- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.641
aaa gidiyorrsun kuğu gibi gelinliğinle
Yok yavrucum gidiyorum derken isteme olacak yani
Nişanlanıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa gidiyorrsun kuğu gibi gelinliğinle
Yok yavrucum gidiyorum derken isteme olacak yani
Nişanlanıyoruz
İyiyim güzellik sen nasılsın
Günaydın kuzum
Bi tane gördüm ama çook hoş değilde ağır bişeydi denedim , üzerinde ki desenler hoşuma gitmedi 1200tl dedi ya ama normal balık abiyede salona gitmez ki :18: cumartesi bakıcam artıkın
İsteme-nişan birarada evde mi olacak?
Evet isteme ile nişan evde olacak aynı gün.
Bugün alyansımı almaya gideceğiz aşkkuşumlaa
Benim de seninki gibi olacak :) Bizim her şeyimiz hazır elbiselerimizden alyansımıza kadar fakat damat gelemediğinden bekliyoruz İnşallah gönlüne sinen bir model bulursun benimkisini ben çok seviyorum takmak için sabırsızlanıyorum dilersen resmini koyabilirim :)
Benim de seninki gibi olacak :) Bizim her şeyimiz hazır elbiselerimizden alyansımıza kadar fakat damat gelemediğinden bekliyoruz İnşallah gönlüne sinen bir model bulursun benimkisini ben çok seviyorum takmak için sabırsızlanıyorum dilersen resmini koyabilirim :)
bendee görmeeekkk istiyorummmmm
Koy canım sevinirim belki banada fikir olur.
Sizin nişan ne zaman bizim 21 inde haftaya alışverişe çıkacağız inşallah güzel içime sinen şeyler alabilirim.
Günaydın , Hoşgeldin
şu erkek milletinin içinde bi tane mi aklı başında insan olmaz
adı üstünde kadınlar kulübü
hava değişiminden oluyo bence bunlar
bide benimki herşeyin acısını benden çıkarmaya başladı gören de şantiye şefi olmadı cumhurbaşkanı oldu sanır
projede bi yanlışlık varmış aradı beni sert sert konuşuyo
deli mi ne
ben senin yanında çalışan elemanın değilim aklını başına al öyle ara dedim:102:
Rutin hayat devam ediyor bende de Eki Görüntüle 1153295
Ben çok abartılı şeyleri sevmediğim için sade bir model tercih ettim rose-beyaz altın karışımı bakalım beğenecek misiniz
Eki Görüntüle 1153297 Eki Görüntüle 1153296
Bizim nişan mevuzusu karışık en geç Eylül'ün 6'sında olacak erkek arkadaşım daha erken gelebilirse bayramdan sonra olacak :/
bendee görmeeekkk istiyorummmmm
Ben çok abartılı şeyleri sevmediğim için sade bir model tercih ettim rose-beyaz altın karışımı bakalım beğenecek misiniz
Bizim nişan mevuzusu karışık en geç Eylül'ün 6'sında olacak erkek arkadaşım daha erken gelebilirse bayramdan sonra olacak :/
Ben gayet beğendim canım nereden aldın ve ne kadar?
Mutlu günlerde tak tatlım
çok güzel yüzükler sadelik her zaman daha iyi çok beyendim mutluluklar
Beğendim canımm bende sade şıklar gerçekten güzel günlerde takmak nasip olur inş . Ne kadara aldınız