• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Benimki de balık burcu .Sinir ediyor bazen beni çakacam ağızına iki tane :9::9: Bizim de hiç biryerde anlaşırsınız yazmıyor :9::9::9:

Duygusal mı peki kuzum ..
Romantiklik anlamında nasıl?
Bizimkiler gibi ham odun mu?
Ama senin ki sürprizler yapmayı seviyordu :16:

sen yapmıyorsun yani yemekleri

bende tanışmaya geldiklerinde ben yapmamıştım yapamamıştım daha doğrusu ama yardım etmiştim sadece sırf yemekler elimin lezzetini alsın diye :35::35::33::33::27::27::27::27::27::27:

mmmmm menü süper yalnız.... sadece çekirdek aile olarak geliyorlar değilmi canım ...:27:

Evet yavrucum.
Zaten bi anne babası var.
Tek çocuk bu kardeşi falan yok.
Bizde 4 kişilik bir aileyiz.
Öyle akşam yemeğine gelecekler.
Kız ben üşengecim ya annem seni geri babanın evine yollarlar diyor.
Akrabalarımız bana Kontes diyor ahahah :52:
Hiç keyfimi bozmadığım için.

bende tanışmada evden birşey giymiştim en mantıklısıda o zaten eğer varsa tabi.....

kuzummmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnn nasıl gidiyorrr iş güç nasılll görüşemedik bayağıdır :54:

biz sözde pasta kesmedik nişan yapacağız diye
nişana artık..... geçen hafta takı alışverişlerimizide yaptık çok güzel yaaaa:16:

Eğer tanışmada da elbise giyersem elbiselerim var seçerim içlerinden diyorum ama etek ceket gibi bir kombin yapmak istersem alışveriş yapmam gerekir bakalım hem sözde hem tanışmada elbise olur mu ki :27:İyiyim çok şükür kuzum evet görüşemedik ne zamandır gel arada özletme kendini bende işler aynı işe gelip eve giderek gün bitiriyorum:54:Evde söz-nişan gibi olacağı için keseceğiz canım nişan ayrıca olmayacak bizde tabi sizin nişan ayrı olacak daha farklı güzel olur yani:21:hayırlı olsun aşkla tak takılarını herşey gönlünce olmuştur inşallah:nazar::29:

Duygusal mı peki kuzum ..
Romantiklik anlamında nasıl?
Bizimkiler gibi ham odun mu?
Ama senin ki sürprizler yapmayı seviyordu :16:

Kuzum biizm ilişkide odun olan benim :9: Bazen bana der odun sevgilim diye :30: :9: Kavga lıyken bile hediye alır gönderir bana kışın bi ara küsmüştük ugg almış göndermiş bana nota da o çirkin paticiklerin üşümeşin bir adım gelirsin belki bana yazmış :9:

sana da günaydın mutlu hatun' um :)

yarın sabah erkenden eminönüne gidiyorum hediyeliklerimi almaya :16:
tavsiyen var mı canım
ne gibi tavsiye canım ben bugün 7 de kalktımda tüm devrelerim yandı:27:
Günaydın canımmmmm senin menünüdee istiyoruzzz sen de koy da şimdiden acıkalımmm :19::20::30:
günaydın canım bize 2 menü lazım
1. önce erkek arkadaşım yalnız tanışmaya gelcek :) bugün için hatırladığım şey köri soslu tavuk çok sever:16:
2. ailesiyle gelcek tanışma olcak bni istiycekler bi bulsam menüyü yazarım:23:
odam şu an bildiğiniz savaş alanı:27:
Olsun bitmiş ama canımcım işlerin :21:

sen nasılsın canım:17:

Bende tanışmada evdekilerden giyeyim fazla masraf yapmayayım diyorum ama bakalım söze olacak zaten :52:Menü harika resmen ziyafet açıktım okudukça kuzum:56::53:bizim tanışma günü de yakın mesafeden gelecekleri için yine çay menüsü gibi bir şey verilecek sözde de aynı sadece keseceğimiz pastamız eklenecek :nazar::17:

Oy oyy :16:
Bizim isteme ile nişan bir olacak bebişkom o yüzden çok daha farklı olacak.
Uf şimdiden heyecan girdi her bi yerime yaaa

[MENTION][/MENTION]

1. önce erkek arkadaşım yalnız tanışmaya gelcek :) bugün için hatırladığım şey köri soslu tavuk çok sever:16:

mesela tatlım şu hana git bu dükkana bak , nişan süsü şunu al bunu al gibi :)

