- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.621
Eki Görüntüle 1125006 benim tek taşımm
Alyansla birleşik bu model dimi canım.
Görmüştüm bunu.
Güle güle kullan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım mutlakka paylaşıcam.
İsteme fotoğraflarınıda alamadım watsaaptan atınca telefon görüntü kalitsni düşüyor fotonun dedi atmadı , artık haftaya falan paylaşırım
Alyansla birleşik bu model dimi canım.
Görmüştüm bunu.
Güle güle kullan.
Aynen canım ya bide böyle hepsi kare bişeyin üstünde duruyo ya takılı gözüm bulanıveriyo hepsi birbirine benziyor
evet canım altınbaş ama ben tek modelleri daha çok seviyorum bu aceleye geldi
Ahahah
Pahalı şeylere beğenme özelliği bende de vardır.
Ama ne yapayım güzel olanlar hep pahalı yani.
Yalnız alyans hakkında tek söyleyeceğim şey şu ki Altınbaş'ta fiyatlar uçmuş
bulduğumuz güzel alyanları paylaşalımBende alyansımı kalın alacağım canım öyle seviyorum
Aynen canım kendini gösteren herşey pahalı
Mutlu günlerde kullan inşşallah canımm
aynen ya bakıosun bakıosun mal gibi beğenmedim diyp geçiştirodm çok vardı bi yerde
Bende alyansımı kalın alacağım canım öyle seviyorum
Aynen kuzular ikinizede katılıyorum Ben hem çok sade hemde çok şık birşey istiyorum yani gördğümde ben senin parmagın için yaratıldım hissi gelsin bana hihihih
Kızlar internette hiç yoktan iyi dediklerim bunlar.
Belki fikir olur.
Valla sanırım bulamazsam şu değişik renkli, heryeri taş olan model varya belki onu alırım, sol alt köşedeki. Yada sağ üst köşede ki beyaz altın karışımı olanı alırım.
Eki Görüntüle 1125028 Eki Görüntüle 1125029 Eki Görüntüle 1125030 Eki Görüntüle 1125031
1. ve 3. modeli denedim ben tüm kuyumcu dükkanlarında var kuzum , 1.parmakta çok çirkin 3. imitasyon gibi duruyorKızlar internette hiç yoktan iyi dediklerim bunlar.
Belki fikir olur.
Valla sanırım bulamazsam şu değişik renkli, heryeri taş olan model varya belki onu alırım.
Yada beyaz altın olanıda sade ve şık oda olabilir.
Eki Görüntüle 1125028 Eki Görüntüle 1125029 Eki Görüntüle 1125030 Eki Görüntüle 1125031
1. ve 3. modeli denedim ben tüm kuyumcu dükkanlarında var kuzum , 1.parmakta çok çirkin 2. imitasyon gibi duruyor
2.sade şık duruşu güzel ama klasik 4. parmakta görmek gerek ama ortada ki beyazı hiç sevmedim
Benim bu gidişle 2 yada 3 olacak Tatlım.
İnşallah karşıma bayılacağım bi alyans çıkar ya içime sinerek alırım
Pardon kuzum imitasyon gibi duran 3 yanlış yazmışım , ben bileziğimi öyle oldum çok parlk takamam çnkü ama alyansı taşlı ve gösterişli altınım demesi gerekio o yüzden 3. alyans gibi değilde günlük takıymş gibi duruyor, inşallah gönlümüze göre buluruz
Kızlar internette hiç yoktan iyi dediklerim bunlar.
Belki fikir olur.
Valla sanırım bulamazsam şu değişik renkli, heryeri taş olan model varya belki onu alırım.
Yada beyaz altın olanıda sade ve şık oda olabilir.
Kızlar, eniştelerle hiç konuşuyor musunuz Nişanda kaç bilezik takacaklar biliyor musunuz?
Ya benim hiç bi bilgim yok sevdiceğimde beni sıkıştırıyor oda bilmiyor
İlla kalın mı düşünüyorsun canım kullananlar bir süre sonra memnun olmadıklarını söylüyorlar parmak hava almıyor hiç denedin mi yakından göründüğü gibi parmakta duruşu değişiyor modelleri güzel ama 3.modeli beğendimdaha sade hafif ince düşünürsen model öneririm bu arada marka olarak Altınbaşı tavsiye ederim
Aynen canım , bazıları var teneke gibi makina işi adam dedi alyansın ikisi 600tl tabi beğenmedik biz, aklımda bir model kaldı alyansın içerisinde 2 şerit taşlı ve boşlukları kenarlarıda işlemeli istiyorum , bir tane çok beğendm taktım ama içi dönüodu ondan başkka yerlerde daha afillisini bulurm inşallah