• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Canım benim ki Renault da :31:

:9::9: Geçen internetten fal baktırmış falda 4 ay içinde evlilik teklifi alcanız yazıyordu. Ona gösterdim sonra oda 4 ay çok uzun bnce daha erken dedi :9::9: Bakalım biz nasıl alcaz :27:

Ayyy canım benim ya valla sana çıtlatmış sende az çok anlarsın bebeğim ne zaman edeceğini davranışlarından tahmin edersin :21:

Ayyy canım benim ya valla sana çıtlatmış sende az çok anlarsın bebeğim ne zaman edeceğini davranışlarından tahmin edersin :21:

bakalım canım :51::51:

Şimdi elim yanlışlkla yandaki reklama tıkladı atasayın alyans reklamına. Ya kızlar ben hiç alyans begenemiyorum ya :31: Napcam bilmiyom

bakalım canım :51::51:

Şimdi elim yanlışlkla yandaki reklama tıkladı atasayın alyans reklamına. Ya kızlar ben hiç alyans begenemiyorum ya :31: Napcam bilmiyom

Ayy kuzu inanamıyorum aynı dert bende de var.
Ya bi insanın hiçmi hoşuna giden birşey olmaz ya.
Hepsi çok banel eski model geliyor ya ne yapacağım bende :26:

Off bende de aynıı :52: gezerken tosunumla gözüm kuyumcuya takılıo gidioz bakıoz deneyip çıkıyoruz , benimkisi sinir küpü oluo daha vakit var alırız neden bakıosun şimdi vs. model belli olsun kafamda onu gidip alayım istiyorum diyorum bakalım bu haftasonu sonunda alıcaz alyansları huuu huu :64::64::64:

haklısın çünkü güzel alyans yok:26:

aynen kuzu bnde hiç beğenemiyorum zaten ne zaman kuyumcu ya girsek beğendiğim şeyler dükkanın en pahalı parçaları olur :19: Bi kere eniştemle ablama hediye almaya gittik bana sen begen dedi 2 tane şey begendim koca dükkanda onlarda en pahalı şeylermiş taşları :19: Çekiyor beni napiimm :30: Kuyumcu arkadaşıydı bi daha baldızını getirme bence batırır bu seni dedi :43:

aynen kuzu bnde hiç beğenemiyorum zaten ne zaman kuyumcu ya girsek beğendiğim şeyler dükkanın en pahalı parçaları olur :19: Bi kere eniştemle ablama hediye almaya gittik bana sen begen dedi 2 tane şey begendim koca dükkanda onlarda en pahalı şeylermiş taşları :19: Çekiyor beni napiimm :30: Kuyumcu arkadaşıydı bi daha baldızını getirme bence batırır bu seni dedi :43:

Bir de beğendiklerinde parmakta çirkin duruyor dimi? aklımda bir model var inşallah bulabilirim :27:

Off bende de aynıı :52: gezerken tosunumla gözüm kuyumcuya takılıo gidioz bakıoz deneyip çıkıyoruz , benimkisi sinir küpü oluo daha vakit var alırız neden bakıosun şimdi vs. model belli olsun kafamda onu gidip alayım istiyorum diyorum bakalım bu haftasonu sonunda alıcaz alyansları huuu huu :64::64::64:

Tatlım hayrına resimini atta belki bizde beğeniriz :27:

Ahahah :52:
Pahalı şeylere beğenme özelliği bende de vardır.
Ama ne yapayım güzel olanlar hep pahalı yani.
Yalnız alyans hakkında tek söyleyeceğim şey şu ki Altınbaş'ta fiyatlar uçmuş :23:

$968027_1513109638912110_794833813_n.jpg benim tek taşımm:9:

Back