• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Günaydınlar:12:3 günlük tatil sonrası buradayım herkes iyidir inşallah:16:

Günaydın canım :38:
Çokta iyi değilim bi hevesle Pendiğe gittik kıyafetlere bakıyorum 5 mağazaya falan girdim tam bi tanesine daha girecekken bizim ki demesin mi Ohooo her gördüğümüz mağazaya gireceksek işimiz iş dedi bütün şevkim kırıldı hemen otoparka arabamıza doğru gittim hadi dönüyoruz sıkıldım ben dedim aman noldu askim valla öyle demek istemedim de özür dilerimde vs vs bi ton şey söyledi ama bütün hevesim kaçtı yani Avm ye gittik sinemaya.
İnadım tuttu kıyafet falan bakmayacağım nişan için :47:

Çokta iyi değilim bi hevesle Pendiğe gittik kıyafetlere bakıyorum 5 mağazaya falan girdim tam bi tanesine daha girecekken bizim ki demesin mi Ohooo her gördüğümüz mağazaya gireceksek işimiz iş dedi bütün şevkim kırıldı hemen otoparka arabamıza doğru gittim hadi dönüyoruz sıkıldım ben dedim aman noldu askim valla öyle demek istemedim de özür dilerimde vs vs bi ton şey söyledi ama bütün hevesim kaçtı yani Avm ye gittik sinemaya.

Canım benim sıkma canını bazen lafın nereye gittiğini bilmeden söz söyleyebiliyorlar kırılacağını tahmin etmedi büyük ihtimal inat etme nişan için elbise almadan olur mu hiç:31:

Canım benim sıkma canını bazen lafın nereye gittiğini bilmeden söz söyleyebiliyorlar kırılacağını tahmin etmedi büyük ihtimal inat etme nişan için elbise almadan olur mu hiç:31:

Ya 10 yıldır sigara içiyordu canım 1 ay önce bıraktı ve bambaşka bi insana dönüştü.
Agrasifin de ötesinde bi çocuk oldu.
Bana pek belli etmese de arada sinir patlamaları yaşıyor.
Valla uyuz oluyorum o yüzden son 1 aydır.
Sanki ben mağaza mağaza gezip yorulmaya çok hevesliyim.
Sonuçta burada ikimiz adına birşeyler yapıyorum dimi ama ..
Valla çok kırıldım ya :50:

Bu duyguyu bende yaşadım :25: insan çok kötü oluyor haziranda nişan alışverişimizde de böyle olucak eminim o yüzden strese griorum ve nişan yapma hevesim kaçıo :25:

Bu duyguyu bende yaşadım :25: insan çok kötü oluyor haziranda nişan alışverişimizde de böyle olucak eminim o yüzden strese griorum ve nişan yapma hevesim kaçıo :25:

Kuzuuuuuuummmmmmmmm nerelerdesin sennnn ..
Bende az önce seni merak ettiğimi yazmıştım nasıl geçti ya artık sözlü bi hatunsun çok mutlu oldum :16:
Darısı başımıza.
O alışveriş konusuna gelecek olursak valla bend ne yapacağımı bilmiyorum inadım tuttu mu valla öldürseler gitmem alışverişe neyse akıllandı gibi ama bilmiyorum.

Günaydın Hatunlar Mutlu Haftalar Diliyorum ..
Balböceği ne yaptı acaba Sözü nasıl geçti ya emrak ettim :31:
günaydınn benim gibi mutlu hatunlarr:21:
kızlar günaydın :16:

Eki Görüntüle 1121095

tanesi 20tl.ye buldum uygun mu sizce :44:
günaydın canımm çok uygun fiyatı nerde bulduysan hemen istiyorum :)
Günaydınlar:12:3 günlük tatil sonrası buradayım herkes iyidir inşallah:16:
b kadar tatili nasıl yaptınn günaydınnn:23:
Kızlar günaydın ben geldimmmm :3:Artık sözlü bir bayan var aranızda ona göre:1:
günaydınnn kaç gündürr meraktan ölcemmmm:30:
ayrın resim ne varsa hadi hemennnnn:kkk:

tatlım özelden mesaj atıyorum sana hatta beraber alırsak toplu sipariş verip daha uyguna getirelim

Hoşgeldin Bebişkommm :16:
Oh kızlar yavaş yavaş toplanıyoruz. :46:

mail attım ikisi 50 dedi cevap yazdım 40 yazmıştınız diye cevap bekliyorum

Back