- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.341
üzülme canım bak bi parmağındaki yüzüğee:132:
ne üzülcen ne kendini doldurcan amannnnnn artık sözlüsün:79::124:
Sözlüyüm dimii
Tamam canım beklerim çok leziz şeyler yapmışsınız ellerinizi sağlık insan az gelir diye düşnüüyor ama artıyor çeşit bol diye değil mi bizde abartırız kesin yemek işini ama evde söz-nişan bir arada olacak artık bir kereliğine gireceğiz o sıkıntıyaresimler gelsin kuzum hemn atıcam , sorma çok zor geçtiii anlatamam ahh ahh . Cumartesinden temizlik yaptık cheeskek yaptık çilekli ama peynrsiz yapıoz biz , mozaik pasta yaptık , pazar akşamı bir telefon geldi bizim kiraz bahçemiz var kirazlar olmş dökülüomuş ve pazar sabahı bizimkler arabaya atladı gtti öğlen gelriz dedi çnkü orda ki krazları satıp bna nişan parası diye ayırıcaklardı hoş gördüm, ben yine bir temizlikkk elim çamaşır suyundan çıkmadı bni gören komşular kapıları avizeyi niye silion orayı kim görcek dio ama ben temzlk delisiyim :26: pismiş gibi gelio , o arada da börek ve poğaça şerbetli tatlıyıda benimkisi getirecekti , 5 çeşitti ikram ama kmse pastadan bişi yiyemedi heyecandn hatta pastalar kekler poğaça börek çok arttı fazla yapmışız kmşulara dağıttık , akşam oldu ben kuaföre gittim falan saç güzel olmuş vs . derken koştururken mtfak ile salon arası bozuldu sprey bile tutamadı
Güzel geçecek herşey içini ferah tut bak artık sözlüsün ve bayramdan sonrada nişanlı olacaksın gerisi gelir geçer kuzumAynen yavrum şart , nişanda evde olucak ve bayramın 3.günü zor geçicek sıcakta of offf
ivettttttt sözlüsünde sözlüsünn artık başın bağlı
Tamam canım beklerim çok leziz şeyler yapmışsınız ellerinizi sağlık insan az gelir diye düşnüüyor ama artıyor çeşit bol diye değil mi bizde abartırız kesin yemek işini ama evde söz-nişan bir arada olacak artık bir kereliğine gireceğiz o sıkıntıyasaçına üzülme bence herkesin başına gelen o evde sıcak oluyor hizmette dağılıyor maalesef
Güzel geçecek herşey içini ferah tut bak artık sözlüsün ve bayramdan sonrada nişanlı olacaksın gerisi gelir geçer kuzum
Aynen kuzum bilseydim toplatırdım saçımı işte ilk tecrübe diye buna derim , nişan için çok tedarikli olucam
2 kere istediler kızlar beni çok komiktibenimkisi tuzlu kahvenin hepsini içti öyle bir anlatıo ki çıkarıcaktm flan nerdeyse dio neyse, babası benim babamla yan yana oturuyorlardıkahve geldi ama muhabbet koyu adam girck giremio en sonunda girmiş ama babam ve bnmkinden başka kmse duymamış bende mutfaktaydım , odaya bi grdim herkes öpüşüo ama millet birbirine ben duymadım sen duydun mu diye soruolar bende dedim ki şok oldum kapıda aa beni vermişler dedim hemen kolmdan çektiler el öptüm
Teyzemler tuttrdu kmse duymadı bi daha istesin sesli herkes duysun , ben durdurdm ayıp olur diye bizim bi aile dostmz vardı o ablayı durduramadın benmknin babasnın önünde diz çöktü ve rica etti kmse duymadı anneside duymamış bir kere verilio herkes duysun bi daha sesli şeklde diyin dedi benimknin ablalarıda destk çıktı evet bi daha iste bizde duymadk dediler bi dha istedi yine el öptük falan o anlarda zaten koptuk benmkisi sonra tektşı çıkardı taktı fotoğrf çekildik falan
ayyyyy bende istiyorummmm
benim kuzenime kız istedik geçen kış
hepimiz babam istiycek diye biliyoruz kuzenimin babası yok babam onlara hem dayılık hem babalık yaptı resmen
tam içeri girdik oturduk nasılsın iyiyim muhabbeti sonra diğer halamın şaşkın kocası pat diye kızı istedi
herkes şok oldu kimse bişey anlamadı
Yavrular, aranızda lazer epilasyon yaptıran varmı?
