyorlar
babam tutturdu halanda amcamla bizimle olsun
ne geregi var diyorum ben stres yaparım diyor
ee söyliyim onlarda sülale ile gelsinler diyorum:19:
ben mi abartıyorum amcam eşiyle gelir 2 kişi olurlar halam 2 oğlu ee ogulların eşleri 5 kişi gereksiz 7 kişi :27:
iyi haliyle halamlar 3 kişi gelebilir bir kuzenim uzakta oturuyorda:26:
ve bizim aile bu kadar ciddi ciddi sülale akraba dediğimiz olay bu :1:
babam stresli ben ne konuşcam napıcam derdinde o yüzden birileri daha olursa daha iyi olur diyo ama bilemiyorum:31:
Gelenlere takılma cqnım. Sizin kalabalık olacağınızı bilsinler yeter. Hem daha kolay geçiyor böyle :-)

Herkez biliyor bi tek babamla abim kaldı işte :31: Korkuyorum surat asıp kızıcaklar die neden se içimde böyle bi his var

korkuyorsun ama o zaman da yapacak aynısını hem şimdi söylersen o zamana kadar alışır ama söylemezsen belki istediğin zaman ertelemek zorunda kalırsın alışma süreci uzun sürerse

valla demek ki tek taraflı bir samimiyetmiş ki bu en ufak bir şeyde sırt dönebilmişler sandığın kadar da dillere destan değilmiş ailesiyle ilişkiniz yani şöyle diyeyim sana samimi davranıp aslında hissedilen o değilmiş gibi geldi bana yoksa kocaman insanlarsınız bu kadar iyiyse aranız karşılarına alıp konuşurlardı seninle.

Back