• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

bende bu dertten çok muzdarapm :5: hangi kız değildir ki zaten , erkeklere hava hoş tabii :18:
phılıphs lumea lazer varmış kızlar birde evde kullanıyormşsun ben onu almayı düşünüyorum :23:

Kıyamam :105:
Kıyafetim siyah uzun kolları dantel miydi canım?
Bu sene nişanlanan birinde öyle bi kıyafet görmüştümde
Kolları da düz siyah yakasında gold sarısı kolye gibi bir şey var tatlım:ssz:koluna kelepçe bilezik alıcam yuvarlak yine sarı küpeler falan aksesuarlarla renklendireceğiz artık :27:
Sağolun kızlar. Biri benimle evde diğeri hastahanede ateşi çok yüksekti . Şimdi hastahanede düşürmüşşler bu gece hastahanede kalcak:31:

:43:
Geçmiş olsun canım ne oldu öyle :26:
Eki Görüntüle 1121601 ne çok şey birikrirmişim eksiklerde var:1:

Maşallah canım ne onlar öyle kız :9:

Çok moralim bozuk ya benimkiyle bozuştuk :14: gondolu beğenmedim diye dediğim için alırım ben sana tabak diye iğneledi yern dibine soktu beni :14:öyle dememem gerekmiomuş , ama dedim öncesnde de sana dedim şimdi de sordun ben açık sözlyüm sende bile bile aldın niye şimdi bozuluon ki dedim , atıştık :14:

Amanında amanın aşk böcüğü seniii :16:
Bende 2 yıllık bi ilişkim vardı onda herşeyi saklıyordum. Adamın içtiği su şişesini bile :1:
Hevesimi kaçırdılar şimdi hakeden sevdiceğime yapamıyorum.
yap yaa böyle toplu halde görünce çok tatlı oluyor:21:
Kolları da düz siyah yakasında gold sarısı kolye gibi bir şey var tatlım:ssz:koluna kelepçe bilezik alıcam yuvarlak yine sarı küpeler falan aksesuarlarla renklendireceğiz artık :27:

ilk ne varsa burda canım tektaşım bile:1: baya biriktirmişim:32:
Çok moralim bozuk ya benimkiyle bozuştuk :14: gondolu beğenmedim diye dediğim için alırım ben sana tabak diye iğneledi yern dibine soktu beni :14:öyle dememem gerekmiomuş , ama dedim öncesnde de sana dedim şimdi de sordun ben açık sözlyüm sende bile bile aldın niye şimdi bozuluon ki dedim , atıştık :14:
aman bunun için tartışılır mı hiç canım :)
üzmeyin birbirinizi boşuna
:16:

yap yaa böyle toplu halde görünce çok tatlı oluyor:21:

aman bunun için tartışılır mı hiç canım :)
üzmeyin birbirinizi boşuna
:16:

Odun benimkisi kazık gibi laf söylüo daha bşka şeylerde sokup ezip geçio beni , yerin dibine grdim , keşke beğendim deseydimde bunları duymamış olsaydım dedim :14: kırıldım çok

Valla benimde istediğim en önemli şey olmayacak gibi kuzum ben yaz düğünü istiyordum ve yıllardır hep havuzbaşı düğün hayal etmiştim ama erkek arkadaşım seneye çok geç olur Kasım yada Aralık gibi düğünü yapalım diyip duruyor :50:
O soğukta Havuzbaşı asla olmaz ki :14:

Canım benim sıkma canını üzme kendini olur böyle durumlar muhakkak ne yapacaksın sen açık sözlüsün demek ki sözlün de kırılacağını düşünmeden hareket etmiş :31:

Çok güzel canım maşallah benimde çok var ama bir türlü bir arada tutamadım ev çok karışık ne güzel bak hatıralar insanın gözünün önünde canlanıyor:38:

Valla benimde istediğim en önemli şey olmayacak gibi kuzum ben yaz düğünü istiyordum ve yıllardır hep havuzbaşı düğün hayal etmiştim ama erkek arkadaşım seneye çok geç olur Kasım yada Aralık gibi düğünü yapalım diyip duruyor :50:
O soğukta Havuzbaşı asla olmaz ki :14:

