- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.441
Ahahha bende istiyorum bizim oğlana ama kafasında boynunda falan hiç birşey tutmuyor tutmaz yoksa papyon hem istediğim sen dik ekle buraya boynunda görelim
seninde oğluşun var :)
valla dikicem takıcam ama kaç dk boynunda durur bilmiyorum
Wow siyah gözler siyah saçlar beyaz ten kız profilindeki kızla hiç alakan yok yaniçok güzel ya ben bayılırım zeytin gözlere beyaz tendeyse bir de Benim düşündüğüm A kesim inen model ne çok kabarık ne balık model çok düzde değil anladın sen onu ama bir arkadaşım var gelinliği kabarık çok güzel onu benim giymemi istiyor beğenirsen dene sen giy diyor tabi ki kollarına dantel kol ekletmem gerekecek dantel fakir ya da uzun kol istiyorum yaka kısmı ne açık ne kapalı böyle zikzak v gibi resimdeki gibi özetleyeyim hemen Bakalım nasip kuzum sen nasıl bir şey hayal ediyorsun
Eki Görüntüle 1121837
Gibi gibi dantelini sevmedim yalnız danteli yine böyle sık ama farklı desenlerden olabilir şekil böyle istiyorum gögüsler fazla ortada kalmayacak şekilde tabi
anasının kuzusu bu varsa hürremininiz anladınız siz
oğluma papyon dikicem sözümde
Günaydın Sevgim cimcime nasıl oldu?
O poğaçalar ne öyle
Bende görmek isterim o zaman gelinliğini tatlımBenim sade olacak bebeğim ama kabarık olacak.
Bi kere burada paylaşmıştım alacağım gelinliği.
Herkes çok beğendi.
Straplez alacağım tatlım.
Umarım hayalimizde ki gelinlikleri alabiliriz
Bu arada paylaştığın gelinlik çok modern.
Dantel detayları çok hoş gerçekten.
Ayrıca aynen fotoda ki kızla hiç alakam yok ben daha güzelimhehe
Canlarım Günaydınn
Hastahanede bebeğim hala kuzumm yaaBakalım bugün ne dicek doktorlar yavruma . Sen nele ryaptın kuzumm görüşemedikk ne zamandır ya. Hazırlıklar ne alemde
Valla geçtiğimiz cumartesi kıyafet bakmaya gittik tatlım bi kaç mağazaya baktım beyefendi burnumdan getirdi sağolsun.
Her önümüze gelen mağazaya gireceksek işimiz iş dedi benimde hevesim kaçtı geri dönelim diye kıyameti kopardım.
Biraz daha erkene çekelim tarihi diyor erkek arkadaşım ama nasıl olacak bilmiyorum tatlım.
Sen neler yaptın bakalım?
O poğaçalar ne öyleboğazımda çayım kaldı
Bende görmek isterim o zaman gelinliğini tatlımİnşallah hepimiz gönlümüze göre bir gelin oluruz
Günaydın canım
Napayım kuzum ben 1 haftam koşturmaca geçti biraz. Anneciğimin mevlütü vardı onu okuttuk. Sonra da bu hastahane işi çıktı işte.
Hem sana kıyafet baktırmıyor hemde erkenemi çekicem diyor . Ahh bu erkeklerrr
Aynen öyle diyor.
Bi mağazaya giriyorum, küçük çocuklar gibi kıyafetimi çekiştiriyor hadi ben çok sıkıldım gidelim de gidelim yumruğu bi yiyecek o zaman görecek haberi yok.
Burnundan getirdim ama ne hevesle çıkmıştım ben o gün ya
İyiyim canımcım sen nasılsın
bende iyiym kuzucum biraz yorgunum sadece
Alışverişten hoşlanan erkek bu dünyada çok nadirdir zaten kuzumNapalım biz onları böle kabul ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?