• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar alyansımı bugün alacağızz alır almaz resimlerini size atacağım çok heyecanlıyımmmmmmm :17:

İyiyim güzellik sen nasılsın :21:

İyiyimm kuzucum yaa sıradan bi gün :3: Müzik dinliyorumm sen nasılsınnn :27:

Günaydın kuzum :3:
Bi tane gördüm ama çook hoş değilde ağır bişeydi denedim , üzerinde ki desenler hoşuma gitmedi 1200tl dedi ya :53: ama normal balık abiyede salona gitmez ki :18: cumartesi bakıcam artıkın

Anladım kuzum inşşalh bulursun aradgını ya :31:

Evet isteme ile nişan evde olacak aynı gün.
Bugün alyansımı almaya gideceğiz aşkkuşumlaa :31:

Benim de seninki gibi olacak :) Bizim her şeyimiz hazır elbiselerimizden alyansımıza kadar fakat damat gelemediğinden bekliyoruz :9: İnşallah gönlüne sinen bir model bulursun benimkisini ben çok seviyorum takmak için sabırsızlanıyorum dilersen resmini koyabilirim :)

Benim de seninki gibi olacak :) Bizim her şeyimiz hazır elbiselerimizden alyansımıza kadar fakat damat gelemediğinden bekliyoruz :9: İnşallah gönlüne sinen bir model bulursun benimkisini ben çok seviyorum takmak için sabırsızlanıyorum dilersen resmini koyabilirim :)

bendee görmeeekkk istiyorummmmm :52:

Koy canım sevinirim belki banada fikir olur.
Sizin nişan ne zaman bizim 21 inde haftaya alışverişe çıkacağız inşallah güzel içime sinen şeyler alabilirim.

İyiyimm kuzucum yaa sıradan bi gün :3: Müzik dinliyorumm sen nasılsınnn :27:

Rutin hayat devam ediyor bende de:27: $2i8d4ao.gif

bendee görmeeekkk istiyorummmmm :52:

Koy canım sevinirim belki banada fikir olur.
Sizin nişan ne zaman bizim 21 inde haftaya alışverişe çıkacağız inşallah güzel içime sinen şeyler alabilirim.

Ben çok abartılı şeyleri sevmediğim için sade bir model tercih ettim rose-beyaz altın karışımı bakalım beğenecek misiniz:6:

$IMG-20140524-WA0002.jpg $IMG-20140524-WA0000.jpg

Bizim nişan mevuzusu karışık en geç Eylül'ün 6'sında olacak erkek arkadaşım daha erken gelebilirse bayramdan sonra olacak :/

Son düzenleme:
şu erkek milletinin içinde bi tane mi aklı başında insan olmaz
adı üstünde kadınlar kulübü:kkk:
hava değişiminden oluyo bence bunlar
bide benimki herşeyin acısını benden çıkarmaya başladı gören de şantiye şefi olmadı cumhurbaşkanı oldu sanır :47:
projede bi yanlışlık varmış aradı beni sert sert konuşuyo
deli mi ne
ben senin yanında çalışan elemanın değilim aklını başına al öyle ara dedim:102::57:

çok güldüm ya süper demişsin:52::52::52::16:

Ben çok abartılı şeyleri sevmediğim için sade bir model tercih ettim rose-beyaz altın karışımı bakalım beğenecek misiniz:6:

Eki Görüntüle 1153297 Eki Görüntüle 1153296

Bizim nişan mevuzusu karışık en geç Eylül'ün 6'sında olacak erkek arkadaşım daha erken gelebilirse bayramdan sonra olacak :/

Beğendim canımm bende sade şıklar gerçekten güzel günlerde takmak nasip olur inş . Ne kadara aldınız :32:

Ben gayet beğendim canım nereden aldın ve ne kadar?
Mutlu günlerde tak tatlım

Kuyumcukent'ten (İstanbul'da) aldık biz ama kuyumcularda da bulabilirsin. Yalnız kuyumculardaki modelde bayan alyansının ortasından tam tur taş geçiyor. Ben onu çıkarttırdım:9: Ve nazar boncuğu koydurdum. Bizim tanıdık olduğu için ikisi 1000 TL oldu nazar boncuğu sebebiyle özel tasarım olduğundan. Kuyumcularda tam turlu olan ve içinde hiçbir şey olmayana da 1000 TL demişlerdi.

Back