Kızlar merhaba, ben çok uzun süredir uğrayamıyorum buralara. Yani aslında uzun süredir kk'daım :) Uzunca bi süre ara verdim ama dışarıdan takipteydim. Ama sizlerle ilk kez tanışacağım. Önce durumumu aktarayım size. Haziranda nişanım var, 2014'de ise evlilik var inşallah
Çeyizime yavaş yavaş başladım. Biraz ağırdan alıyorum çünkü fazlasıyla kararsızım ve bu durumdan hiç hoşnut değilim.. :26:
Aldıklarımı sizinle zevkle paylaşacağım, tabi gördüklerimi ve bildiklerimi de :)
2014 gelini olarak (inşallah) size bir kaç şey danışmak istiyorum. Gayet sade, alı pulu olmayan ve kullanışlı şeyler almaya özen gösteriyorum. Mutfağım; siyah, beyaz, gri, metal, mavi ve tonları olacak. Bu çizgide ilerliyorum açıkçası :) Elimden geleni yapıyorum yani. Aşağıdaki misafir yemek tk, çkb tkm. ve cam seti hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Hepsi Emsan marka. Marka hakkında da yorumlarınızı rica edicem :)
Beyaz sade bir masa örtüsü, beyaz peçetelikler ve metal peçete halkaları ile kombine etmeyi düşündüm açıkçası. (Allah'ım sadelikten ölücem:26:)
Fikirlerinizi bekliyorum :)
Eki Görüntüle 655878
Eki Görüntüle 655879
Eki Görüntüle 655880