Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ciddimisinn kuzum yaaa Çok sevindimm vallaa Heycanını tahmin edebiliyorum. Ama anlattıgın kadaryla iki tarafında ailesi iyi ve anlayışlı çok güzel geçer eminim

Ciddimisinn kuzum yaaa Çok sevindimm vallaa Heycanını tahmin edebiliyorum. Ama anlattıgın kadaryla iki tarafında ailesi iyi ve anlayışlı çok güzel geçer eminim

Evet iki tarafta şeker gibiler fıstığım.
Hatta inkar edemem erkek arkadaşım ailesi daha Ball yani
Benim annem biraz fenasidir

Evet iki tarafta şeker gibiler fıstığım.
Hatta inkar edemem erkek arkadaşım ailesi daha Ball yani
Benim annem biraz fenasidir

Deli kız

Aynen kuzum Bebeğim hafta sonu annemin mevlütü vardı. Sonra yegenim hastalandı enfeksiyon kapmış. Onu hastahaneye yatrdılar. Koşturmaca hep

İnşallah çabucak sağlığına kavuşur canım yeğenin o stres üzüntü yeter insana o yüzden yorgun hissediyorsun bir de mevlüt sonrası olması Allah kabul etsin mevlütünüzü tatlım

İnşallah çabucak sağlığına kavuşur canım yeğenin o stres üzüntü yeter insana o yüzden yorgun hissediyorsun bir de mevlüt sonrası olması Allah kabul etsin mevlütünüzü tatlım

Aminnn bebeğimmmm inşallahh

Sen neler yaptın nasıl gidiyor

Ay koptum papyon mu ?
Çok hoş olur gerçekten.
Bu arada evde mi besliyorsun?
Evlenince de alacak mısın enişte bey birşey dermi
evde canım 4 yıldır :) valla ben yanımda götürmek isterimde annen babam kardeşim izin vermez sabah 7 de kalkıyo ilk işi onunla oynamak eve geliyo ilk işi onu sormak
Canlarım Günaydınn
günaydın kuzularım :)
Poğaçalara saldırmak istiyorum
çok güzel yaptım valla
O poğaçalar ne öyle boğazımda çayım kaldı

Bende görmek isterim o zaman gelinliğini tatlımİnşallah hepimiz gönlümüze göre bir gelin oluruz

Günaydın canım
günaydınlarr ayy sözdede yapcam bu poğaçayı ilk kez denedim dün bayıldım

110 tl mi
oturur kendim yaparım

Valla 110 Dedi Bebişkom .
Gitti gidiyordan bakıyorum şimdi daha ucuz ama 49 tl falan yani.

Ayy nerde ki yavruceylan

Biz ayrı şehirlerdeyiz ya kuzum 2 saatlik mesafe var aramızda hızlı gidersen 1 saat Az önce facesine

Her erkek, bir kızı olsun ister... - Gözleri sevdiği kadına benzeyen. yazmış fotomuzu koyup pek bi duygulandım

Oy oyy allahım bozmasın mutluluğunuzu güzelim benim.
Ayrıca gözlerinde çok güzel gören bir vatandaş olarak söylemeden geçemeyeceğim
Oda haklı yani sana benzemesini istemekte.

Oy oyy allahım bozmasın mutluluğunuzu güzelim benim.
Ayrıca gözlerinde çok güzel gören bir vatandaş olarak söylemeden geçemeyeceğim
Oda haklı yani sana benzemesini istemekte.

hihihh Çok teşekkür ederim balım. Bakanın güzelliğidir herzmann Allahım hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın aşkını azaltmasın kötü şeylerler sınamasın bizi inşallah

hihihh Çok teşekkür ederim balım. Bakanın güzelliğidir herzmann Allahım hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın aşkını azaltmasın kötü şeylerler sınamasın bizi inşallah

Amin İnşallah Kuzucum ya.
Kuzenimle peş peşe nişanlanıyoruz biliyor musun
Onun 2 hafta sonra nişanı var sanırım benimki de ondan sonraki hafta olacak
Bakalım haftasonu kesinleştirecekleri tarih ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…