Ben Genital Bölgeye yaptırmak istiyorum ama korkuyorum ya acıyor mu acaba?
Teyzem yaptırmıştı 2 dk sürüyor ve sadece bi sıcaklık hissi duyuyorsun hiç acımıyor demişti başka bi arkadaşımda çok acıyor ben yarıda kalktım falan dedi :18:
Hangisine inanayım şaşırdım ya
Valla evliliğe adım atıyoruz bekarken kolaydı tabi gören eden yok saatlerce ağda ile uğraş abbam dur, ama evlenince o kadar uğraşamam yaptırmak istiyorum o yüzden.
Fikri olan varmııı :26:
Teyzem yaptırmıştı 2 dk sürüyor ve sadece bi sıcaklık hissi duyuyorsun hiç acımıyor demişti başka bi arkadaşımda çok acıyor ben yarıda kalktım falan dedi :18:
Valla evliliğe adım atıyoruz bekarken kolaydı tabi gören eden yok saatlerce ağda ile uğraş abbam dur, ama evlenince o kadar uğraşamam yaptırmak istiyorum o yüzden.
bende istiyorum ama fikrim yok valla canım:26:
Kuzenimde olmuş bak 7 aydır hiç dokunmadım dedi ve üstten gösterdi şoka girdim benim ağda dan sonra ki halimde bile az biraz kalıyordu ama onunki tertemizdi.
özgeeeeeee bilgin olursa bana da yaz yaa. ben de istiyorum :26:
temiz iş valla:44:
Tamam Canım yazarım ya inş acımazda hemen yaptırırım valla ne güzel ondan sonra hiç uğraşmıyorsun.
Aynen canımcım.
Bacaklarımda hiç çıkmaz ama Genital bölgede çıkıyor ya
offff aynen benimde. ben burda güzellik merkezinde çalışan bi arkadaşla konuşmuştum. alexandre (tam yazılışı nasıl hatırlamıyorum) iyi dedi. beyaz ten kalın ve siyah tüylü olursan daha çabuk etkisini görüyormuşsun.
Tamda öyleyim beyaz tenliyim
Bide gitmeden önce epilasyona muhakkak jiletle almanı istiyorlar.
Aynen kuzum bilseydim toplatırdım saçımı işte ilk tecrübe diye buna derim , nişan için çok tedarikli olucam
2 kere istediler kızlar beni çok komiktibenimkisi tuzlu kahvenin hepsini içti öyle bir anlatıo ki çıkarıcaktm flan nerdeyse dio neyse, babası benim babamla yan yana oturuyorlardıkahve geldi ama muhabbet koyu adam girck giremio en sonunda girmiş ama babam ve bnmkinden başka kmse duymamış bende mutfaktaydım , odaya bi grdim herkes öpüşüo ama millet birbirine ben duymadım sen duydun mu diye soruolar bende dedim ki şok oldum kapıda aa beni vermişler dedim hemen kolmdan çektiler el öptüm
Teyzemler tuttrdu kmse duymadı bi daha istesin sesli herkes duysun , ben durdurdm ayıp olur diye bizim bi aile dostmz vardı o ablayı durduramadın benmknin babasnın önünde diz çöktü ve rica etti kmse duymadı anneside duymamış bir kere verilio herkes duysun bi daha sesli şeklde diyin dedi benimknin ablalarıda destk çıktı evet bi daha iste bizde duymadk dediler bi dha istedi yine el öptük falan o anlarda zaten koptuk benmkisi sonra tektşı çıkardı taktı fotoğrf çekildik falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?