- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.781
biz tanışmada kahve yapmamıştık cnm
hatta bayağı kararsız kaldık o konuda ama sonra kahvenin anlamı var o istemede yapılır diye karar verdik ve direk çay menü servisine geçtik
ayyyyyyyyyyyyyyyyy
bu benımde aradığım bi tavsiyeydiiiiiiiiii
kız millet üni bitmesin diye uğraşır
valla ben tadını çıkara çıkara okuyorum
Benimde işim hep terstir kesin bana da böyle olur
Diğer topiğe eklediğimi buraya kopyala yapıştır yapıyorumSize bir elbise göstereceğim kuzum şöyle düşünün muhafazakar bir aile uzun boy ve uzun kol istediğim için ve oldukça sadeci bir insan olduğum için beğendim aksesuarlarla koluna kalın kelepçe bir bileklik gösterişli bir gold sarısı küpe yuvarlak falan nasıl olur söz için Kabul kızda biraz özensiz durmuş dağınık saç makyaj falan yok benim üzerimde daha güzel durdu o taşıyamamış
Eki Görüntüle 1126133 Eki Görüntüle 1126134
Diğer topiğe eklediğimi buraya kopyala yapıştır yapıyorumSize bir elbise göstereceğim kuzum şöyle düşünün muhafazakar bir aile uzun boy ve uzun kol istediğim için ve oldukça sadeci bir insan olduğum için beğendim aksesuarlarla koluna kalın kelepçe bir bileklik gösterişli bir gold sarısı küpe yuvarlak falan nasıl olur söz için Kabul kızda biraz özensiz durmuş dağınık saç makyaj falan yok benim üzerimde daha güzel durdu o taşıyamamış
yaa canım ben de öyle diyorum annem yok olmaz ayıp öyle, kahve de ikram etmen lazım diyor :)
çay menüsünü çok abartmak istemedik ama fazla mı sade olmuş
morincim şark han hediyelikler çarşısı diye geçiyormuş canım haberin olsun orada herşey var sanırım
hmmmm anladım canım .... sanki :26: bence tanışmada kahve olmaz gibime geliyor tatlım
yoo çok sade değil ama bi eksik var salata garnitür tarzi birşeyde olsun tatlım
patlıcan közleyip yoğurtlayabilirsin biz onu yapmıştık çokta güzel oldu ehemn hemen aynı menü, yada amerikan salatası yada havuç salatası.... yani birde onu yaparsan menü tamamdır bence
Ailenle birlikte misin kuzum?
Ben son gidişimde bile babam annem kardeşim hıçkıra hıçkıra ağlıyorduk düşün
Ben çok zorlandım ya Üni değil eziyet gibiydi.
Sanırım tam bi ana kuzusuyum
Beni orada yerleştirdiler annemler tam dönecekler İstanbula beni bıraktılar, o hissi anlatamam size.
İçimden anne nereye diyorum
19 yıl boyunca benim yerim onların yanıydı düşünsene bi yere bırakıyorlar seni ve gidiyorlar
Berbat bi histi.
Babamın ağlamaktan haşatı çıktı
Annemde sarışındır baya domates gibi kıp kırmızı oldu tutuyordu kendini.
Benim astımım var ağlayınca sıkışıyorum tıkanıyorum o yüzden annem baya tuttu kendini tam oda arabaya bindi saldı
Neyse ki kötü günler geride kaldı
hemen not alıyorum tatlım
çok sağol
böyle biryere çok ihtiyacım vardııııııııııııı.. umarım gönlüme göre birşeyler bulabilirim
kız aynen
bende çocukken okuldan gelince yemek falan yapardım evde annem çalıştığı için. şimdi annem çalışmıyor bende artık yapmıyorum birşey
sanki evlenince çok zorlanacağız gibime geliyor ama bakalım kısmet
hayır yapmasına yaparızda o yapma aşamasına geçene kadar artık
hoş ben kv ile karşılıklı olacağım yemeğimi oradan yere evime geçerim genelde herhalde ya
hemen not alıyorum tatlım
çok sağol
böyle biryere çok ihtiyacım vardııııııııııııı.. umarım gönlüme göre birşeyler bulabilirim
Eki Görüntüle 1126141
Yavrum tam olarak kafamda oluşan elbiseyi bulamadım ama bunun gibi birşey demek istiyorum.
Çok daha gösterişli ve hoş olursun.
ayy bana da böyle bişey lazım işte :)
Çok hoş gerçekten canım bu tarz birşey bakabilirsiniz.
Hem açık değil hemde çok şık.
inşallah ben de yarın gideceğim umarım bulurum güzel şeyler
ayyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmm
nolur yaaaaaaa fotolar çekermisinnnnnnnnnnnn neler var neler yok benımde bi fikrim olsun pazartesi yüklesen buraya olmazmııııııııııııı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?