2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Ahh ahh canım ben artık kız- erkek olayını gectim aslında hepimiz aynıyız..netice olarak fazla alınan ersey taksit olarak bize dönecek yatak odası arada bakıyorum ben bizim buralarda 2000 tl hatta 1600 bile begendigim takım olmustu benim acaba cokmu kalitesiz baktım

Bencede sen ben olayı yok canım. Ödemelerde birlikte olmasından yanayım bende.
Zaten buraya gitmeyen birtek mobilyalar + buzdolabı falan oldu sanırım
Canım vardır. Şehirden şehrede değişir ya.
İzmir için mobilya cenneti derler ama o taraf biraz uzak kalıyor bize.
Birde ben Bellonanın fiyatlarını baz alarak yazdım.
Bizimkilerde çok bilinmeyen mağazalardan aldırmazlar.
Ama cidden ben hiç uyguna güzel birşeyler bulamıyorum yaa
Hoş derin araştırma hiç yapmadım üstün körü bir fiyat yazdım :)
Birde pazarlık payı vardır diymi

He canım bellona falan masallah zaten pahalı He bu arada şunu biliyorum istikbalden kesinlikle mobilya alınmaz ne aldıysak pişman olduk istikbal=çöp
Ben birkac yere fiyat sordum canım hatta dügün yakınmıs gibi davranmak zorunda kaldım :26:

İyi yapmışsın canım.
İstikbal in kötü olduğunu bilmiyordum gerçekten. İstikbali de beğenirim aslında.
Doğrucan mobilyaa dikkatimi çekiyor siteside var bak istersen.
Moda Life ta kötü canım haberin olsun.
Çok hafif mobilyaları ve anneanneme aldık konsolunu sürekli çekmeceleri sorun çıkıyor sürgü yeri vs kullanışlı değil yani.
Ben en fazla mobilya ve beyaz eşyada sanırım açılırım çünkü Yıllarca onları kullanacağız.
Oda 12-13 bin geçmez tüm evin mobilyası. 2. Oturma odası için sadece kanepe olarak düşünürsen.
Hoş sevmiyorum 2. oda ama misafir için olur kalsın. Böyle konuşup koca salon temizliği zor geldiği anlarda da orada olursam hiç şaşmam
İnşallah Mobilya alma zamanları gelsinde bol bol araştırma yaparız birlikte.
Ben kaçtım canım İyi Geceler 16:

Valla bize mi öyle denk geldi ama hep aynı sey canım bizde en son bellonadan altık cekyatları memnunuz çok şükür bellonadan
Moda Life evet canım cok haklısın ben daha bakarken elimde kaldı nerdeyse kapatamadım kadın kurulumdan olmustur yoksa asla olmaz dedi ama teshirin daha saglam olması gerekiyor ben ona bakıp alıyorum
Evet canım haklısın 2. oda aslında banada soguk geliyor dogru düzgün kullanamadan mobilyanın modası geciyor sanki artık ona ev belli olunca net karar veririz evin büyüklügüne göre
Sen uyu tabi hadi

kızlar hepinizin yazılarını okudum dün akşamda benimkiyle konuştuk perdeleri biz alırız hayatım dedi. Rahatladım yemin ediyorum ya Dün bizde ciddi ciddi konuştuk artık ne alınacaksa sözlüme dedim ucuza da çok kaliteli yatak odaları varmış 3500 en fazla dedim çok pahalıları çokta iyi değilmiş dedim öyle alırız o zaman bakarız dedi. Karar verdik mobilyalar (yatak odası) beyaz olucak nevresimleri süsler vs onlar bordo olucak ( biz evimizin bordo beyaz olmasını istiyoruz da :) ) yatak odama bir de oturma pufu alıcam sandıklı olanlarından
ben yazın memleketten geldikten sonrada hiç vakit kaybeden yemek takımımı alıcam. sonrada mutfak ıvır zıvırlarını (ben çok fazla tutmaz sanarken mutffak yatak odasından da pahalı çıktı ) ah ah çok masraflı evlilik ya :26:

