Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar, eniştelerle hiç konuşuyor musunuz Nişanda kaç bilezik takacaklar biliyor musunuz?
Ya benim hiç bi bilgim yok sevdiceğimde beni sıkıştırıyor oda bilmiyor

valla bana sordu ben bilmem dedim anneme sordum biz şu kadar olsun diye bişey demeyiz güçleri neye yetiyorsa o olur dedi
benim odunun yengelerine her kardeş bi bilezik takmış anne baba bi tane takmış

Kızlar, eniştelerle hiç konuşuyor musunuz Nişanda kaç bilezik takacaklar biliyor musunuz?
Ya benim hiç bi bilgim yok sevdiceğimde beni sıkıştırıyor oda bilmiyor

Canım onu aileler kararlaştırır diye biliyorum ben Nişanda çok bi takı takılmaz zaten kanımca

hatunnnn niye saklıyosun kızzz
ölek mi merakta
valla ben sarı altın istiyorum canım illa kalın olsunda diyemem bende begendiklerimi buluyım atarım

Benim ailem biz öyle şey isteyemeyiz kendileri ne kadar takmak isterse o kadar taksınlar diyor tatlım.
O yüzden karşı tarafında kafası karışık.
Tek çocukları var daha önce hiç çocuk evlendirmediler.
Ne kadar takılır falan bilmiyorlar hiç :26:

valla bana sordu ben bilmem dedim anneme sordum biz şu kadar olsun diye bişey demeyiz güçleri neye yetiyorsa o olur dedi
benim odunun yengelerine her kardeş bi bilezik takmış anne baba bi tane takmış

Kaç kardeşler ki Tatlım.
Bide düğünde mi her kardeş takmış nişanda mı?

Kaç kardeşler ki Tatlım.
Bide düğünde mi her kardeş takmış nişanda mı?

toplam 9 kardeşler canım hem düğünde takmışlar hem nişanda onlar için en büyük güç gösterisi altınmış
onlarda aslında başlık parası bile var ama sakın lafını bile etmeyin babam kovalar sizi dedim

Ahahah
Zaten sırf kardeşleri taksa köşeyi döndünüz demektir
Maşallahları varmış.
Sen nerelisin aslen o nereli canım?

hatunnnn niye saklıyosun kızzz
ölek mi merakta
valla ben sarı altın istiyorum canım illa kalın olsunda diyemem bende begendiklerimi buluyım atarım

Annemlerden başkasına göstermedim tatlım nişandan sonra gösteririmBen beyaz altın aldım sarıdan hoşlanmadım hiç inşallah sende gönlüne göre bulursun ekle tabi beklerim

Anladım canım ama belirtilmediğinde insan böyle tereddüte düşüyor işte şu kadar taksak az mı olur şu kadar taksak fazla mı şimdi herkesin kafası karıştı bak ben söylemekte bir mazur görmüyorum sonuçta adetler varsa söylenmeli biz söyleriz herhaldeçok az takılırsa üzülmez misin yani:26:sizin geleceğiniz sonuçta herkes çocuğuna yapıyor olacak ailelere kalan bir şey yok genelde de en az 3 en fazla 10 gibi bilezik adeti söylenir tabi ailelere göre değişir bu durum aşağısı da olur yukarısı da yanında set istenir nasıl bir şey olacağı size kalmış tabi ki ben toplam söyledim nişan-düğün ayıramam

Son düzenleme:

Valla az taksalar üzülmem desem yalan atmış olurum canım tabiki üzülrüm.
Evet böylede çok kötü bi belirsizlik var ya püf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…