Evet yavrucum.
Zaten bi anne babası var.
Tek çocuk bu kardeşi falan yok.
Bizde 4 kişilik bir aileyiz.
Öyle akşam yemeğine gelecekler.
Kız ben üşengecim ya annem seni geri babanın evine yollarlar diyor.
Akrabalarımız bana Kontes diyor ahahah :52:
Hiç keyfimi bozmadığım için.

hahaha :1::1::1::1:

benim hevesim var öğrenmeye aslında ama vaktim yok yani elimde değil tembel değilim yoksa :35::1::1::1::1:

aman biraz daha keyfini çıkart evlenince elin mecbur yapacaksın zaten:27::27:

heee iyi azlık gelecekseler yemek daha güzel olur

Kuzum biizm ilişkide odun olan benim :9: Bazen bana der odun sevgilim diye :30: :9: Kavga lıyken bile hediye alır gönderir bana kışın bi ara küsmüştük ugg almış göndermiş bana nota da o çirkin paticiklerin üşümeşin bir adım gelirsin belki bana yazmış :9:

Ay inanamıyorum ya :52:
İşte ilişkide muhakkak bi taraf odun oluyor, bu ilişki de de sensin :52:
Ne kadar ince bir eniştmiz varmış yahu.
Kıymetini bil yavrucuğum.
Beni eski sevgilimde öyleydi.
fARKLI ŞEHİRLERDEYDİK BEN ÜNİ OKUYORDUM ONUNDA TAYİN YERİ BAŞKA Bİ YERDİ, NE GÖRSE ALIRDI .
bİ KERE MAKYAJ SETİ GÖRMÜŞ BAKTIM KARGO GELDİ KOCAMAN Bİ SET ŞOK OLMUŞTUM.
Bu en basiti yani çok ince biriydi.
Ama olsun şimdiki sevgilimin öyle huyları olamasada ben seviyorum onu :16:

[MENTION][/MENTION]

mesela tatlım şu hana git bu dükkana bak , nişan süsü şunu al bunu al gibi :)

şarkhana gdersin canım özellikle en alttaki dükkanlar daha uygunmuş diye duydum
kapalı çarşıda çerçeveler ve balonlar uygunmuş ama şarkhandada vardır ve uygundur sanırım fiyatı
tahtakalede hediyeciler sokagı ve kutucular sokağı varmış :)
oralarada bakmalısın bence:16:

Evet kuzucum akreplerle herkes anlaşamaz.
Ben iyi anlaşıyorum :1:
Oysa şeker gibi insanlarızdır :51:Benim yükselenim başak o etkiliyor beni hiç akrepler gibi kötü hırslarım kinim yoktur :27:
İyiyim bende tatlım:21:
Oy oyy :16:
Bizim isteme ile nişan bir olacak bebişkom o yüzden çok daha farklı olacak.
Uf şimdiden heyecan girdi her bi yerime yaaa

Çok heyecanlı canım ya zaman yaklaştıkça herhalde iştahtan falan kesilirim bu da benim işime gelir :52:Ramazandan sonra zaten büyük temizlik var evde bir türlü veremediğim 3 kiloyu verecek gibi hissediyorum bu sefer:60:

Uwww bende bayılırım körü soslu tavugaaa müthiş :56: Bulursun canım no stress :9: Tarih ne zamandı sizin

hahaha :1::1::1::1:

benim hevesim var öğrenmeye aslında ama vaktim yok yani elimde değil tembel değilim yoksa :35::1::1::1::1:

aman biraz daha keyfini çıkart evlenince elin mecbur yapacaksın zaten:27::27:

heee iyi azlık gelecekseler yemek daha güzel olur

Valla kuzum benim çocukken çalışan bi annenin çocuğuydum annem memur.
Ee okuldan öğlen geliyorsun falan yemek kitaplarından baka baka bi ton değişik yemekelr öğrnmiştim.
Ama çocukken bu kadar yapınca büyüyünce hevesin kalmıyor sanırım sıkılıyorsun.
Yada vaktim mi olmuyor algılayamıyorum ama yorulduğumdan bir allahın kulu beni oturduğum yerden kaldıramaz

kızlar pazar günü bizim de ailelerimiz tanışacak gelecekler bize , önce kahve ikramı sonrasında da çay ikramı diye düşündük ama nasıl sizce

önce kahve ve lokum sonra
çay , kıymalı börek , peynirli poğaça , elmalı tart ve yanına sütlü jöleli bir tatlı sonrasında da meyve ikramı . uygun mu sizce

Back