• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

koççççç. Evet sözluyum. Sende izmirdensin galiba. En son elbisemi arıyordun nişan için:49:

Bak şinci oldu mu :21: nasılda tanıdım ama :52: bende koçum , sende mi yoksa ?
Evet canım nişanlık bakıyorum ama cmrtesi sözlümle gidip bakıciğiz bulsam da kurtulsam :32:

bak şinci oldu mu :21: Nasılda tanıdım ama :52: Bende koçum , sende mi yoksa ?
Evet canım nişanlık bakıyorum ama cmrtesi sözlümle gidip bakıciğiz bulsam da kurtulsam :32:

haddi iki koç ha. Bu arada benimkide çokkk ben koçlarla anlaşıyorum ya..:16::16:
Karşıyakada güzel şeyler var. Mekandamı olucak evdemi . Ben abartıdan herzaman uzak duruyorum. Almıcam nişan elbisesi beyendiğim kuzenimn elbisesi var onu giyicem . Fazla mantıkçıyım. O kadar gereksiz masraf yapamam:51::51:

okumadım ozel muayenehaneler sertifika istemiyor pek güven ve aracı onemli.aslında eski mesleğim kuaforum.

Aynen öyleee vlla , bn tbbi skreterim de tabi artık kendi işimi yapmıyorum :52:
Öğğ geldiii özelde ki tbbi skrterlktn fazlasnı yapıodm çnküm
:47:

haddi iki koç ha. Bu arada benimkide çokkk ben koçlarla anlaşıyorum ya..:16::16:
Karşıyakada güzel şeyler var. Mekandamı olucak evdemi . Ben abartıdan herzaman uzak duruyorum. Almıcam nişan elbisesi beyendiğim kuzenimn elbisesi var onu giyicem . Fazla mantıkçıyım. O kadar gereksiz masraf yapamam:51::51:

Bende abartıyı sevmiyorum . Kalabalık olucağı için ev fikrinden vazgeçmiş durumdayız , 30 temmuz civciv sıcağı olucak bilirsin izmir i , o yüzden salon tutucaz , bende sade balık abiye diyordum ama maalesef vazgeçmiş durumdayım , çnkü byük olduğu için abiye giyen çok olucak ve ben gelin olarak hiç ortada olmuycam , balık model sade ve dikkat çekici nişanlık bakıyorum , cmrtsi çnkyaya bakıcaz kmraltnda hiç yok inşallah bulurum :32:

çalışıyrmusun ne iş. Benim iş kolay.kursa gidip sertifka alayım diyorum evlenınce hastane daha rahat olucak sanki
evt canım çalışıyorum hkk bürosndym artıkın işimden de çok memnunum , maşallah diyimmm :27: çok yere girip çıktım hiç birinden memnun kalmış değilim:50:
Valla kuzum torpilin varsa al tabii , heryer de torpil geçiyor ve partilere bağlı , eşrfpşa hast.de de stajımı yaptm 9ay çoğu bilir beni orda severlerde ama kısmet işte , torpil olmayınca almıyorlar:50: Kpss den tbbi skrtrlk düşünüorum hayırlısı artıkınnn
:52:
Aslen izmir mi ? Nerde oturuyorsun ?

bende abartıyı sevmiyorum . Kalabalık olucağı için ev fikrinden vazgeçmiş durumdayız , 30 temmuz civciv sıcağı olucak bilirsin izmir i , o yüzden salon tutucaz , bende sade balık abiye diyordum ama maalesef vazgeçmiş durumdayım , çnkü byük olduğu için abiye giyen çok olucak ve ben gelin olarak hiç ortada olmuycam , balık model sade ve dikkat çekici nişanlık bakıyorum , cmrtsi çnkyaya bakıcaz kmraltnda hiç yok inşallah bulurum :32:

bizim ev küçük. Yoksa evde yaparım güzel oluyor.ama mekan daha sağlıklı iş çıkmaz.:21:evet farklı bişey bak herkes balık elbise giyiyor. Bende siyah var 1 beden sırt dekolteli aldım duruyor evde abimin düğünnde gymştim

evt canım çalışıyorum hkk bürosndym artıkın işimden de çok memnunum , maşallah diyimmm :27: çok yere girip çıktım hiç birinden memnun kalmış değilim:50:
Valla kuzum torpilin varsa al tabii , heryer de torpil geçiyor ve partilere bağlı , eşrfpşa hast.de de stajımı yaptm 9ay çoğu bilir beni orda severlerde ama kısmet işte , torpil olmayınca almıyorlar:50: Kpss den tbbi skrtrlk düşünüorum hayırlısı artıkınnn
:52:
aslen izmir mi ? Nerde oturuyorsun ?

yok aslın vartoluyum. çiğlide kuzenımde kalıyorum ailele aram pek sıkı değil. Arada gidiyorum

bizim ev küçük. Yoksa evde yaparım güzel oluyor.ama mekan daha sağlıklı iş çıkmaz.:21:evet farklı bişey bak herkes balık elbise giyiyor. Bende siyah var 1 beden sırt dekolteli aldım duruyor evde abimin düğünnde gymştim

Evet canım bu sene balık modelçok yaygın ama ben pırpırlı tüllü kabarık balık nişanlk arıyorum :52:ayyy heyecn yaptmmm

sanki önceki yorumlarında öyle aramadığını yazmştın kararınımı değiştrdin.
Ev fikrinden vazgeçince maalesef fikir değiştrdim , salonda herkes gibi abiye giymem uygun değil , prenses de istemiyorumm gelinlik gibii herkes giyiyor :120: benim aradığım biraz daha iddaalı ama sade balık bakalım bakalım inş. kafamdkini bulurmm :32:

ev fikrinden vazgeçince maalesef fikir değiştrdim , salonda herkes gibi abiye giymem uygun değil , prenses de istemiyorumm gelinlik gibii herkes giyiyor :120: Benim aradığım biraz daha iddaalı ama sade balık bakalım bakalım inş. Kafamdkini bulurmm :32:

doğru düşünmüşsün. Boyun uzun zayıfsan güzel durur hafif kabarık. Bide farklı tenine giden renk bul.herkes kırmızı ve siyahı çok kullanıyor

ben geldim öyle bi zekaya sahibim ki profösörleri cebimden çıkarırımmm:24::24:
nasıl gaza geldim bee dün yerlerde sürünüyodum bugün uçuyorummm:kkk:

Back