- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.321
Kuzuuuuuuummmmmmmmm nerelerdesin sennnn ..
Bende az önce seni merak ettiğimi yazmıştım nasıl geçti ya artık sözlü bi hatunsun çok mutlu oldum
Darısı başımıza.
O alışveriş konusuna gelecek olursak valla bend ne yapacağımı bilmiyorum inadım tuttu mu valla öldürseler gitmem alışverişe neyse akıllandı gibi ama bilmiyorum.
Geçenlerde ceza yedim cuma giremedim cumartesi pazar hazırlık yaptım , çok güzel geçti
Aynen inadımızı tutturmasınlar benim mesela tuttu gondol alıp gelmiş anneane işi dedim , vitrin kullanmıycam işe yaramaz dedim , gidip orta sehpa tabağı beğendiğimiz halde gondol geldi söyledm bnde beğenmedimi , o da beğenmezsen beğenme adet dedi iyi dedim bi kenarda durur o zaman , annemde bırakıcam kendi evime götürmücem hevesimi kırdı neymiş annem o tabakları beğenmedi dio , ben mi kullancam annesi mi çikolatalar kötü değildi ama iyide değildi kiloyla satılanlardan çarşıdan almışlar hiç özenli değildi , çiçeklerimi klask kırmızı gül getirme dedim normalde de alıosun ben pudra pembesi ve beyaz seviyorum dedim öyle yaptırmış ama çingenlerin sattıkları güller gibi ben yapay çiçeğe benzeyen için gidilesi bi gül bekliodum , 2arkadş davet ettim birini beklemiodum ama en yakın arkadşm sattı beni gelmedi son anda ben onda deli gibi koşturmuştum mutfağa bakanı yokktu ben düzenli biri olduğum için hepsini hazırlayıp ona dokundurtmayıp tepsiyle eline verdim o dağıttı hep telaşe yapmadan ,bende bi tanıdğımız abla mutfaktaydı ama o da düzenli olmadığı için bende girdim mutfağa kahveleri , çayları , servisleri ayarladım ve su gibi terledim yetişmek için saçlarıma fön çektirmiştim bozuldu terden fotolarda bile saçaklı gibi çıktı kafam
Kızlar siz siz olun 2/3 kişi mutfağa mutlaka birini çağırın , güzel geçti ama istediğim gibi değildi