- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.321
Kuzuuuuuuummmmmmmmm nerelerdesin sennnn ..
Bende az önce seni merak ettiğimi yazmıştım nasıl geçti ya artık sözlü bi hatunsun çok mutlu oldum
Darısı başımıza.
O alışveriş konusuna gelecek olursak valla bend ne yapacağımı bilmiyorum inadım tuttu mu valla öldürseler gitmem alışverişe neyse akıllandı gibi ama bilmiyorum.
günaydınn benim gibi mutlu hatunlarr
günaydın canımm çok uygun fiyatı nerde bulduysan hemen istiyorum :)
b kadar tatili nasıl yaptınn günaydınnn
günaydınnn kaç gündürr meraktan ölcemmmm
ayrın resim ne varsa hadi hemennnnn
ben burdaydım siz yoktunuz çok özledimmm :)
Geçenlerde ceza yedim cuma giremedim cumartesi pazar hazırlık yaptım , çok güzel geçti
Aynen inadımızı tutturmasınlarbenim mesela tuttu gondol alıp gelmiş anneane işi dedim , vitrin kullanmıycam işe yaramaz dedim , gidip orta sehpa tabağı beğendiğimiz halde gondol geldi söyledm bnde beğenmedimi , o da beğenmezsen beğenme adet dedi iyi dedim bi kenarda durur o zaman , annemde bırakıcam kendi evime götürmücem hevesimi kırdı neymiş annem o tabakları beğenmedi dio , ben mi kullancam annesi mi çikolatalar kötü değildi ama iyide değildi kiloyla satılanlardan çarşıdan almışlar hiç özenli değildi , çiçeklerimi klask kırmızı gül getirme dedim normalde de alıosun ben pudra pembesi ve beyaz seviyorum dedim öyle yaptırmış ama çingenlerin sattıkları güller gibi ben yapay çiçeğe benzeyen için gidilesi bi gül bekliodum , 2arkadş davet ettim birini beklemiodum ama en yakın arkadşm sattı beni gelmedi son anda ben onda deli gibi koşturmuştum mutfağa bakanı yokktu ben düzenli biri olduğum için hepsini hazırlayıp ona dokundurtmayıp tepsiyle eline verdim o dağıttı hep telaşe yapmadan , bende bi tanıdğımız abla mutfaktaydı ama o da düzenli olmadığı için bende girdim mutfağa kahveleri , çayları , servisleri ayarladım ve su gibi terledim yetişmek için saçlarıma fön çektirmiştim bozuldu terden fotolarda bile saçaklı gibi çıktı kafam
Kızlar siz siz olun 2/3 kişi mutfağa mutlaka birini çağırın , güzel geçti ama istediğim gibi değildi
benim arkadaşım beni böyle bi günde satarsa bi daha karşıma çıkmasın çok netim bu konudaGeçenlerde ceza yedim cuma giremedim cumartesi pazar hazırlık yaptım , çok güzel geçti
Aynen inadımızı tutturmasınlarbenim mesela tuttu gondol alıp gelmiş anneane işi dedim , vitrin kullanmıycam işe yaramaz dedim , gidip orta sehpa tabağı beğendiğimiz halde gondol geldi söyledm bnde beğenmedimi , o da beğenmezsen beğenme adet dedi iyi dedim bi kenarda durur o zaman , annemde bırakıcam kendi evime götürmücem hevesimi kırdı neymiş annem o tabakları beğenmedi dio , ben mi kullancam annesi mi çikolatalar kötü değildi ama iyide değildi kiloyla satılanlardan çarşıdan almışlar hiç özenli değildi , çiçeklerimi klask kırmızı gül getirme dedim normalde de alıosun ben pudra pembesi ve beyaz seviyorum dedim öyle yaptırmış ama çingenlerin sattıkları güller gibi ben yapay çiçeğe benzeyen için gidilesi bi gül bekliodum , 2arkadş davet ettim birini beklemiodum ama en yakın arkadşm sattı beni gelmedi son anda ben onda deli gibi koşturmuştum mutfağa bakanı yokktu ben düzenli biri olduğum için hepsini hazırlayıp ona dokundurtmayıp tepsiyle eline verdim o dağıttı hep telaşe yapmadan , bende bi tanıdğımız abla mutfaktaydı ama o da düzenli olmadığı için bende girdim mutfağa kahveleri , çayları , servisleri ayarladım ve su gibi terledim yetişmek için saçlarıma fön çektirmiştim bozuldu terden fotolarda bile saçaklı gibi çıktı kafam
Kızlar siz siz olun 2/3 kişi mutfağa mutlaka birini çağırın , güzel geçti ama istediğim gibi değildi
3 günlük tatilde ne diyorum 19 mayısı unutmuşum akıl kalmadı bendeEvet fıstığım 3 Günlük Tatildeydik.
Dün full temizlik yaptık annemle.
Önümüzde ki Pazar erkek arkadaşımın ailesi geliyor annem halıları yıkamacıya falan verdi hazırlıklar şimdiden başladı
Ne giyeceğim falan bilmiyorum ya tamam isteme falan olmayacak sadece tanışıp nişan tarihi belirleyeceğiz ama yine hanım hanımcık bi elbise giyinmek istiyorum
günaydınn benim gibi mutlu hatunlarr
günaydın canımm çok uygun fiyatı nerde bulduysan hemen istiyorum :)
b kadar tatili nasıl yaptınn günaydınnn
günaydınnn kaç gündürr meraktan ölcemmmm
ayrın resim ne varsa hadi hemennnnn
Anladım canım sigara sonrası olağan şeyler sanırım hiç içmedim ama genelde bırakanlarda bir sinir harbi yaşandığına şahit oldum akrabalardanYa 10 yıldır sigara içiyordu canım 1 ay önce bıraktı ve bambaşka bi insana dönüştü.
