Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

4.modeli güzelmiş tatlım benim ortasında ya da yanında illa sıra taş olacak işte

Valla az taksalar üzülmem desem yalan atmış olurum canım tabiki üzülrüm.
Evet böylede çok kötü bi belirsizlik var ya püf.

İşte belirsizliktense söylenmeli bence ama tabi annenler bilir doğrusunu onlarda bence ellerinden geleni yaparlar

Evet çok pahalı hemde
Ya bide şöyle bi adet mi varmış kızın alyansını damat, damadın alyansınıda kız alırmış diyorlar doğru mu? :26:

Evet yawrum ama şöyle yapılıyor tartılıo ikisinin toplamı ne kadarsa yarı yarıya ödeniyor, benimkisi dedi ben alayım olmaz dedim benden de sana bir hatıra olsun daha kıymetli olur dedim o yüzden ortak vericez haftasonuna da az kaldı

Buna benzer bişey denedim kızlar ama o siyah olan yerler sarıydı ve kenalarıda düzdü taş yoktu kalın 2 şerit taş geçiyrdu bu gibi ve araları işlemeliydi yakın bi model buna , parmağımda gerçekten çok goş durmuştu pahalı değilse kesin böyle bişi olucak

Kuzular, haftaya pazar kuzenimin nişanı olacak.
Evde aile arası yapacaklar sizce tıpkı böyle bir kombin güzel olur mu?
Alayım mı bunları kendime yoksa hafif mi kaçar?

Kuzular, haftaya pazar kuzenimin nişanı olacak.
Evde aile arası yapacaklar sizce tıpkı böyle bir kombin güzel olur mu?
Alayım mı bunları kendime yoksa hafif mi kaçar?

Eki Görüntüle 1125341

Ben gayet hoş ve şık alabilirsin canım şık bi takı mükemmel durur aile arasında sonuçta abiye tarzı gibi şeyler zaten gitmez, çok uygun

Öncelikle hayırlı olsun O kalabalık olma sıkıntısı bizde de var bende evin terasını düşündüm ama benimkisi muhtemelen kış ayında olacak o yüzden bende çıkmazlardayım :18::18:

Hoşbuldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…