• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Şimdi annemle konuştuk telde beni uyuz etmek için elinden geleni yapıyor.
Diyorum ki Anne gelince Nişan tarihi konuşulacak falan diyorum, oda diyor ki öyle hemen kız vermem benim 1 tane kızım var az uğraşmaları gerekecek.
Hem çok iyi araştırmamız lazım vs vs bi ton şey söyledi.
Ya tamam araştırma konusunda haklı olabilir ama bu çocuk polis yani hırsız falan olma ihtimali yokki.
Valla bana öyle geliyor ki annem bi arıza çıkaracak yandık biz :18:
İnşallah benden kız almak öyle kolay olmaz demekle şaka yapıyordur :25:

Ben de geldimm , dün çok gergindim bugünde çok duygusalımmm :27: antropoza mı giriyorum neym yoksa:9:

Ene Noldu sana kuzum?
Evli olsan hamilelik belirtileri derdim. :49:
Antropoza girse girse bizim öküzler girer.
Zaten benimkinden şüpheliyim o annesinden çıktığından beri antrapozlu gibi :47:

fıra yedim işyerinde gerildim yine hemde yok yere!!! Sinirini çıkarck yer bulamdı tabi üç kuruş veriolr şamaroğlna çeviriyorlar

Kim o fırça atan ya?
En uyuz olduğum şey.
Bende çok hassasım.
Allahtan öyle fırçayalan olmadı yoksa direk ağlardım.
Güçsüz müyüm fazla mı duygusalım bilmiyorum :50:

offf kızlar yaaa elbise bulamıyorum :( daha doğrusu buluyorum ama işte.... :43:

yarım kollu balık model nişanımda giyeceğim ama yarım kolu hiç yok :43:

fıra yedim işyerinde gerildim yine hemde yok yere!!! Sinirini çıkarck yer bulamdı tabi üç kuruş veriolr şamaroğlna çeviriyorlar
Ah şu kendini bir şey sanan patronlar,müdürler:47:o da yetmez gibi seninle aynı seviyede çalışan insanların kendini üstün göstermeye çalışması:41:

Sen kolonya mı dağıtacaksın bebişkom?
Ben bundan dağıtmak istiyorum ama pahalı ya tanesi 4 TL.
Eki Görüntüle 1123160

Neyse bi eminönüne gideyimde belki daha değişik şeylr bulurum daha ekonomik fiyata :34:

Evet kuzum aşağıdaki modelden bakıcam Eminönüne bende yoksa internette benimkine de 5 TL diyorlar gerçi evde maksimum 50 kişi olur 20 tane alsam her aileye bir tane falan giderken kutulara koyup veririm diye düşündüm yanında belki söz kurabiyesiyle beraber:27:çok cici bu aynalar canımcım bayıldım :32:ben düşündüm ama sanki kına gecelerinde kızlara daha uygun gibi geldi ama sen beğendiysen yaptır tatlım:12:

$530b7ab17a19a.jpg

Ah şu kendini bir şey sanan patronlar,müdürler:47:o da yetmez gibi seninle aynı seviyede çalışan insanların kendini üstün göstermeye çalışması:41:

Evet kuzum aşağıdaki modelden bakıcam Eminönüne bende yoksa internette benimkine de 5 TL diyorlar gerçi evde maksimum 50 kişi olur 20 tane alsam her aileye bir tane falan giderken kutulara koyup veririm diye düşündüm yanında belki söz kurabiyesiyle beraber:27:çok cici bu aynalar canımcım bayıldım :32:ben düşündüm ama sanki kına gecelerinde kızlara daha uygun gibi geldi ama sen beğendiysen yaptır tatlım:12:

Eki Görüntüle 1123311

Seninkilerde çok cicişko ya :16:
Herşey istediğimiz gibi olur inşallah :16:

Eki Görüntüle 1123311

bu şişeler çok tatlı yaa bende istiyorum....

ayyy ne romantiğiz gittik sinemaya sadece ikimiz koca salonda benim çığlıklarımla godzilla izledik:52::52:

ayyy ne romantiğiz gittik sinemaya sadece ikimiz koca salonda benim çığlıklarımla godzilla izledik:52::52:

Alalım canım bende bayıldım inşallah böyle kalpli cicilerden bulabilirim:17:godzilla korku filmiymi kız güzelmiydi kaç haftadır sinemaya gidemedik yoğunluktan azıcık sinema hastasıyız bizde :27:

Ayy o filmi merak ediyordum tam bi korku filmi tutkunuyumdur dinazor falan vardı afişinde ama nasıldı film?
Geçen bizde gidecektik beni Panzehir diye vurdulu kırdılı bi mafya filmine götürdü ya :84:

Alalım canım bende bayıldım inşallah böyle kalpli cicilerden bulabilirim:17:godzilla korku filmiymi kız güzelmiydi kaç haftadır sinemaya gidemedik yoğunluktan azıcık sinema hastasıyız bizde :27:

Ayy o filmi merak ediyordum tam bi korku filmi tutkunuyumdur dinazor falan vardı afişinde ama nasıldı film?
Geçen bizde gidecektik beni Panzehir diye vurdulu kırdılı bi mafya filmine götürdü ya :84:

20 gündür görüşmüyoduk bizde seans saati uyuyor diye girdik filme normalde sevmem böyle filmleri ama hiç sıkılmadım aksine çok geridimmm:52:
Ayyy dinozor canavar karışımı şeyi ekranda gördükçe basım çığlığı zaten yalnızdık 3D bide:27::27:

20 gündür görüşmüyoduk bizde seans saati uyuyor diye girdik filme normalde sevmem böyle filmleri ama hiç sıkılmadım aksine çok geridimmm:52:
Ayyy dinozor canavar karışımı şeyi ekranda gördükçe basım çığlığı zaten yalnızdık 3D bide:27::27:

Bizimde bir sinema yoluna gitmemiz gerek bu hafta sonu olabilir hafta içi akşamları babam bilmediğinden çıkamıyorum artık her filmin neredeyse 3D si olacak gözlüklerimiz var ekstradan gözlük almıyoruz biz:52:

Çatlak deli seniiiii :33:

Öyle de sanki film kötü izlenimi veriyor ama güzelse tek başına da eğlenceli tabi sabah olması zor ama hayalim evlenince en geç seansa girmek:nazar::38:
ayy ben bi kere antalyada girmiştim en geç seansa 23:40 daydı 2 kızız bide neye güveniyosak korku filmiydi eve nasıl döndük hatırlamak bile istemiyorum:27:
anlatıyım mı filmi 2 pis canavar bi godzilla var:1:
Çatlak deli seniiiii :33:

oo benim o benimmm:32:

ayy ben bi kere antalyada girmiştim en geç seansa 23:40 daydı 2 kızız bide neye güveniyosak korku filmiydi eve nasıl döndük hatırlamak bile istemiyorum:27:

Giderim belki kız dur anlatma :60:hep merak etmişimdir ailemden dolayı o saate kalamıyorum inşallah evlenince nasipse öyle bir kaçamak yapacağız :52:

Bak biri Balböceğini azarlamış iş yerinde. Aklıma sen geldin dedim bizim deli kız olsa onunda kafasında bardak kırardı ahahahah :52::52::52:

Back