Benimde hayalim kır düğünü kuzum ama çok zor gittiğimiz yerler bu seneden tutsak bile seneki düğün için 10 binden aşağı istemiyorlar sanırım düğün salonlarına mecbur kalacağız istediğimiz düğün salonları bile çok pahalı 6-7 binden aşağı yok gerçekten iyi para kazanıyor bu düğün mekanları:41:İnşallah senin istediğin olur olmasa bile üzülme sevdiginle kavuşmuş oluyorsunuz istediğiniz farklı bir mekanda kutlarsınız:16:

Bebişkolar artık kararımı değiştirdim Nişanda uzun kıyafet giyeceğim ve bu tarzlardan hangisini tercih etmeliyim?
Vücuda oturan elbiseler mi? Sarı olanın tarzında.
Yoksa daha modern olan o işlemeli elbise tarzında birşey mi?
Yoksa pembeli gibi uçuş uçuş birşey mi?
Boyun 1,67 vücut hatlarımı da seviyorum fazlalığım yok geçen yaz yeğenimin sünnetinde giydiğim vücuduma oturan uzun abiye giymiştim herkes çok beğenmişti.
Şimdi ne tarz tercih etmeliyim?

$924985.jpg $b_38_2013_yeni_model_abiye_(69).jpg $nisanlik-resimleri-8.jpg

Canım benim sıkma canını üzme kendini olur böyle durumlar muhakkak ne yapacaksın sen açık sözlüsün demek ki sözlün de kırılacağını düşünmeden hareket etmiş :31:

Çok güzel canım maşallah benimde çok var ama bir türlü bir arada tutamadım ev çok karışık ne güzel bak hatıralar insanın gözünün önünde canlanıyor:38:

off insan nasıl kırabilio ki bunu beğendm çok ondan aldım aşkım dese neyse, senin beğenip beğenmemen önmli değil annmde beğenmedi tabaklarım hem adette gondol yapılır vs. kızıp geçti , o zaman sormasaydı beğenip beğenmediğimi :41: beğenmiyorum dediğim halde gondol getrdi yine sordu yine aynı dedim şimdi de kalkmış alırım ben sana istediğin tabağı diyip laf sokuyor , ama ben ona güzelce dedim hatta dedim ki gondolunda en güzelni seçmişsin aşkım dedim ama vitrin kullanmıycağım için istememiştim dedim bu çok büyüttü kalbimi kırdı , telefonu kapattı mesaj atmış benim gözüm korktu diye :14: bu denir mi :20: o iki alyansı ben alıcam diye tutturduğu halde olmaz dedim seninkini ben alıcam dedim , paragöz olsam niyetm bozuk olsa ben ona herşyi yüklmez miydim :14: kötü muamele yptı haktmemiştim ki

Benimde hayalim kır düğünü kuzum ama çok zor gittiğimiz yerler bu seneden tutsak bile seneki düğün için 10 binden aşağı istemiyorlar sanırım düğün salonlarına mecbur kalacağız istediğimiz düğün salonları bile çok pahalı 6-7 binden aşağı yok gerçekten iyi para kazanıyor bu düğün mekanları:41:İnşallah senin istediğin olur olmasa bile üzülme sevdiginle kavuşmuş oluyorsunuz istediğiniz farklı bir mekanda kutlarsınız:16:

Evet ya aşırı kazanıyorlar bi kaç saat sadece mekanı veriyolar dünyanın parasını alıyorlar.
Oh ne ala mualla valla :63:
Valla Düğün salonu olursa benimki çok üzülürüm :50:

Bebişkolar artık kararımı değiştirdim Nişanda uzun kıyafet giyeceğim ve bu tarzlardan hangisini tercih etmeliyim?
Boyun 1,67 vücut hatlarımı da seviyorum fazlalığım yok geçen yaz yeğenimin sünnetinde giydiğim vücuduma oturan uzun abiye giymiştim herkes çok beğenmişti.