benimkinin teyzesi demişki borçlarını kapat altın parası biriktir kıza 5 tane sen tak 2 tanede ben takıcam sen takmış gibi yaparız demiş. banada size geldiğimizde 7 tane istiyorum de dediler :26: madem öyle istiyolar pekala zaten biz kirada çok oturmak istemiyoruz altın paraları vs bozdurup peşinat yapıp ev almak istiyoruz ama evlendikten en az 1 yıl sonra belkide daha az o oanki durumumuza bağlı :26:

halıları erkek tarafı alıyo diye biliyorum ben ama :26: benimki aldı zaten bide sen alırsın bi kaç tane dedi tamam dedim bende of bunun bohçasıda var daha çok masraflı beee

kızlarrrrrrrrrrrrrrr tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

nezamndır giremiyodum bişeylerde alamadım zaten bugun fırsat bulmusken aldıklarımı ekliyim dedim.

Pasta takımı ve kahvaltı takımımmmmmm

ikiside çokkk içime sindiii :)

Eklentiler

• $10042013539.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $23022013522.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $23022013524.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $23022013523.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $10042013537.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 39

bayıldım canım her iki takımınada çok güzeler hele o pasta takımını mükemmel aşkla kullan denizcim

Deniz o çöp adamlı pasta takımına bayıldım internetten mi aldın yoksa artık magazalarda varmı

Fındık kurdu okuyorsun sanırım..evet cok zor ceyiz ciddi anlamda ben büyüklerin cogunu aldım elektrikli ev aletleri kaldı vs diyordum ama o kadar degilmis o kücükler varya al al bitmiyor baslamak gerekmis kıyafet vs almıyorum uzun zamandır ben

bayıldım canım her iki takımınada çok güzeler hele o pasta takımını mükemmel aşkla kullan denizcim

Sağol canım benim Keramikadan aldım bi bak istersen fiyatı da bana uygun geldi.. bir de bunun kalplisi var ben yanlışlıkla bunu almışım ama buda içime sindi:))

canım Keramikadan aldımm bitmeden bi bak istersennn hala vardı internet sitesinde .

Ben internetten alışveriş yapmıyorum magazalarada gelmiyor canım Dogum günüm geliyor biri hediye alsa keske tabi kim bilecek bu takımı istedigimi

Neden yapmıyosun canım. inanki sipraişten 1 gün sonra geldi cokda güzel paketlemişlerdi çok memnun kaldım bunların bide kupaları vardı onlardan da aldım..Çok yakın arkadasına söyle alsın sana ne olacak ki :)))

Kredi kartım yok canım ve aslında suan calışmıyorum kendimi tutmam lazım ama dayanamıyorum oda ayrı eger magazalarda falan olsaydı kacırmıyım diyecektim yinede

edacım evet okuyorum lise son bu sene aslinda universiteden sonra evlencektim sozlum ne farkeder evlenincede gidersin dedi bende hak verdim bide ilk askim o benim 25 yasinda isi gucu var bide oyle okuma ne isin var dienlerden degil oku ders calis diye surekli israr eden biri bakalim insallah mutlu oluruz aslinda bekleyebilirdik de benim uvey kaynana rahat durmuyo ki ille aklını celicek kendi suralesinden biriyle evlendircek oyle biri ki k.p bi lafiyla dize getiriyo korkuyorum kadindan bide ikimizde birbirimizi gunahimiz kadar sevmeyiz catlak ya . bende eylulde baslicam artik almaya simdilik piyasayi arastiriyorum bide kizlar ya ufak tefek baharatliklari felan simdiden alsak bisey olur mu acaba ?

Oh canım sizde baya baya erkek tarafı alıyor çoğunlukla ne güzel :)
Hayırlısı olsun herşey için.
Evlendikten sonra çalışmayı düşünüyor musun?

Çok güzellermiş canım mutlulukla kullan

Canım benim herseyin hayırlısı..istedikten sonra hersey basarılır zaten..ama yinede deme kız üvey kaynananda olsa bosver catlak vs deme baharatlık derken canım karabiber vs degil dimi eşya olarak diyorsun al tabi canım valla ne yap biliyormusun eline harclık para geciyor ya harcama hemen git bi kase bir bardak vs al inan o kadar cok eksik varki nereden baslasan kar bundan ne olur ki diye düşünme

Kızlaaaar, konu açtım ben

Oleyy hemen bakıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…