2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Bu çatal bıçak ,servis çatalı vs.ürünleri nerden aldın canım...?

güle güle kullan canım aldıklarını, çok güzel model seçmişsin :)
ben de daha yeni korkmaz aldım vertex tencere setini 300 tl, cezve ile çaydanlığı da 220 tl ye aldım.

Kupaların ve tabakların 3 tane pudra pembesini 3 tane de kremini aldımm, pembesinin fotosu yoktu:))

Fotolar alıntıdır.

Canımmm Maşallahhh neler neler almışsın öyle hepsi çok güzel bayıldım
Kupaları özellikle hayal ettim güzel bir uyum içindedirler kesin krem pembe uyumunu severim
Aldıklarını güzel mutlu günlerinde kullanmak nasip olsun canım
Baya hızlandın sende Simgem :) Maşallah :)

Kızlaaarr :)
Bunlar da benim arkadaşımın hediyesi tupperlarım :)
Eki Görüntüle 679180
Eki Görüntüle 679181
Eki Görüntüle 679182

Tupperların çok güzel canım. Özellikle işine yarayacak şeyler olmuş.
Şu antartika setiydi sanırım onu bizde kullanıyoruz. Sürekli kullandığımız tupperların başında çok kullanışlı.
Mutlu günlerde kullan canım

çok güzelmiş ebiscim bunlarda benden
Eki Görüntüle 679263 Eki Görüntüle 679264

bayılıyorum böyle büyük kupalarda su, süt içmeye

Kupann çook güzel canım. Kaç zamandır görüyorum beğeniyorum, Evime kesinlikle alacağımm.

English Home'daki %50 indirimi bulmuşken durur muyum hemen kaptım misafirlik tek kişilik nevresimlerimi

Bunlar mor sevdam yüzünden kesin almalıyım dediğim takım Alt çarşafı bitmişti, düz daha güzel olur diye düşündüm. Kesin almalıyım ya kombinledim hemen 2 yastıklı hepsi. romantik çiftler için, tek kişiliğe sığan romantik çiftler
Eki Görüntüle 682294

Bunlar da hep mor ve pembe alıyorum diye seçtiğim takım. Çok şirinler ama

Bu deseni de çok beğendim, yine çarşafı yoktu, uydurdum ordan bitane kırık beyaz

Yalnız kızlar bizim evdeki yastıklar mı küçük bilmiyorum da, bu yastık kılıfları 50x70 gözüme büyük gibi geldi?

Merhaba kızlarr maşallah çeyizlerinize güle güle kullanın.
Uygun bir zamanda bende eklicem inşallah.
Mustella hala indirim varmı english home da ?

Merhaba kızlarr maşallah çeyizlerinize güle güle kullanın.
Uygun bir zamanda bende eklicem inşallah.
Mutella hala indirim varmı english home da ?

Var tatlım 14 nisan sonuna kadar.
Mutfak setlerinde de var, alıp almama konusunda kararsız kaldım ama erken daha bana çünkü. İhtiyacın varsa bak bence. Acele et ama bitiyor hemen

Var tatlım 14 nisan sonuna kadar.
Mutfak setlerinde de var, alıp almama konusunda kararsız kaldım ama erken daha bana çünkü. İhtiyacın varsa bak bence. Acele et ama bitiyor hemen

Bakayım ozaman canımm mutfak önlükleri vs çok güzel oluyor onlar. Bulursam kapayım hemen. Sizin ne zamandı ki düğün ?

Bakayım ozaman canımm mutfak önlükleri vs çok güzel oluyor onlar. Bulursam kapayım hemen. Sizin ne zamandı ki düğün ?

Bize daha çok
Normalde seneye düşünüyorduk ama sınavlara ağırlık vermek istediğim için 2015 mart nisan mayıs artık kısmet
Ben bugün de gidip yedek yastık falan alacağım sanırım, 2 yastık 6.45'e mi ne geliyor

Kızlar ya yardımınıza ihtiyacım var

Misafir yemek takımlarımı almayı planlıyorum buaralar şimdiden karar vermeye çalışıyorum genelde beğendiklerim bernardo dan

Ama o kadar güzellerki seçim yapamıyorum

Sizlerden öneriler bekliyorum birde şimdiden kusuruma bakmayın düğünüme kadar yardımlarınızı esirgemeyin benden çünkü çok kararsız bir insanım

Daha eklemediklerim bile var napcam ben ya

Hayırlısı canım engelleri kaldırın önce..
Çok uygunmuş gerçekten öğrendiğim çok iyi oldum iş çıkışı hemen gidip bakıcam bende inşallah istediklerim kalmıştır.

İlki çok güzel canım bernardo sanırım bende beğenmiştim ama altın yaldız çok kullanmadığım için vazgeçtim. benim tercihim düz model var ya ondan yana olurdu ama tabi dediğim gibi benim tercihim. Çok karışık modelleri sevmiyorum çünkü.

İlk takımı beğendim bende. Yuvarlakmı düşünüyorsun peki?
Bernardoda çok güzel kare takımlarda var. Eklemediklerini de görmek lazım

Bende çok beğeniyorum Neden sevmiyosun canımm çok zarif modelleri var gerçekten.

Bilmiyorum çok kaba geliyor bana, geleneksel kafalıyım biraz herhalde Modası geçer diyorum Müstakbel sözlüm de sevmiyor kare takım, ondan herhalde. Ama güzel tasarımlar var gerçekten. Sizlerin sofrasında görürüz inşallah

Anladım canım zevk meselesi tabii Bizde yuvarlakları sizde görürüz artık ben onlarıda beğeniyorum gerçi.
Hani şu üçgen gibi olanlar var ya bir onları sevmiyorum çok sevimsiz geliyor bana

Anladım canım zevk meselesi tabii Bizde yuvarlakları sizde görürüz artık ben onlarıda beğeniyorum gerçi.
Hani şu üçgen gibi olanlar var ya bir onları sevmiyorum çok sevimsiz geliyor bana

Gerçekten kötü ama onlar da, kendini aşmış gereksiz ve şık olmayan bi tasarım şahsi kanaatimce
Amiiin inşallah bi yuvam olsun da

Gerçekten kötü ama onlar da, kendini aşmış gereksiz ve şık olmayan bi tasarım şahsi kanaatimce
Amiiin inşallah bi yuvam olsun da

Amin amiin
Bence de şık değil ve çok kullanışsızmış zaten makinada kenarları falan kırılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…