Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar internette hiç yoktan iyi dediklerim bunlar.
Belki fikir olur.
Valla sanırım bulamazsam şu değişik renkli, heryeri taş olan model varya belki onu alırım.
Yada beyaz altın olanıda sade ve şık oda olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen kuzular ikinizede katılıyorum Ben hem çok sade hemde çok şık birşey istiyorum yani gördğümde ben senin parmagın için yaratıldım hissi gelsin bana hihihih

Aynen canım , bazıları var teneke gibi makina işi adam dedi alyansın ikisi 600tl tabi beğenmedik biz, aklımda bir model kaldı alyansın içerisinde 2 şerit taşlı ve boşlukları kenarlarıda işlemeli istiyorum , bir tane çok beğendm taktım ama içi dönüodu ondan başkka yerlerde daha afillisini bulurm inşallah

3. model güzelmiş bence buda güel bide ben yüzüklerin aynı olmasına takıntılıyım bazıları kıa başka erkeğe başka alıyo hoş olmuyo

1. ve 3. modeli denedim ben tüm kuyumcu dükkanlarında var kuzum , 1.parmakta çok çirkin 3. imitasyon gibi duruyor
2.sade şık duruşu güzel ama klasik 4. parmakta görmek gerek ama ortada ki beyazı hiç sevmedim

Son düzenleme:
1. ve 3. modeli denedim ben tüm kuyumcu dükkanlarında var kuzum , 1.parmakta çok çirkin 2. imitasyon gibi duruyor
2.sade şık duruşu güzel ama klasik 4. parmakta görmek gerek ama ortada ki beyazı hiç sevmedim

Benim bu gidişle 2 yada 3 olacak Tatlım.
İnşallah karşıma bayılacağım bi alyans çıkar ya içime sinerek alırım

Benim bu gidişle 2 yada 3 olacak Tatlım.
İnşallah karşıma bayılacağım bi alyans çıkar ya içime sinerek alırım

Pardon kuzum imitasyon gibi duran 3 yanlış yazmışım , ben bileziğimi öyle oldum çok parlk takamam çnkü ama alyansı taşlı ve gösterişli altınım demesi gerekio o yüzden 3. alyans gibi değilde günlük takıymş gibi duruyor, inşallah gönlümüze göre buluruz

İnşallah tatlım benim ya.
Adam gibi birşey yokki piyasada.
Bunları tasarlayanlar neyin kafasını yaşıyordu acaba.
Dandurik dundurik şeyler yapmışlar ya.
Bak gene sinirlendim

Kızlar, eniştelerle hiç konuşuyor musunuz Nişanda kaç bilezik takacaklar biliyor musunuz?
Ya benim hiç bi bilgim yok sevdiceğimde beni sıkıştırıyor oda bilmiyor

İlla kalın mı düşünüyorsun canım kullananlar bir süre sonra memnun olmadıklarını söylüyorlar parmak hava almıyor hiç denedin mi yakından göründüğü gibi parmakta duruşu değişiyor modelleri güzel ama 3.modeli beğendimdaha sade hafif ince düşünürsen model öneririm bu arada marka olarak Altınbaşı tavsiye ederim

Kızlar, eniştelerle hiç konuşuyor musunuz Nişanda kaç bilezik takacaklar biliyor musunuz?
Ya benim hiç bi bilgim yok sevdiceğimde beni sıkıştırıyor oda bilmiyor

İsteme olduğunda annenler söylemediler mi canım büyüklerin belirtmesi daha hoş olur sanki toplam şu kadar ya da bu kadar gram bilezik altın istenir adettir diye nişan-düğün kendi aralarında bölüştürürlerdi onlar toplamının olması iyidir

bende model için öneri istiyorum ama çok taşlı desenli alyansları sevmem

inşallah kuzumm tam istediğimiz olan modelleri buluruz inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…