- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.601
Canım benim ki Renault da
Geçen internetten fal baktırmış falda 4 ay içinde evlilik teklifi alcanız yazıyordu. Ona gösterdim sonra oda 4 ay çok uzun bnce daha erken dedi Bakalım biz nasıl alcaz
jiletle bi yerlerini kesiyolar pis kan akıyomuş yaa:104:
jiletle bi yerlerini kesiyolar pis kan akıyomuş yaa:104:
Ayyy canım benim ya valla sana çıtlatmış sende az çok anlarsın bebeğim ne zaman edeceğini davranışlarından tahmin edersin
ayyy çok fena yaaAyyyy tüylerim dikeldi geneeee
Amaniiiiyyyyynnnn
Ben bilmiyordum
Kuzum sen teklif aldın mı?
bakalım canım
Şimdi elim yanlışlkla yandaki reklama tıkladı atasayın alyans reklamına. Ya kızlar ben hiç alyans begenemiyorum yaNapcam bilmiyom
Geçen yüzüğümü aldı kendi parmağına taktı neresine geliyor diye baktı epey inceledi ama üstünden 2 hafta geçti tık yok gııı
bakalım canım
Şimdi elim yanlışlkla yandaki reklama tıkladı atasayın alyans reklamına. Ya kızlar ben hiç alyans begenemiyorum yaNapcam bilmiyom
ayyy çok fena yaa
sence
bugün bizim teklifin 1. yıldönümü hatunlar
3. ayda aldım ben
galatada hemde çok güzeldiii
İstemeye yakın yapar yapar bak ölçüde almış hem
Ayy kuzu inanamıyorum aynı dert bende de var.
Ya bi insanın hiçmi hoşuna giden birşey olmaz ya.
Hepsi çok banel eski model geliyor ya ne yapacağım bende :26:
haklısın çünkü güzel alyans yok:26:
Ayy kuzu inanamıyorum aynı dert bende de var.
Ya bi insanın hiçmi hoşuna giden birşey olmaz ya.
Hepsi çok banel eski model geliyor ya ne yapacağım bende :26:
aynen kuzu bnde hiç beğenemiyorum zaten ne zaman kuyumcu ya girsek beğendiğim şeyler dükkanın en pahalı parçaları olurBi kere eniştemle ablama hediye almaya gittik bana sen begen dedi 2 tane şey begendim koca dükkanda onlarda en pahalı şeylermiş taşları Çekiyor beni napiimm Kuyumcu arkadaşıydı bi daha baldızını getirme bence batırır bu seni dedi
Off bende de aynııgezerken tosunumla gözüm kuyumcuya takılıo gidioz bakıoz deneyip çıkıyoruz , benimkisi sinir küpü oluo daha vakit var alırız neden bakıosun şimdi vs. model belli olsun kafamda onu gidip alayım istiyorum diyorum bakalım bu haftasonu sonunda alıcaz alyansları huuu huu
Bir de beğendiklerinde parmakta çirkin duruyor dimi? aklımda bir model var inşallah bulabilirim
İnşallah canım benim ya, bende öyle olmasını diliyorum
aynen kuzu bnde hiç beğenemiyorum zaten ne zaman kuyumcu ya girsek beğendiğim şeyler dükkanın en pahalı parçaları olurBi kere eniştemle ablama hediye almaya gittik bana sen begen dedi 2 tane şey begendim koca dükkanda onlarda en pahalı şeylermiş taşları Çekiyor beni napiimm Kuyumcu arkadaşıydı bi daha baldızını getirme bence batırır bu seni dedi
Tatlım hayrına resimini atta belki bizde beğeniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?