Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Canım benim ki Renault da

Geçen internetten fal baktırmış falda 4 ay içinde evlilik teklifi alcanız yazıyordu. Ona gösterdim sonra oda 4 ay çok uzun bnce daha erken dedi Bakalım biz nasıl alcaz

Ayyy canım benim ya valla sana çıtlatmış sende az çok anlarsın bebeğim ne zaman edeceğini davranışlarından tahmin edersin

Ayyy canım benim ya valla sana çıtlatmış sende az çok anlarsın bebeğim ne zaman edeceğini davranışlarından tahmin edersin

bakalım canım

Şimdi elim yanlışlkla yandaki reklama tıkladı atasayın alyans reklamına. Ya kızlar ben hiç alyans begenemiyorum ya Napcam bilmiyom

bakalım canım

Şimdi elim yanlışlkla yandaki reklama tıkladı atasayın alyans reklamına. Ya kızlar ben hiç alyans begenemiyorum ya Napcam bilmiyom

Ayy kuzu inanamıyorum aynı dert bende de var.
Ya bi insanın hiçmi hoşuna giden birşey olmaz ya.
Hepsi çok banel eski model geliyor ya ne yapacağım bende :26:

Off bende de aynıı gezerken tosunumla gözüm kuyumcuya takılıo gidioz bakıoz deneyip çıkıyoruz , benimkisi sinir küpü oluo daha vakit var alırız neden bakıosun şimdi vs. model belli olsun kafamda onu gidip alayım istiyorum diyorum bakalım bu haftasonu sonunda alıcaz alyansları huuu huu

haklısın çünkü güzel alyans yok:26:

aynen kuzu bnde hiç beğenemiyorum zaten ne zaman kuyumcu ya girsek beğendiğim şeyler dükkanın en pahalı parçaları olur Bi kere eniştemle ablama hediye almaya gittik bana sen begen dedi 2 tane şey begendim koca dükkanda onlarda en pahalı şeylermiş taşları Çekiyor beni napiimm Kuyumcu arkadaşıydı bi daha baldızını getirme bence batırır bu seni dedi

Bir de beğendiklerinde parmakta çirkin duruyor dimi? aklımda bir model var inşallah bulabilirim

Tatlım hayrına resimini atta belki bizde beğeniriz

Ahahah
Pahalı şeylere beğenme özelliği bende de vardır.
Ama ne yapayım güzel olanlar hep pahalı yani.
Yalnız alyans hakkında tek söyleyeceğim şey şu ki Altınbaş'ta fiyatlar uçmuş

benim tek taşımm

Tatlım hayrına resimini atta belki bizde beğeniriz

Tamam canım mutlakka paylaşıcam.

İsteme fotoğraflarınıda alamadım watsaaptan atınca telefon görüntü kalitsni düşüyor fotonun dedi atmadı , artık haftaya falan paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…