• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Aşkın yaşı olmaz ki. Ama belki de dedigin gibidir. Peki görüşüyor musunuz hocanizla?

Yok şimdi ikimizde görüşmeyi kestik. Daha doğrusu erkek arkadaşım arkasından iş çevirdiğini duyunca kesti konuşmayı haklı olarak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok şimdi ikimizde görüşmeyi kestik. Daha doğrusu erkek arkadaşım arkasından iş çevirdiğini duyunca kesti konuşmayı haklı olarak.

Hakkınızda hayırlısı olsun güzelim

Amin. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım. Siz ne zaman düşünüyosunuz nişanı :)

Bizim durumumuz karışık biraz :) Erkek arkadaşım deniz astsubayı Bodrum'da,izin vermiyorlar izin verirlerse bayramdan sonra izin vermezlerse 6 Eylül'de kismetse her şeyimiz hazır elbiseler alyanslarimiz bekliyoruz gelebilsin diye :)

Bizim durumumuz karışık biraz :) Erkek arkadaşım deniz astsubayı Bodrum'da,izin vermiyorlar izin verirlerse bayramdan sonra izin vermezlerse 6 Eylül'de kismetse her şeyimiz hazır elbiseler alyanslarimiz bekliyoruz gelebilsin diye :)

Ayy inşallah izin verirlerde hemencecik olur canım ya. Bizimde asker dönüşü olacak herhalde. Yani mart nisan gibi:( bu 1 ayda annemi ikna etmem çok zor. Ama nişandan sonra düğün için beklemeyiz inşallah bizde.

oyy bıraktım gitti:51:

$Vishenka_11.gif Eki Görüntüle 1155349 Eki Görüntüle 1155349

yaa nevresim başka bişey bende 6 tane nevresim
2 pike takımı
1 evlilik seti oldu
hala ayy nevresim alcam yaa diyorum:27::27:

yav hatunum siz niye bu kadar ev eşyalarını seviyorsunuz. dun kuzenımle evinin kileride temizledik tam 3 tane fincan takımı çıktı kyllanılmamış. nevresim çaydanlık takımı .onun unuttukları düşünün. bir takım alın herşeyden zaten ilerde eşyaların başına bişey gelince yenilerini alıyorsunuz. nevresimden çok almam valla en fazla 3 tane

Günaydın canım nasılsın hayırlı cumalarEki Görüntüle 1155350 Eki Görüntüle 1155351 Aaa çok ayıp :60:
iyiyimcanım 3 te son sınavım var onun stresini yaşıyorum önümde bi ton not kk ve ben:52::52:
yav hatunum siz niye bu kadar ev eşyalarını seviyorsunuz. dun kuzenımle evinin kileride temizledik tam 3 tane fincan takımı çıktı kyllanılmamış. nevresim çaydanlık takımı .onun unuttukları düşünün. bir takım alın herşeyden zaten ilerde eşyaların başına bişey gelince yenilerini alıyorsunuz. nevresimden çok almam valla en fazla 3 tane

çaydanlığa fincana öyle hevesim yok valla bi takım aldım bide yemek takımımın içinde var yeter:52:
ama nevresim öyle mi:9:
değil tabi ki:32::32:

iyiyimcanım 3 te son sınavım var onun stresini yaşıyorum önümde bi ton not kk ve ben:52::52:

çaydanlığa fincana öyle hevesim yok valla bi takım aldım bide yemek takımımın içinde var yeter:52:
ama nevresim öyle mi:9:
değil tabi ki:32::32:

bu demek oluyorki siz nevresimi bahane ediyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzz:54::54::54::16: önemli olan o yatak odası.şimdi düşünemiyorummm yatak odasının halini:4::4::4::4::26:

bu demek oluyorki siz nevresimi bahane ediyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzz:54::54::54::16: önemli olan o yatak odası.şimdi düşünemiyorummm yatak odasının halini:4::4::4::4::26:
ayyy ben düşünüyorum beyaz pudra pembesi yatak örtüsü renkli nevresimlerrr:16:
Kız notlarına bak bırak akşam bakarsın kk ya:kkk::27:

büte kalırsam kk yüzünden:43:
şaka bi yanada öyle karışık not almışım ki 11 haftadır kendimi çözemedim:9:

ayyy ben düşünüyorum beyaz pudra pembesi yatak örtüsü renkli nevresimlerrr:16:

büte kalırsam kk yüzünden:43:
şaka bi yanada öyle karışık not almışım ki 11 haftadır kendimi çözemedim:9:

aa bende severim beyaz pudra rengini. zaten çok farklı olucak evim inşallah.
sende benim gibisin bende yazdığımı bazen okuyamıyorum:21::21::21:

Günaydın kızlar :) hayırlı cumalar

Ayy inşallah izin verirlerde hemencecik olur canım ya. Bizimde asker dönüşü olacak herhalde. Yani mart nisan gibi:( bu 1 ayda annemi ikna etmem çok zor. Ama nişandan sonra düğün için beklemeyiz inşallah bizde.

Amin canım inşallah:16:

Back