- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.581
Ben aldıysam sende alırsın kuzummm m.etme
Geçen yüzüğümü aldı kendi parmağına taktı neresine geliyor diye baktı epey inceledi ama üstünden 2 hafta geçti tık yok gııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aldıysam sende alırsın kuzummm m.etme
Ben öyle istemiyorum ya
Bundan aylar önce bi Yunus Polisi sevglisine evlenmek teklifi ediyordu kız yolda yürüyordu bu yunuslar motorları ile kızın etrafını sarıyordu kız şaşırıyor sevgilisi motordan elinde çiçekle iniyor kıza veriyor sonra diz çöküyor tektaşla teklif ediyorum bi ton insan izliyor böyle ayyy ne güzeldi.
Alıp yollayacaktım al meslektaşından biraz ilham al diye annem kızdı sen çingene misin istediği gibi teklif eder çocuk dedi
Ama motoru ve arkadaşları ile gelip etmesini geçtim normalini bile etmiyor ya la :84::84::84:
Aynen kuzum yemek yidim bnde karnıma ara sıra ağrılar saplanıyor onun dışında iyiyim Bende benimkiyle atıştım Bu aralar çok şık atışıyoruz
Alırsın kuzum . Bakalım nasıl yapcek eniştecğimiz
Kuzum her erkek bir değil işte. Bazı erkekler evlilik planları nın içinde nasıl olsa evlenicez deyip unutanı bile var Eski patronum kaç senelik evliydi 2 çocukları vardı eşine hala evlenme teklifi etmemiş . Kadının içinde ukte olmuş demekki iki çocuktan sonra teklif etmeyi düşünüyordu
Çok yaratıcı birşey beklemiyorum açıkçası
Bahtsız bedevi gibiyim ben.
Benim Danam incelik nedir bilmez
Sanırım Kız Kulesinde teklif edecek.
Israrla bi ara oraya gitmek istiyordu.
Ama ben kız kulesinde falan teklif istemiyorum o haberlerde yunus polisinin sevgilisine ettiği teklif gibi birşey istiyorum ühü
Siz neden atışıyorsunuz ya?
Görüşmediğiniz için bu problemler çıkıyor.
2 hafta olmuş.
Bak görüşün biraz hasret giderin ortada sorun kalmaz.
Patronunda ham odunmuş yani
Ya işte biz kadınların içinde böyle ukte olarakkalıyor ya.
Rabbim bizi yaratırken ince yaratmış hassas yaratmış
Evet kuzum gereksiz kıskançlıklar başladı Pazar sevdiceğimleyim inşallah
içim sıkılıyor
Aynen kuzucum odunlukta lafmı Bekle bakalım ama insan sevgilisinin kişiliğini çok iyi bildiği için nasıl birşey yapacagınıda tahmin ediyor az çok
Ayy hadi bakalım İnşallah canım benimmm.
Pazar hepimiz için güzel bir gün olacak kanımca
Neden balım ya noldu :44:
bişey olmadı ama çok sıkıldım geldiler bana soldan soldan
Ben sevgilimin kişiliğini biliyorsam bi yemekte edecek tatlım.
Kız kulesine götürecek tahminediyorum.
Ay bide hiç etmiyormuş ehueheh
Bardak gerekiyor sana bardakkkkk :83:
Hadi bakalım hayırlısı inşallah en güzel şekilde eder Benimkide beni herzmanki gibi dumur edecek
ne bardağı beee
oldu bide hacamat etsinler beniii:96::83:
Kızlar Aşkkuşlarınız ne iş yapıyorlar?
Ayy ne güzeeellllllll
Valla Bal Böcüğün sevdiceği çok güzel etmişti.
Sanki nolur benimki de öyle birşey yapsa, ama yoook rajona ters
O ne gııızzzz
Valla sn bgün evden çıkma heran birini pert edebilirsin