• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Canım bunu ipekyoldan baktım henüz öyle abiye magazalarına falan bakmadım söz-nişan bir arada evde olacak nasipse ama öyle oynamalı falan değil en yakınlarımız birleşecek yüzük takılıp pasta kesilecek yani :16:

Eylül kuzum :25:Daha uzak hatta Beylikdüzü-Büyükçekmece :60:Elbisemi bulayımda önemli değil artık Pendik-Fatih neresi olursa:52:

Tamam o zaman bende bi bakınayım bebiş

Ispartada okuudum ben bebeğim insan şehri değilde arkadaşlarını o deli dolu ortamını çok özlüyor şu an git deseler gitmem aynı insanlar aynı ortam olmadıkca :24:

Üni zamanımda bende ıspartaya gezmeye gitmiştim :1:
Ne okudun tatlım?
Ben öğretmenlik okumadığıma çok pişmanım :50:

Muhasebe okuudm tatlım ben . Bende güzellik uzmanı olmk istiyordum :43:

Aa yakışırdı :34:
Ben aslında mezun olduktan sonra Öğretmen olmayı istedim çünkü çok rahat ve bi bayan için ideal bi meslek.
Yaz tatilin var sabahçı yada öğlencisin falan.
Ek ders verirsen artı para .. Oh valla ya ...
Onun öncesinde hep Subay olmak isterdim.
Herkes yok sen kibarsın askere söz dinletemezsin sana göre bi meslek değil diye diye hayallerimden vazgeçirdiler :50:
Bari Subay olamıyorum subay kocam olsun dedim, oda kursağımda kaldı çocuktan ayrıldım :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
hatunlar nereye kaboldunuz:49: $1969186_717857194960646_5893687848942598003_n.jpg

Son düzenleme:
Back