- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.481
Amin İnşallah Kuzucum ya.
Kuzenimle peş peşe nişanlanıyoruz biliyor musun
Onun 2 hafta sonra nişanı var sanırım benimki de ondan sonraki hafta olacak
Bakalım haftasonu kesinleştirecekleri tarih ne olacak
Hadi ya tesadüfe bak.Bakalım ne dicekler tanışınca kuzum bu arada neler düşünüyorsun konusamadık hiç kısa dan vazgeçtin uzun abiye istiyorsun onu biliyoum tek
Evet kuzu uzun abiye istiyorum.
Uzun fakat sade olsun istiyorum.
Dün paylaştığım resimleri gördün sanırım.
Orada ki Sarı elbise yada üstünde işleme detayları olan o romantik elbise tarznda olabilir tatlım gerçi pendikte de ona benzer birşey bulamadım çok araştırmam gerekecek :26:
Kafada bi model belirleyince birşey begenmek çok zor oluyor canım :26: Pendik harici yerlerede bakarsın vaktin olunca
Evet Tatlım Bağdat Cad. bakmak istiyorum çok değişik kıyafetler var ama biraz tuzlu :96:
Polis Maaşımızla Askitoma yüklenmek istemiyorum.
Haklısın kuzumm . Uygun fiyatlı ve en güzelini buluruz inşallahŞansına indirimden flan yakabilirsin umarım bazen hiç ummadıgın anda karsına çıkıveriyor ben arkdaşamının düğünü için kaç ay arayış yaptım fiyatlar çok uçuktu sonra abıye bakmadıgım bi günde etiketi 350 tl olan elbiseyi 100 tl ye almştım
Canım Eminönünde 20-30 TL den fazla duymadım buradan alan arkadaşlarımız olmuştu hatta konuşma balonları falanda öyleydi 5-10 TL falan bir bak derim yakınsan
Valla 110 Dedi Bebişkom .
Gitti gidiyordan bakıyorum şimdi daha ucuz ama 49 tl falan yani.
adıda puf puf
Neeee
Süpermiş valla.
Şansın yaver gitmiş tatlım
Benim Pendikte beğendiğim bi elbise 589 Tl idi.
Canım Eminönünde 20-30 TL den fazla duymadım buradan alan arkadaşlarımız olmuştu hatta konuşma balonları falanda öyleydi 5-10 TL falan bir bak derim yakınsan
Adı gibi kendi de yani
Evet kuzum burda da öyle fiyatlar abiye magaalarında 400 500 600İnsanın veresi gelmiyor ya bi kere giyiyorsun sonrası muaamma Bahsettiğim elbise instagramdaki narçiçeği olan
Aaa çok beğenmiştim onu 100 TL ye inanılmaz ötesi indirimi yakalamışsın valla bebeğim ya süpersin
1 saate falan gideriz tatlım ama onları ne tarz mağazalarda bulurum onu bilmiyorum ya
Canım muhakkak oraya gittiğinde kime sorsan yönlendirir öyle bir yer bende hiç böyle malzemeler için gitmedim nasipse gideceğim ama eminim yardımcı olacaklardır askerlik malzeme alırken çok yönlendirmişlerdi hanlar falan oluyor sanırım oralardan bulabiliriz diye düşünüyorum daha bir sürü güzel şeyler varmış internetten alacağımıza uygun çok çeşit almak daha güzel
Canım tepsiyi falanda oradan alıyorlar çok ürün çeşiti var git bak vallahi ben hiç birşey almadan gideceğim kolonya şişelerimi bile bulmayı umut ediyorumAy aynen ya
Eğer 20 TL ise gerçekten çok ucuz nişan tepsimi falanda oradan alırım ben valla.
Ben de geldimm , dün çok gergindim bugünde çok duygusalımmmantropoza mı giriyorum neym yoksa
Canım tepsiyi falanda oradan alıyorlar çok ürün çeşiti var git bak vallahi ben hiç birşey almadan gideceğim kolonya şişelerimi bile bulmayı umut ediyorum
Olur canım öyle stresli günler bunlar
Eee napıyosunuz bakimmm
Kk da yazıyorum şuangün başka türlü bitmez sen neler yapıyorsun canım
Canım tepsiyi falanda oradan alıyorlar çok ürün çeşiti var git bak vallahi ben hiç birşey almadan gideceğim kolonya şişelerimi bile bulmayı umut ediyorum
Olur canım öyle stresli günler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?