Eki Görüntüle 1121639 Eki Görüntüle 1121640 Eki Görüntüle 1121641

3. resim balık elbise benim favorimmm :16:

Evet ya aşırı kazanıyorlar bi kaç saat sadece mekanı veriyolar dünyanın parasını alıyorlar.
Oh ne ala mualla valla :63:
Valla Düğün salonu olursa benimki çok üzülürüm :50:

Bende üzülüyorum ama içim el vermiyor 3-4 saat için resmen iki katı parayı ödemeye yoksa istediğim bir yer hep var:31:

3. resim balık elbise benim favorimmm :16:

Bende çok beğenmiştim canımcım.
Ya o olur yada o işlemeli elbise tarzında birşey.
Acaba diktirirsem ne kadar olur ya bi bilgin varmı?
Satın alındığı fiyattan daha mı yüksek olur acep?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende üzülüyorum ama içim el vermiyor 3-4 saat için resmen iki katı parayı ödemeye yoksa istediğim bir yer hep var:31:

Haklısın Kuzum aslında.
Benim düğünüm yaşadığım şehirde olmayacak maalesef.
Erkek arkadaşım polis olduğu için ailesi farklı şehirde düğünümde o yüzden farklı bi yerde olacak :50:
Allahtan çok uzak değil 1 saat falan ama insan yinede orada nasıl mekanlar var vs bilmiyor valla netten araştırmaya başladım şimdiden.

Eki Görüntüle 1121639 Eki Görüntüle 1121640 Eki Görüntüle 1121641
2.ve 3.modelde oldukça güzel canım ama sanki nişan için hem balık oturan model hemde işlemeli güzel olur gibi geldi ama resimdeki gibi şık detaylı süslemeli olacaksa bazı yerdeki abiyeciler abartıp çok abartı saçmalayabiliyorlar eğer bulamazsan 3.model tabi:12:
off insan nasıl kırabilio ki bunu beğendm çok ondan aldım aşkım dese neyse, senin beğenip beğenmemen önmli değil annmde beğenmedi tabaklarım hem adette gondol yapılır vs. kızıp geçti , o zaman sormasaydı beğenip beğenmediğimi :41: beğenmiyorum dediğim halde gondol getrdi yine sordu yine aynı dedim şimdi de kalkmış alırım ben sana istediğin tabağı diyip laf sokuyor , ama ben ona güzelce dedim hatta dedim ki gondolunda en güzelni seçmişsin aşkım dedim ama vitrin kullanmıycağım için istememiştim dedim bu çok büyüttü kalbimi kırdı , telefonu kapattı mesaj atmış benim gözüm korktu diye :14: bu denir mi :20: o iki alyansı ben alıcam diye tutturduğu halde olmaz dedim seninkini ben alıcam dedim , paragöz olsam niyetm bozuk olsa ben ona herşyi yüklmez miydim :14: kötü muamele yptı haktmemiştim ki

Erkeklerin bu tarz yaklaşımları var ne kadar yanlış o laf söylenir mi biz hayatta söylemeyiz mesela kırılır mı üzülür mü inşallah hatasının çabuk farkına varır ve gönlünü alır canım sonuçta sana yapılan bir çikolata ne istersen ondan olmalı çiçekte aynı şekilde onların istedikleri çok istediyseler onlara giderken götürürdün yani annesi mi vitrine koyacakmış allah allah:47:

Haklısın Kuzum aslında.
Benim düğünüm yaşadığım şehirde olmayacak maalesef.
Erkek arkadaşım polis olduğu için ailesi farklı şehirde düğünümde o yüzden farklı bi yerde olacak :50:
Allahtan çok uzak değil 1 saat falan ama insan yinede orada nasıl mekanlar var vs bilmiyor valla netten araştırmaya başladım şimdiden.

Araştır canım aklında bulunsun 1 güne sığıyor biraz gezince hemen kafanda oluşuyor zaten:16:

Back