- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.421
Kızlar söz ve nişan tarihlerini baştan yazalım hayde
30 Temmuz Çarşamba
30 Temmuz Çarşamba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makyajda öyle valla.
Hangi tonlarda istiyorsun makyajını canım?
Canım ben normalde far kullanmıyorum düğünde kınada falanda kullanmayacağım çünkü göz kapaklarıma da yakışmıyor denendi onaylandı yanibeyaz aydınlatıcı kullanılır büyük ihtimal uçlara doğru kalınlaşan eyeliner takma kirpikler fondoten pudra her neyse üzerine kahveli pembeli karışık bir allık düşünüyorum kahvesi bol olabilir tenim beyaz hoş duruyor sanki fotolarda pembe olunca al yanaklı bir kızım iyice al yanaklı oluyorum bir de favorim bordo vişne çürüğü tarzında bir ruj bakalım gelinlikte yakışacak mı Sen tatlım ?
Canım ben normalde far kullanmıyorum düğünde kınada falanda kullanmayacağım çünkü göz kapaklarıma da yakışmıyor denendi onaylandı yanibeyaz aydınlatıcı kullanılır büyük ihtimal uçlara doğru kalınlaşan eyeliner takma kirpikler fondoten pudra her neyse üzerine kahveli pembeli karışık bir allık düşünüyorum kahvesi bol olabilir tenim beyaz hoş duruyor sanki fotolarda pembe olunca al yanaklı bir kızım iyice al yanaklı oluyorum bir de favorim bordo vişne çürüğü tarzında bir ruj bakalım gelinlikte yakışacak mı Sen tatlım ?
30 Temmuz Çarşamba
şuu an tam benim isteklerimi söyledin bravoo :13:
Ohhh anlatınca biran gözümde fıstık gibi gelin şekillendi
Benim gözlerim iri ve her makyajda onları ön plana çıkarıyorum.
Yine öyle olur sanırım.
Kalın mı eyeliner olur yada Gri siyah karışımı far sürebilirim .
Pembiş allık olur ve dediğin tonlarda ruj istiyorum bende
30 Temmuz Çarşamba
Hepimiz fıstık gibi gelinler olacağız o zaman inşallah:123:Özge gözlerin iriyse bayağı ön plana çıkart tabi far yakışsaydı eminim bende grili siyahlı bir gölge uçlara doğru attırırdım Takma kirpiğin yakışacağını söylüyorlar gözlerim ne küçük ne büyük siyah saçlı beyaz tenli ela gözlüyümRabbim hepimizin gönlüne göre versin hatunlar
Balbocegi35 - 30Temmuz Çarşamba /Nişan:132:
Ozgee_34 - 21Hazirandan Önce /Söz :132:
Mutluhatun - 3Ekim Cuma /Söz :132:
kendimi miskin süleyman gibi hissediyorum:44:
Evet evet
Benim Nişan bu arada Bebeğim.
Ya içim kıpır kıpır valla çok mutluyum
Siyah Saçlarım siyah gözlerim bide beyaz tenim var kuzum
Eminim güzel olacağız ya, ben bizi yerimmmm.
Gelinliğini kabarık mı istiyorsun?
Eki Görüntüle 1121827 benim oğlan sultan süleyman aynı zamanda gündüzleri miskin geceleri uyurgezer
Eki Görüntüle 1121827 benim oğlan sultan süleyman aynı zamanda gündüzleri miskin geceleri uyurgezer
Bunu yerim elimde kalır
Ahahahha tipini sevdiğim
anasının kuzusu bu varsa hürremininiz anladınız siz
oğluma papyon dikicem sözümde