• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

şarkhana gdersin canım özellikle en alttaki dükkanlar daha uygunmuş diye duydum
kapalı çarşıda çerçeveler ve balonlar uygunmuş ama şarkhandada vardır ve uygundur sanırım fiyatı
tahtakalede hediyeciler sokagı ve kutucular sokağı varmış :)
oralarada bakmalısın bence:16:

işte aradığım tavsiye tamam canım bakacağım dediğin yerlere :)

Oysa şeker gibi insanlarızdır :51:Benim yükselenim başak o etkiliyor beni hiç akrepler gibi kötü hırslarım kinim yoktur :27:

İyiyim bende tatlım:21:

Çok heyecanlı canım ya zaman yaklaştıkça herhalde iştahtan falan kesilirim bu da benim işime gelir :52:Ramazandan sonra zaten büyük temizlik var evde bir türlü veremediğim 3 kiloyu verecek gibi hissediyorum bu sefer:60:

Hahahah :52:
Bende tosun gibi oldum.
Herkes kilo aldın diyor ya tamda nişan arefesi yedikçe yiyorum. :50:

Uwww bende bayılırım körü soslu tavugaaa müthiş :56: Bulursun canım no stress :9: Tarih ne zamandı sizin

onun kadar kadar sevemezsin onu kendi haline bıraksak hergün her ögünde yer :27::27:
eylül ekim diyoruz canım ama ramazandan sonra herşey olablir
eylül ekimde benim okulum başlamış oluyo çünkü:44:

Ay inanamıyorum ya :52:
İşte ilişkide muhakkak bi taraf odun oluyor, bu ilişki de de sensin :52:
Ne kadar ince bir eniştmiz varmış yahu.
Kıymetini bil yavrucuğum.
Beni eski sevgilimde öyleydi.
fARKLI ŞEHİRLERDEYDİK BEN ÜNİ OKUYORDUM ONUNDA TAYİN YERİ BAŞKA Bİ YERDİ, NE GÖRSE ALIRDI .
bİ KERE MAKYAJ SETİ GÖRMÜŞ BAKTIM KARGO GELDİ KOCAMAN Bİ SET ŞOK OLMUŞTUM.
Bu en basiti yani çok ince biriydi.
Ama olsun şimdiki sevgilimin öyle huyları olamasada ben seviyorum onu :16:

Aynen kuzumm Allahıma şükürler olsun başkası olsa çekmezdi beni sanırım :9: Bütün arkadaşlarım kavga ettiğimizde onun gibisini bulamazsın demişlerdi :ssz: Sev tabi bebeğim yaa sevilmezmi bunlar aşk kokulu insanlar :16: Aşka geldim bak çok pis benden bu romantiklik gitmeden hemen bi mesaj patlatayım :9: hahahaa :9:

Aynen kuzumm Allahıma şükürler olsun başkası olsa çekmezdi beni sanırım :9: Bütün arkadaşlarım kavga ettiğimizde onun gibisini bulamazsın demişlerdi :ssz: Sev tabi bebeğim yaa sevilmezmi bunlar aşk kokulu insanlar :16: Aşka geldim bak çok pis benden bu romantiklik gitmeden hemen bi mesaj patlatayım :9: hahahaa :9:

Ahhaha benccede hazır ilham gelmiş yaz güzel bi mesaj kuzucum.:1:

bol bol resim isterim şimdiden söyliyim:7:

fizyoterapi ve rehabilitasyon canım:42:

Anladım Tatlım.
Valla Bende Üniyi denizlide okudum.
Ve denizlililerin gücüne gitmesinde bi türlü ısınamadım sevememiştim.
4 Yıllık okulu, Yaz okuluna gelip üstten dersler alarak 2,5 yılda bitirdim :52:
Herkes şoka girmişti.
Bn okulu bitireli 2 yıl oldu Üni arkadaşlarım hala okuyor son seneleri :52:

Anladım Tatlım.
Herkes şoka girmişti.

kız millet üni bitmesin diye uğraşır :9::9:

Anladım Tatlım.
Herkes şoka girmişti.

