• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar bu nişan için çerçeveler oluyor ya büyük birşey resim çekilebiliyorsun falan.
Ay dün bi sitede baktım kadın bana 110 TL dedi biraz pahalı buldum yani.
Bildiğiniz güvenilir bi site varmı?
Yada gidipte alabileceğim bi yer?

Ciddimisinn kuzum yaaa :27: Çok sevindimm vallaa :52: Heycanını tahmin edebiliyorum. Ama anlattıgın kadaryla iki tarafında ailesi iyi ve anlayışlı çok güzel geçer eminim :52:

Ciddimisinn kuzum yaaa :27: Çok sevindimm vallaa :52: Heycanını tahmin edebiliyorum. Ama anlattıgın kadaryla iki tarafında ailesi iyi ve anlayışlı çok güzel geçer eminim :52:

Evet iki tarafta şeker gibiler fıstığım.
Hatta inkar edemem erkek arkadaşım ailesi daha Ball yani :21:
Benim annem biraz fenasidir :9:

Kızlar bu nişan için çerçeveler oluyor ya büyük birşey resim çekilebiliyorsun falan.

Evet iki tarafta şeker gibiler fıstığım.
Hatta inkar edemem erkek arkadaşım ailesi daha Ball yani :21:
Benim annem biraz fenasidir :9:

:9::9::9::9: Deli kız :9::9::9:

Aynen kuzum :31: Bebeğim hafta sonu annemin mevlütü vardı. Sonra yegenim hastalandı enfeksiyon kapmış. Onu hastahaneye yatrdılar. Koşturmaca hep :31:

İnşallah çabucak sağlığına kavuşur canım yeğenin o stres üzüntü yeter insana o yüzden yorgun hissediyorsun bir de mevlüt sonrası olması Allah kabul etsin mevlütünüzü tatlım:31:

İnşallah çabucak sağlığına kavuşur canım yeğenin o stres üzüntü yeter insana o yüzden yorgun hissediyorsun bir de mevlüt sonrası olması Allah kabul etsin mevlütünüzü tatlım:31:

Aminnn bebeğimmmm inşallahh :31::31:

Sen neler yaptın nasıl gidiyor :27:

Ay koptum papyon mu ?
Çok hoş olur gerçekten. :52:
Bu arada evde mi besliyorsun?
Evlenince de alacak mısın enişte bey birşey dermi :31:
evde canım 4 yıldır :) valla ben yanımda götürmek isterimde annen babam kardeşim izin vermez sabah 7 de kalkıyo ilk işi onunla oynamak eve geliyo ilk işi onu sormak:9:
Canlarım Günaydınn :16::16:
günaydın kuzularım :)
Poğaçalara saldırmak istiyorum :56::52:
çok güzel yaptım valla:56:
O poğaçalar ne öyle :53:boğazımda çayım kaldı :5::27:

Bende görmek isterim o zaman gelinliğini tatlım:12:İnşallah hepimiz gönlümüze göre bir gelin oluruz:nazar::16:

Günaydın canım:21:
günaydınlarr ayy sözdede yapcam bu poğaçayı ilk kez denedim dün bayıldım :30:

110 tl mi :53::53:
oturur kendim yaparım :27:

evde canım 4 yıldır :) valla ben yanımda götürmek isterimde annen babam kardeşim izin vermez sabah 7 de kalkıyo ilk işi onunla oynamak eve geliyo ilk işi onu sormak:9:

günaydın kuzularım :)

çok güzel yaptım valla:56:

günaydınlarr ayy sözdede yapcam bu poğaçayı ilk kez denedim dün bayıldım :30:

110 tl mi :53::53:
oturur kendim yaparım :27:

Valla 110 Dedi Bebişkom .
Gitti gidiyordan bakıyorum şimdi daha ucuz ama 49 tl falan yani.

Ayy nerde ki yavruceylan :43:

Biz ayrı şehirlerdeyiz ya kuzum 2 saatlik mesafe var aramızda hızlı gidersen 1 saat :23::23::23: Az önce facesine

Her erkek, bir kızı olsun ister... - Gözleri sevdiği kadına benzeyen. yazmış fotomuzu koyup pek bi duygulandım :43:

Biz ayrı şehirlerdeyiz ya kuzum 2 saatlik mesafe var aramızda hızlı gidersen 1 saat :23::23::23: Az önce facesine

Her erkek, bir kızı olsun ister... - Gözleri sevdiği kadına benzeyen. yazmış fotomuzu koyup pek bi duygulandım :43:

Oy oyy allahım bozmasın mutluluğunuzu güzelim benim.
Ayrıca gözlerinde çok güzel gören bir vatandaş olarak söylemeden geçemeyeceğim :1:
Oda haklı yani sana benzemesini istemekte.

Oy oyy allahım bozmasın mutluluğunuzu güzelim benim.
Ayrıca gözlerinde çok güzel gören bir vatandaş olarak söylemeden geçemeyeceğim :1:
Oda haklı yani sana benzemesini istemekte.

hihihh :32: Çok teşekkür ederim balım. Bakanın güzelliğidir herzmann :31: Allahım hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın aşkını azaltmasın kötü şeylerler sınamasın bizi inşallah :31:

hihihh :32: Çok teşekkür ederim balım. Bakanın güzelliğidir herzmann :31: Allahım hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın aşkını azaltmasın kötü şeylerler sınamasın bizi inşallah :31:

Amin İnşallah Kuzucum ya.
Kuzenimle peş peşe nişanlanıyoruz biliyor musun :52:
Onun 2 hafta sonra nişanı var sanırım benimki de ondan sonraki hafta olacak :27:
Bakalım haftasonu kesinleştirecekleri tarih ne olacak :10:

:21::65::90::90::90::90::90:

$1524801_10203150060657604_1038046209_n.jpg

Back