• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Bende söz-nişan zamanında açık saç yapacağım:18:düz fön ya da doğal kalın bukleler ama arkaya doğru yarım toplatacağım öyle düşündüm canım inşallah sırılsıklam olmam bir de kalın elbisem Eylülde olacak gerçi ama:26:İyi olmuş 2 kere isteme sonuçta duymamış kimse ne olacak:60:tuzlu kahvede yaptın yani içiliyor değil mi içilmeyecek gibi değil yani:23::21:

Ben iğneli epilasyon yaptırıyorum canımcım yüzüme ama pko hastası olduğum için yüzde tüylenme yapıyor çok şükür az kaldı lazer epilasyona 7 sene rahat gittim bıraktığım gibi geri çıktılar ki tvlere çıkmış ünlü bir yerde düşün belki hastalığımdan bitmediler ama oradakilerden öğrendiğim bunu yapan doktorlar söylüyordu lazer epilasyon hiçbir zaman avuç içi kadar temiz bırakmaz azalır incelir sarılar belki kalı ama muhakkak kalır öyle söyleyeyim genitali bilmem ama yüze için önermem yaydı resmen tüyleri yüzüme iğneliye başladım 3 aydır çok şükür ağrısı lazerden daha azmış birde senelerce korktum çok acıyormuş dediler leke kalıyor dediler ustasını buldun mu herşey tıkır tıkır işliyor kesinlikle iğneli bunca sene giden zamanıma parama acıyorum:5:

İğneli mi ayyy adı bile korkunç :18:
Ne kadar acı hissediyorsun tatlım çok ağrıyor mu ya?

Kızlarrr ..
Nişanım evde olacağı için kısa bir elbise alırım diye düşünüyordum fakat herkes fikrimi değiştirdi.
Senin nişanın bu evde olsa bile kısa alınır mı uzun güzel birşey al vs vs dediler.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Haftasonu gidip baktığımız mağazalarda beğendiklerim oldu.
Genelde 589 TL civarıydı.
Sizce fiyatlar nasıl uygun mu?

İğneli mi ayyy adı bile korkunç :18:
Ne kadar acı hissediyorsun tatlım çok ağrıyor mu ya?
Hafif sinek ısırığı gibi acısı her tüy köküne iğneyle elektrikli şok gibi bir şey veriliyor ama yıllarca çektiğim lazer acısından sonra ilaç gibi geldi lazer daha çok acıdı bende bilmiyorum:26:
Kızlarrr ..
Nişanım evde olacağı için kısa bir elbise alırım diye düşünüyordum fakat herkes fikrimi değiştirdi.
Senin nişanın bu evde olsa bile kısa alınır mı uzun güzel birşey al vs vs dediler.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Canım sen ne istiyorsan öyle tercih et insanların demesine bakma derim:51:Fiyatlar uygun ben dümdüz siyah uzun bir elbise aldım evde söz-nişan bir arada olacak ama daha çok yüzük takılıp pasta kesilecek yani söz vari ipek yoldan 300 TL sen abiye düşünüyorsun büyük ihtimal o yüzden şık bir şey için normal geldi bana:16:

Kızlarrr ..
Siz ne düşünüyorsunuz?

bence fiyat uygun canım ama sen içinden gelen yap kimseden etkilenme :):16::16:
çuval giysen yakışır zatenn:nazar::nazar:

Hafif sinek ısırığı gibi acısı her tüy köküne iğneyle elektrikli şok gibi bir şey veriliyor ama yıllarca çektiğim lazer acısından sonra ilaç gibi geldi lazer daha çok acıdı bende bilmiyorum:26:

Canım sen ne istiyorsan öyle tercih et insanların demesine bakma derim:51:Fiyatlar uygun ben dümdüz siyah uzun bir elbise aldım evde söz-nişan bir arada olacak ama daha çok yüzük takılıp pasta kesilecek yani söz vari ipek yoldan 300 TL sen abiye düşünüyorsun büyük ihtimal o yüzden şık bir şey için normal geldi bana:16:

