• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Nasılsın bebeyyimmm bugün nedense enerjiklik var üstümde :32::32: Hangi elbiseymiş bakiim o :27:

Oh oh allah enerjini daim etsin hatun :32:
Elbise bi önceki sayfada vardı tatlım.
Gerçi elbise de değil alt üst bi kombin.
Ben bugün hiç enerjik değil erkek arkadaşımla küs uyuduk sabah bi kalktım tek bi mesaj dahi atmamış.
Sonra günaydın mesajı yazmayacaktım sonra biraz sakin kafa ile düşündüm haklıydı o yüzden güzel bi mesaj attım uyansada içim rahat etse ya :50:

Bugünün Şarkısı Kızlarr :32:

Happy Happy Hapyy :103::69:

Bol Happy li Günler :118::119::124:

[video=dailymotion;x183lcf]http://www.dailymotion.com/video/x183lcf_pharrell-happy_music[/video]

Oh oh allah enerjini daim etsin hatun :32:
Elbise bi önceki sayfada vardı tatlım.
Gerçi elbise de değil alt üst bi kombin.
Ben bugün hiç enerjik değil erkek arkadaşımla küs uyuduk sabah bi kalktım tek bi mesaj dahi atmamış.
Sonra günaydın mesajı yazmayacaktım sonra biraz sakin kafa ile düşündüm haklıydı o yüzden güzel bi mesaj attım uyansada içim rahat etse ya :50:

Noldu ki kuzum :31: İyi yapmışşın insanın içi rahat etmiyor dediğin gibi biz bazen küstüğümüz zaman ben haklı olsam bile zor uyurum yaa dert oluyor resmen :9:
Günaydın canım:16:

Günaydın canım nasılsın bakalım :21:

Evet çok güzel bir resim Cuma sabahına iyi gider diye düşündüm:27:Nasılsın tatlım:29:

Günaydın canım:16:

Evet çok güzel bir resim Cuma sabahına iyi gider diye düşündüm:27:Nasılsın tatlım:29:

Çok şükür iyi gibiyim canım.
Erkek arkadaşımla tartışmıştım cevap yazdı seni seviyorum falan demiş ama sanki zorunlulukla demiş gibi soğuk.
Moralim biraz bozuk maalesef.

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

herkesee hayırl ıcumalarrrrrrrrrrrr :16:
Günaydın canım hayırlı cumalar:21:
Çok şükür iyi gibiyim canım.
Erkek arkadaşımla tartışmıştım cevap yazdı seni seviyorum falan demiş ama sanki zorunlulukla demiş gibi soğuk.
Moralim biraz bozuk maalesef.
Ne oldu canım hayırdır özel değilse tabi ki sıkma canını tartışmalar sonrası soğuk gibi söylenir seni seviyorumlar ama içtendir sadece azıcık trip olduğundan içinde olağan yani :23:
günaydın gelincikler :16:

Günaydın gelincik:16:

Noldu ki kuzum :31: İyi yapmışşın insanın içi rahat etmiyor dediğin gibi biz bazen küstüğümüz zaman ben haklı olsam bile zor uyurum yaa dert oluyor resmen :9:

Aynen banada dert oldu kuzum :50:
Günaydın canmm yazmış bende seni seviyorum sorun yok yazmış.
Canım kelimesini asla kullanmazdı.
Soğuk hala of.
Dün ki yazımda belirttiğim kaybe korkum yok kelimesine kapak oldu.
N*hta yok bal gibide kaybetmekten korkuyormuşum :14:

İyiyim canım sen nasılsın diğer alıntın görünmüyor o yüzden bunu alıntıladım :9:

Bende iyiym bebeğim müzik dinliyorummm :32:

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

herkesee hayırl ıcumalarrrrrrrrrrrr :16:

Günaydın canım nasılsın :16:

günaydın gelincikler :16:

Günaydın Tatlım :21:

Aynen banada dert oldu kuzum :50:
Günaydın canmm yazmış bende seni seviyorum sorun yok yazmış.
Canım kelimesini asla kullanmazdı.
Soğuk hala of.
Dün ki yazımda belirttiğim kaybe korkum yok kelimesine kapak oldu.
N*hta yok bal gibide kaybetmekten korkuyormuşum :14:

Sıkma canını kuzum . Bi kendine gelsin bakalım uzatmaz oda inşallah :31:

Günaydın canım hayırlı cumalar:21:

Ne oldu canım hayırdır özel değilse tabi ki sıkma canını tartışmalar sonrası soğuk gibi söylenir seni seviyorumlar ama içtendir sadece azıcık trip olduğundan içinde olağan yani :23:

Günaydın gelincik:16:

Dün çocukluk arkadaşım aradı erkek kendisi.
Bende kızacağını biliyordum ama aramızda gizli saklı asla kalmasını istemediğim için söyledim aradı diye.
Baya morali bozuldu konuşmanı istemiyorum falan dedi tartışmaya başladık.
Dün uyuduğumuzu haber dahi vermeden yattık ilkkez. :14:

Bende kızacağını biliyordum ama aramızda gizli saklı asla kalmasını istemediğim için söyledim aradı diye.

Nası yani arkadaşın seni aradı diye mi küstünüz kuzum :30:

Kıskandımı acaba canım bazı erkeklerde sahiplenme duygusu fazla oluyor paranoyak gibi altında bir şey arıyor burcu yengeç mi erkek arkadaşının yoksa :60:Üzme tatlı canını bugün alır gönlünü senin:54:
Ayy aynen kuzummm bitsinde tatil başlasın :32:
Evet yarın yarım gün çalışıyorum ama olsun bugün bitince hafta bitmiş gibi hissediyorum :52:
kızlar isteme günü için bir etek beğendim atsam buraya olumlu ya da olumsuz yorumlar mısınız :44:

At canım tabi ki fikrimi söylerim:21:

Nası yani arkadaşın seni aradı diye mi küstünüz kuzum :30:

Evet bebeğim erkek arkadaşımın araması huzursuz ediyormuş konuşmanı istemiyorum bende konuşurum yoksa dedi.
Bende kısasa kısas yapma diyip çemkirdim suratına suratına :52:
İnatçının teki ya

Back