valla ben tadını çıkara çıkara okuyorum:27::27:

Eğer tanışmada da elbise giyersem elbiselerim var seçerim içlerinden diyorum ama etek ceket gibi bir kombin yapmak istersem alışveriş yapmam gerekir bakalım hem sözde hem tanışmada elbise olur mu ki :27:İyiyim çok şükür kuzum evet görüşemedik ne zamandır gel arada özletme kendini bende işler aynı işe gelip eve giderek gün bitiriyorum:54:Evde söz-nişan gibi olacağı için keseceğiz canım nişan ayrıca olmayacak bizde tabi sizin nişan ayrı olacak daha farklı güzel olur yani:21:hayırlı olsun aşkla tak takılarını herşey gönlünce olmuştur inşallah:nazar::29:

olur kuzum neden olmasın bende hem tanışmada hem sözde elbise giydim hatta nişandada elbise giyeceğim

benim favorim elbise :1:
aslında bende nişan söz bir istedim ama bizimkiler istemedi :26:

amin tatlım çok sağol hepimiz için herşey hayırlı olsun inşALLAH

Valla bende tam tersi etki oluyor bebeğim.
Yaklaştıkça iştahım artıyor :17:

Benimde işim hep terstir kesin bana da böyle olur :60:

Diğer topiğe eklediğimi buraya kopyala yapıştır yapıyorum:27:Size bir elbise göstereceğim kuzum şöyle düşünün muhafazakar bir aile uzun boy ve uzun kol istediğim için ve oldukça sadeci bir insan olduğum için beğendim aksesuarlarla koluna kalın kelepçe bir bileklik gösterişli bir gold sarısı küpe yuvarlak falan nasıl olur söz için :27:Kabul kızda biraz özensiz durmuş dağınık saç makyaj falan yok benim üzerimde daha güzel durdu o taşıyamamış:60:

Eki Görüntüle 1126133 Eki Görüntüle 1126134

olur kuzum neden olmasın bende hem tanışmada hem sözde elbise giydim hatta nişandada elbise giyeceğim

benim favorim elbise :1:
aslında bende nişan söz bir istedim ama bizimkiler istemedi :26:

amin tatlım çok sağol hepimiz için herşey hayırlı olsun inşALLAH

O zaman elbiseye devam :10::12:babam henüz bilmiyor ne der bilmiyorum ama annemler normal karşıladı yakınlar arasında yüzük takılıp pasta kesilecek işte :38:Amin canım benim inşallah:nazar::17:

Valla kuzum benim çocukken çalışan bi annenin çocuğuydum annem memur.
Ee okuldan öğlen geliyorsun falan yemek kitaplarından baka baka bi ton değişik yemekelr öğrnmiştim.
Ama çocukken bu kadar yapınca büyüyünce hevesin kalmıyor sanırım sıkılıyorsun.
Yada vaktim mi olmuyor algılayamıyorum ama yorulduğumdan bir allahın kulu beni oturduğum yerden kaldıramaz

kız aynen :53::ssz::ssz:
bende çocukken okuldan gelince yemek falan yapardım evde annem çalıştığı için. şimdi annem çalışmıyor bende artık yapmıyorum birşey :1::1:

sanki evlenince çok zorlanacağız gibime geliyor ama bakalım kısmet:1:
hayır yapmasına yaparızda o yapma aşamasına geçene kadar artık :1::1:

hoş ben kv ile karşılıklı olacağım yemeğimi oradan yere evime geçerim genelde herhalde ya :27:

kızlar pazar günü bizim de ailelerimiz tanışacak gelecekler bize , önce kahve ikramı sonrasında da çay ikramı diye düşündük ama nasıl sizce

önce kahve ve lokum sonra
çay , kıymalı börek , peynirli poğaça , elmalı tart ve yanına sütlü jöleli bir tatlı sonrasında da meyve ikramı . uygun mu sizce

biz tanışmada kahve yapmamıştık cnm

hatta bayağı kararsız kaldık o konuda ama sonra kahvenin anlamı var o istemede yapılır diye karar verdik ve direk çay menü servisine geçtik :27:

Back