Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

işte aradığım tavsiye tamam canım bakacağım dediğin yerlere :)

Hahahah
Bende tosun gibi oldum.
Herkes kilo aldın diyor ya tamda nişan arefesi yedikçe yiyorum.

Uwww bende bayılırım körü soslu tavugaaa müthiş Bulursun canım no stress Tarih ne zamandı sizin

onun kadar kadar sevemezsin onu kendi haline bıraksak hergün her ögünde yer
eylül ekim diyoruz canım ama ramazandan sonra herşey olablir
eylül ekimde benim okulum başlamış oluyo çünkü:44:

Aynen kuzumm Allahıma şükürler olsun başkası olsa çekmezdi beni sanırım Bütün arkadaşlarım kavga ettiğimizde onun gibisini bulamazsın demişlerdi Sev tabi bebeğim yaa sevilmezmi bunlar aşk kokulu insanlar Aşka geldim bak çok pis benden bu romantiklik gitmeden hemen bi mesaj patlatayım hahahaa

Ahhaha benccede hazır ilham gelmiş yaz güzel bi mesaj kuzucum.

bol bol resim isterim şimdiden söyliyim

fizyoterapi ve rehabilitasyon canım

Anladım Tatlım.
Valla Bende Üniyi denizlide okudum.
Ve denizlililerin gücüne gitmesinde bi türlü ısınamadım sevememiştim.
4 Yıllık okulu, Yaz okuluna gelip üstten dersler alarak 2,5 yılda bitirdim
Herkes şoka girmişti.
Bn okulu bitireli 2 yıl oldu Üni arkadaşlarım hala okuyor son seneleri

kız millet üni bitmesin diye uğraşır

valla ben tadını çıkara çıkara okuyorum

olur kuzum neden olmasın bende hem tanışmada hem sözde elbise giydim hatta nişandada elbise giyeceğim

benim favorim elbise
aslında bende nişan söz bir istedim ama bizimkiler istemedi :26:

amin tatlım çok sağol hepimiz için herşey hayırlı olsun inşALLAH

Valla bende tam tersi etki oluyor bebeğim.
Yaklaştıkça iştahım artıyor

Benimde işim hep terstir kesin bana da böyle olur

Diğer topiğe eklediğimi buraya kopyala yapıştır yapıyorumSize bir elbise göstereceğim kuzum şöyle düşünün muhafazakar bir aile uzun boy ve uzun kol istediğim için ve oldukça sadeci bir insan olduğum için beğendim aksesuarlarla koluna kalın kelepçe bir bileklik gösterişli bir gold sarısı küpe yuvarlak falan nasıl olur söz için Kabul kızda biraz özensiz durmuş dağınık saç makyaj falan yok benim üzerimde daha güzel durdu o taşıyamamış

Eki Görüntüle 1126133 Eki Görüntüle 1126134

O zaman elbiseye devam babam henüz bilmiyor ne der bilmiyorum ama annemler normal karşıladı yakınlar arasında yüzük takılıp pasta kesilecek işte Amin canım benim inşallah

kız aynen
bende çocukken okuldan gelince yemek falan yapardım evde annem çalıştığı için. şimdi annem çalışmıyor bende artık yapmıyorum birşey

sanki evlenince çok zorlanacağız gibime geliyor ama bakalım kısmet
hayır yapmasına yaparızda o yapma aşamasına geçene kadar artık

hoş ben kv ile karşılıklı olacağım yemeğimi oradan yere evime geçerim genelde herhalde ya

biz tanışmada kahve yapmamıştık cnm

hatta bayağı kararsız kaldık o konuda ama sonra kahvenin anlamı var o istemede yapılır diye karar verdik ve direk çay menü servisine geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…