• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ben öyle istemiyorum ya :50:
Bundan aylar önce bi Yunus Polisi sevglisine evlenmek teklifi ediyordu kız yolda yürüyordu bu yunuslar motorları ile kızın etrafını sarıyordu kız şaşırıyor sevgilisi motordan elinde çiçekle iniyor kıza veriyor sonra diz çöküyor tektaşla teklif ediyorum bi ton insan izliyor böyle ayyy ne güzeldi.
Alıp yollayacaktım al meslektaşından biraz ilham al diye annem kızdı sen çingene misin istediği gibi teklif eder çocuk dedi :25:
Ama motoru ve arkadaşları ile gelip etmesini geçtim normalini bile etmiyor ya la :84::84::84:

:9::9::9::9: Kuzum her erkek bir değil işte. Bazı erkekler evlilik planları nın içinde nasıl olsa evlenicez deyip unutanı bile var :9::9: Eski patronum kaç senelik evliydi 2 çocukları vardı eşine hala evlenme teklifi etmemiş . Kadının içinde ukte olmuş demekki iki çocuktan sonra teklif etmeyi düşünüyordu :9::9::9:

Aynen kuzum yemek yidim bnde karnıma ara sıra ağrılar saplanıyor onun dışında iyiyim :27: Bende benimkiyle atıştım :31: Bu aralar çok şık atışıyoruz :31:

Alırsın kuzum . Bakalım nasıl yapcek eniştecğimiz :52::32:

Çok yaratıcı birşey beklemiyorum açıkçası :50:
Bahtsız bedevi gibiyim ben.
Benim Danam incelik nedir bilmez :52:
Sanırım Kız Kulesinde teklif edecek.
Israrla bi ara oraya gitmek istiyordu.
Ama ben kız kulesinde falan teklif istemiyorum o haberlerde yunus polisinin sevgilisine ettiği teklif gibi birşey istiyorum ühü :43:

Siz neden atışıyorsunuz ya?
Görüşmediğiniz için bu problemler çıkıyor.
2 hafta olmuş.
Bak görüşün biraz hasret giderin ortada sorun kalmaz.

:9::9::9::9: Kuzum her erkek bir değil işte. Bazı erkekler evlilik planları nın içinde nasıl olsa evlenicez deyip unutanı bile var :9::9: Eski patronum kaç senelik evliydi 2 çocukları vardı eşine hala evlenme teklifi etmemiş . Kadının içinde ukte olmuş demekki iki çocuktan sonra teklif etmeyi düşünüyordu :9::9::9:

Patronunda ham odunmuş yani :9:
Ya işte biz kadınların içinde böyle ukte olarakkalıyor ya.
Rabbim bizi yaratırken ince yaratmış hassas yaratmış :31:

Çok yaratıcı birşey beklemiyorum açıkçası :50:
Bahtsız bedevi gibiyim ben.
Benim Danam incelik nedir bilmez :52:
Sanırım Kız Kulesinde teklif edecek.
Israrla bi ara oraya gitmek istiyordu.
Ama ben kız kulesinde falan teklif istemiyorum o haberlerde yunus polisinin sevgilisine ettiği teklif gibi birşey istiyorum ühü :43:

Siz neden atışıyorsunuz ya?
Görüşmediğiniz için bu problemler çıkıyor.
2 hafta olmuş.
Bak görüşün biraz hasret giderin ortada sorun kalmaz.

Evet kuzum gereksiz kıskançlıklar başladı :24: Pazar sevdiceğimleyim inşallah :32:

Patronunda ham odunmuş yani :9:
Ya işte biz kadınların içinde böyle ukte olarakkalıyor ya.
Rabbim bizi yaratırken ince yaratmış hassas yaratmış :31:

Aynen kuzucum odunlukta lafmı :27: Bekle bakalım ama insan sevgilisinin kişiliğini çok iyi bildiği için nasıl birşey yapacagınıda tahmin ediyor az çok :8:

Aynen kuzucum odunlukta lafmı :27: Bekle bakalım ama insan sevgilisinin kişiliğini çok iyi bildiği için nasıl birşey yapacagınıda tahmin ediyor az çok :8:

Ben sevgilimin kişiliğini biliyorsam bi yemekte edecek tatlım.
Kız kulesine götürecek tahminediyorum.
Ay bide hiç etmiyormuş ehueheh :9:

Ben sevgilimin kişiliğini biliyorsam bi yemekte edecek tatlım.
Kız kulesine götürecek tahminediyorum.
Ay bide hiç etmiyormuş ehueheh :9:

Hadi bakalım hayırlısı inşallah en güzel şekilde eder :16: Benimkide beni herzmanki gibi dumur edecek :9:

Kızlar Aşkkuşlarınız ne iş yapıyorlar?

Ayy ne güzeeellllllll :5:
Valla Bal Böcüğün sevdiceği çok güzel etmişti.
Sanki nolur benimki de öyle birşey yapsa, ama yoook rajona ters :27:

Canım benim ki Renault da :31:

:9::9: Geçen internetten fal baktırmıştım falda 4 ay içinde evlilik teklifi alcanız yazıyordu. Ona gösterdim sonra oda 4 ay çok uzun bnce daha erken dedi :9::9: Bakalım biz nasıl alcaz :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back