Teşekkürler canım benimm.
Evet sadece şık bir abiye istiyorum.
Bakalım ya nasıl olacakheyecan bastı bana :18:

bence fiyat uygun canım ama sen içinden gelen yap kimseden etkilenme :):16::16:
çuval giysen yakışır zatenn:nazar::nazar:

Oy oyy Tatlım beniimmm ..
Teşekkür ederim Kuzucum bende abiye almak istiyorum aslında.
Bi tane Stlaplez üstüme tam oturan beyaz renkte ve elbisenin kendinde dantel detayı olan bi elbise beğendim çokk hoştu

Teşekkürler canım benimm.
Evet sadece şık bir abiye istiyorum.
Bakalım ya nasıl olacakheyecan bastı bana :18:

İnşallah herşey gönlünce olur canım ben maalesef evdeki duruma uymak zorunda kaldığım için çok içime sinmesede oldu yani anannemler falan muhafazakar uzun boylu uzun kollu bir elbise olması gerekiyordu o yüzden düz sade bir şey tercih ettim artık evde gider inşallah:51:

Kızlar merhabaa
Nasılsınız
ikiz yegenlerimden biri enfeksiyon kapmş hastahaneye yatırdılar
bende diğerine bakıyorum bugğn onunla beraber evdeyim cadıyla beraber.
Siz nasılsınızz

İnşallah herşey gönlünce olur canım ben maalesef evdeki duruma uymak zorunda kaldığım için çok içime sinmesede oldu yani anannemler falan muhafazakar uzun boylu uzun kollu bir elbise olması gerekiyordu o yüzden düz sade bir şey tercih ettim artık evde gider inşallah:51:

Hımm anladım Canım :59:
Hayırlısı artık sen mutlu olda kıyafet fasa fiso.
En azından anneannenin gönlü olmuş oldu :97:

ayy resim yok mu canım merak ettim:23:

Valla bende benzerini bulurum diye nette aradım ama bulamadım canım.
O gün yaşadığım öküz sevgilimin vukuatını biliyorsun aklıma da gelmedi çekmek.
Aynı küçük çocuklar gibi oramı buramı çekiştiriyordu hadi gidelim diye :41:

Kızlar merhabaa
Nasılsınız
Siz nasılsınızz

Tatlım az önce aklımdan geçtin ya geçmiş olsun şimdi nasıl yeğenin?

Kızlar merhabaa
Nasılsınız
Siz nasılsınızz
bi iyiyiz canım sen ve yegenin nasılsınız:16:
Valla bende benzerini bulurum diye nette aradım ama bulamadım canım.
O gün yaşadığım öküz sevgilimin vukuatını biliyorsun aklıma da gelmedi çekmek.
Aynı küçük çocuklar gibi oramı buramı çekiştiriyordu hadi gidelim diye :41:

ahhh şu erkekler:19:

Hımm anladım Canım :59:
Hayırlısı artık sen mutlu olda kıyafet fasa fiso.
En azından anneannenin gönlü olmuş oldu :97:

Sadece anannem olsa iyi babamda öyle düşünüyor açık saçım ama oldukça kapalı bir elbise seçtim yani:31:erkek tarafından babanne de öyle düşünüyor ee bize de ortayı bulmak kalıyor maalesef yoksa tüllü uçuş uçuş bir elbise hayalim vardı:51:

Sadece anannem olsa iyi babamda öyle düşünüyor açık saçım ama oldukça kapalı bir elbise seçtim yani:31:erkek tarafından babanne de öyle düşünüyor ee bize de ortayı bulmak kalıyor maalesef yoksa tüllü uçuş uçuş bir elbise hayalim vardı:51:

Kıyamam :105:
Kıyafetim siyah uzun kolları dantel miydi canım?
Bu sene nişanlanan birinde öyle bi kıyafet görmüştümde

$10294249_748987148465261_8436251933563916437_n.jpg ne çok şey birikrirmişim eksiklerde var:1:

Back