- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #3.501
iyiymiş ama ben denizlideyim :/ http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/mafoldumben.gif
Günaydınnn KK güzelleriii :82:
Hepimize iyi bir hafta diliyorum güzel bir hafta olur umarım .
Nasılsınız görüşmeyeli
Günaydınlar herkese hayırlı haftalarBen çok rahatsızım inşallah sizler iyisinizdir :2:
günaydınn canımm neyin var
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsınn
Günaydınlar herkese hayırlı haftalarBen çok rahatsızım inşallah sizler iyisinizdir :2:
Çok geçmiş olsun canımmm en kısa zamanda gecer inş
Teşekkürederim canım benim inşallahSen nasılsın
Hayırlı olsun Özgem çok sevindim belli olmuş azıcıkta kalmış hazırlıklar ne alemdeKızlarrrrrrrrrr ..
Dün onun ailesinin blunduğu şehire gittik.
Yakın akrabaları ile birlikte güze bir yemek yedik ve nişan tarihimiz kesinleşti 21 haziranda rabbimin izni ile nişanımız oluyoooorrrrrrrrr
Ben iyiyimm kuzucumm. Erkek arkadaşımı gece dedesi vefat etti ona üzgünüm
Hayırlı olsun Özgem çok sevindim belli olmuş azıcıkta kalmış hazırlıklar ne alemde
Başınız sağolsun canım benim çok üzüldüm hasta falanmıydı
Evet kuzucum hastaydı ilaçlar kullanıyordu sanırım ilaçları ağır gelmiş olmalikı lavobaya gittiğinde düşmüş sonra yoğun bakıma kaldırdılar dün gece kaybettik
Offf oofff Rabbim ailesine sevdiklerine sabır versin çok zor canım bilirimMekanı cennet olsun
Noldu kuzum?:26:
Kızlar günaydınnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmtey tey tey
bi evlilik seti alamıyorum yaa
resmen odunun keyfini bekliyorum yaa gidip alcam diyorum ben alırım sen niye masraf etceksin diyo ee seni beni mi var heves ediyorum alcam işte ee yok beraber gideriz sen begenirsin ben alırım diyor...
eee çok biliyosun madem niye haftalardır eminönüne gidemiyoruz diyorumm ama şantiye diyo ordan gelceklermiş burdan gelceklermiş mimarla görüşcekmiş ödemeleri yapması lazımmış bi ton bahane!!
şimdi gidip alcam bu defa onu adam yerine koymuyorum diye kavga etcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?