• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Makyajda öyle valla.
Hangi tonlarda istiyorsun makyajını canım?

Canım ben normalde far kullanmıyorum düğünde kınada falanda kullanmayacağım çünkü göz kapaklarıma da yakışmıyor denendi onaylandı yani:60:beyaz aydınlatıcı kullanılır büyük ihtimal uçlara doğru kalınlaşan eyeliner takma kirpikler fondoten pudra her neyse üzerine kahveli pembeli karışık bir allık düşünüyorum kahvesi bol olabilir tenim beyaz hoş duruyor sanki fotolarda pembe olunca al yanaklı bir kızım iyice al yanaklı oluyorum bir de favorim bordo vişne çürüğü tarzında bir ruj bakalım gelinlikte yakışacak mı :52:Sen tatlım ?:21:

Canım ben normalde far kullanmıyorum düğünde kınada falanda kullanmayacağım çünkü göz kapaklarıma da yakışmıyor denendi onaylandı yani:60:beyaz aydınlatıcı kullanılır büyük ihtimal uçlara doğru kalınlaşan eyeliner takma kirpikler fondoten pudra her neyse üzerine kahveli pembeli karışık bir allık düşünüyorum kahvesi bol olabilir tenim beyaz hoş duruyor sanki fotolarda pembe olunca al yanaklı bir kızım iyice al yanaklı oluyorum bir de favorim bordo vişne çürüğü tarzında bir ruj bakalım gelinlikte yakışacak mı :52:Sen tatlım ?:21:

şuu an tam benim isteklerimi söyledin bravoo :13::29:

Ohhh anlatınca biran gözümde fıstık gibi gelin şekillendi :1:
Benim gözlerim iri ve her makyajda onları ön plana çıkarıyorum.
Yine öyle olur sanırım.
Kalın mı eyeliner olur yada Gri siyah karışımı far sürebilirim .
Pembiş allık olur ve dediğin tonlarda ruj istiyorum bende :46::46::46::46:

şuu an tam benim isteklerimi söyledin bravoo :13::29:

Ohhh anlatınca biran gözümde fıstık gibi gelin şekillendi :1:
Benim gözlerim iri ve her makyajda onları ön plana çıkarıyorum.
Yine öyle olur sanırım.
Kalın mı eyeliner olur yada Gri siyah karışımı far sürebilirim .
Pembiş allık olur ve dediğin tonlarda ruj istiyorum bende :46::46::46::46:

Hepimiz fıstık gibi gelinler olacağız o zaman inşallah:nazar::123:Özge gözlerin iriyse bayağı ön plana çıkart tabi far yakışsaydı eminim bende grili siyahlı bir gölge uçlara doğru attırırdım :12:Takma kirpiğin yakışacağını söylüyorlar gözlerim ne küçük ne büyük siyah saçlı beyaz tenli ela gözlüyüm:27:Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hatunlar:nazar::17:

Balbocegi35 - 30Temmuz Çarşamba /Nişan:132:

Ozgee_34 - 21Hazirandan Önce /Söz
:132:

Hadi kızlar tarihleri yazıyoruzzzzz:52::52::52::52:

Balbocegi35 - 30Temmuz Çarşamba /Nişan:132:

Ozgee_34 - 21Hazirandan Önce /Söz :132:

Mutluhatun - 3Ekim Cuma /Söz :132:

Hepimiz fıstık gibi gelinler olacağız o zaman inşallah:nazar::123:Özge gözlerin iriyse bayağı ön plana çıkart tabi far yakışsaydı eminim bende grili siyahlı bir gölge uçlara doğru attırırdım :12:Takma kirpiğin yakışacağını söylüyorlar gözlerim ne küçük ne büyük siyah saçlı beyaz tenli ela gözlüyüm:27:Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hatunlar:nazar::17:

Siyah Saçlarım siyah gözlerim bide beyaz tenim var kuzum :1:
Eminim güzel olacağız ya, ben bizi yerimmmm.
Gelinliğini kabarık mı istiyorsun?

$006.jpg benim oğlan sultan süleyman aynı zamanda gündüzleri miskin geceleri uyurgezer :9:

Siyah Saçlarım siyah gözlerim bide beyaz tenim var kuzum :1:
Eminim güzel olacağız ya, ben bizi yerimmmm.
Gelinliğini kabarık mı istiyorsun?

Wow siyah gözler siyah saçlar beyaz ten kız profilindeki kızla hiç alakan yok yani :27:çok güzel ya ben bayılırım zeytin gözlere beyaz tendeyse bir de :12:Benim düşündüğüm A kesim inen model ne çok kabarık ne balık model çok düzde değil anladın sen onu :52:ama bir arkadaşım var gelinliği kabarık çok güzel onu benim giymemi istiyor beğenirsen dene sen giy diyor tabi ki kollarına dantel kol ekletmem gerekecek dantel fakir ya da uzun kol istiyorum yaka kısmı ne açık ne kapalı böyle zikzak v gibi resimdeki gibi özetleyeyim hemen:60:Bakalım nasip kuzum :nazar:sen nasıl bir şey hayal ediyorsun:17:

$2444_kalanit_pronovias_2015_jpg.jpg

Gibi gibi dantelini sevmedim yalnız danteli yine böyle sık ama farklı desenlerden olabilir şekil böyle istiyorum gögüsler fazla ortada kalmayacak şekilde tabi :60:

Back