Agrasifin de ötesinde bi çocuk oldu.
Bana pek belli etmese de arada sinir patlamaları yaşıyor.
Valla uyuz oluyorum o yüzden son 1 aydır.
Sanki ben mağaza mağaza gezip yorulmaya çok hevesliyim.
Sonuçta burada ikimiz adına birşeyler yapıyorum dimi ama ..
Valla çok kırıldım ya
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun Rabbim tamamına erdirsin nasıl geçti bakalım anlat resimleyebilirsindeKızlar günaydın ben geldimmmmArtık sözlü bir bayan var aranızda ona göre
Günaydın canımcım pazartesi 19 mayıstı zaten yapacaktık sanırım cumartesi de yarım gün çalışıyorduk ya birleştirelim dediler sanırım Cumadan izne çıktık ne iyi geldi sabah işe zor gelmesi dışında memnunumb kadar tatili nasıl yaptınn günaydınnn
Anladım canım sigara sonrası olağan şeyler sanırım hiç içmedim ama genelde bırakanlarda bir sinir harbi yaşandığına şahit oldum akrabalardanikiniz için sonuçta abartarak bakmıyoruz ki ama bakmadan da alınmıyor yani önemli bir gün insan emin olmak ister çok haklısın
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun Rabbim tamamına erdirsin nasıl geçti bakalım anlat resimleyebilirsindeneler yapmıştınız hazırlık olarak yiyecek olarak çok meraklıyım dimi
Günaydın canımcım pazartesi 19 mayıstı zaten yapacaktık sanırım cumartesi de yarım gün çalışıyorduk ya birleştirelim dediler sanırım Cumadan izne çıktık ne iyi geldi sabah işe zor gelmesi dışında memnunumSen nasılsın
benim arkadaşım beni böyle bi günde satarsa bi daha karşıma çıkmasın çok netim bu konuda
zaten mutfakta kimlerin olması gerektiğini biliyorum :)
eğer benim adamda seninki gibi yaparsa Allah onu benim şerrimden korusun :)
valla ben tabaktan gondoldan anlamam ama hangi çikolataları sevdiğimi çok iyi biliyor onları almak zorunda :)
ayrıca 41 tane gül olmadan gelirse geri gitsin zaten diyorum gülleri sayıcam 41 tane olmasa beni sana vermiycekler
3 günlük tatilde ne diyorum 19 mayısı unutmuşum akıl kalmadı bende
valla canım finaller yaklaştıkça paçalarım tutuşmaya başladı resmen ama bende hala bi hareketlilik yok
Niye canım hevesin mi yok niye bu sakinlik bakıyım
son dk ya kadar çalışmam ben ama o son gece beni bi gör
oturup ağlarsın halime
hele o son dakikalar elimde en az 10 kağıt önlü arkalı ve ben hepsini aynı anda okurm
İşe yarıyor mu peki bir an lise yıllarımı hatırladım son 3-4 saat full ezberlerdim yüksek not alırdım
benim arkadaşım beni böyle bi günde satarsa bi daha karşıma çıkmasın çok netim bu konuda
zaten mutfakta kimlerin olması gerektiğini biliyorum :)
eğer benim adamda seninki gibi yaparsa Allah onu benim şerrimden korusun :)
valla ben tabaktan gondoldan anlamam ama hangi çikolataları sevdiğimi çok iyi biliyor onları almak zorunda :)
ayrıca 41 tane gül olmadan gelirse geri gitsin zaten diyorum gülleri sayıcam 41 tane olmasa beni sana vermiycekler
3 günlük tatilde ne diyorum 19 mayısı unutmuşum akıl kalmadı bende
Biliyorum o duyguyuömrümden ömür gidiyo ama işe yarıyo
Düğününe gitmiycem takıda takmıcam kına gecesinde de maximum 1.30 saat durucam o belli etti kendimi , sabah işe dönmesi zor geldi açık açıkta dedi bunu trip atıp kapattım ama snra annem knuş dedi belli etme dedi öle yaptım ama bnde ona yapıcam beni en mutlu ve ihtyç duyduğm anda yalnız bıraktı , kuzum teyzeler aile büyükleri içeride oturuor bnmde 2 tyzem var arada bir geldi ama genelde otrdular o yüzden kuzum 2/3 kişi mtfakta bulunsun
Anladım canım sigara sonrası olağan şeyler sanırım hiç içmedim ama genelde bırakanlarda bir sinir harbi yaşandığına şahit oldum akrabalardanikiniz için sonuçta abartarak bakmıyoruz ki ama bakmadan da alınmıyor yani önemli bir gün insan emin olmak ister çok haklısın
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun Rabbim tamamına erdirsin nasıl geçti bakalım anlat resimleyebilirsindeneler yapmıştınız hazırlık olarak yiyecek olarak çok meraklıyım dimi
Günaydın canımcım pazartesi 19 mayıstı zaten yapacaktık sanırım cumartesi de yarım gün çalışıyorduk ya birleştirelim dediler sanırım Cumadan izne çıktık ne iyi geldi sabah işe zor gelmesi dışında memnunumSen nasılsın
İnşallah kuzum istediğin gibi olur , benimkisi bişiden çakmadığını tamamen belli etmiş durumda , regl günümdeym bir de o yüzden kndmi çok doldurdum
Biliyorum o duyguyu
Haketmiş canım hakedene hakettiği gibi değer verilmeliMutfakta dediğin gibi oturmayan hizmet eden insan şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?