Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

ooo maşALLAH anneye benımki 64 doğumlu artık çalışmıyor
e anne çalışıyor sen yemekleri yapmıyor yemekleri kim yapıyor

yok kuzum ben çalışacağım işi bırakmayı düşünmüyorum işten doğru kv ye karnımı doyurup eve geçerim

haftasonları yemeğimi yaparım ilk zamanlar sonra sonrada alışırım herhalde. yada alışmasamda olur kv var yaaaaaaaaaaa

ayyy inşALLAH hep böyle kalır çokk hanım çok iyi birine benziyr benım kv eğer hep böyle kalırsa çokk rahat ederim ama kalamzsa karşılıklı dairelerde işim zor bakalım hayırlısı :26:

aynı fikirdeyiz canım ben yapıyorum yavaş yavaş melekli söz yastığı yapcam melegide buldum

bence çok hoş ve çok asilll
Teşekkürederim canım beğenen 2.kişisin kimse beğenmiyor
Kumaşı kalın bir kumaş penye gibi değil ama saten falan da değil kuzum
Eki Görüntüle 1126141

Yavrum tam olarak kafamda oluşan elbiseyi bulamadım ama bunun gibi birşey demek istiyorum.
Çok daha gösterişli ve hoş olursun.
Çok güzel bir elbiseymiş tatlış ama işte bu elbiselerden bulmak o kadar zor ki ya da bana denk gelmiyor ah ahh

aynı durumdayız seninle canım ama ben de bulamadım bişey ya
İnşallah buluruz canım:26:

nerelerden bakıyorsun sen canım bir de söz için mi arıyorsun ben daha nişan için abiye bulmam lazım ve fakir kol gibi istiyorum ama yok

Sen nerede oturuyorsun kuzu ve bu elbiseyi giymene ne kadar zaman var?
Ben kendim için baktığım yerlere bu tarz elbise varmı bakınırım bi.
Ayrıca geçen pendikte görmüştüm bu tarzda ama sen Avcılardaydın sanırım baya uzak kaçıyor sana

nerelerden bakıyorsun sen canım bir de söz için mi arıyorsun ben daha nişan için abiye bulmam lazım ve fakir kol gibi istiyorum ama yok
Canım bunu ipekyoldan baktım henüz öyle abiye magazalarına falan bakmadım söz-nişan bir arada evde olacak nasipse ama öyle oynamalı falan değil en yakınlarımız birleşecek yüzük takılıp pasta kesilecek yani

Eylül kuzum Daha uzak hatta Beylikdüzü-Büyükçekmece Elbisemi bulayımda önemli değil artık Pendik-Fatih neresi olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…