• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Canım benim herseyin hayırlısı..istedikten sonra hersey basarılır zaten..ama yinede deme kız üvey kaynananda olsa bosver catlak vs deme :1: baharatlık derken canım karabiber vs degil dimi eşya olarak diyorsun :1: al tabi canım valla ne yap biliyormusun eline harclık para geciyor ya harcama hemen git bi kase bir bardak vs al inan o kadar cok eksik varki nereden baslasan kar bundan ne olur ki diye düşünme :16:

ben açıktan okuyorum harçlık almıyorum malesef ama elime para geçiyo onlarıda artık biriktiricem olmuyo böyle :14: başlamak lazım bi yerden ya :26:

Canım benim herseyin hayırlısı..istedikten sonra hersey basarılır zaten..ama yinede deme kız üvey kaynananda olsa bosver catlak vs deme :1: baharatlık derken canım karabiber vs degil dimi eşya olarak diyorsun :1: al tabi canım valla ne yap biliyormusun eline harclık para geciyor ya harcama hemen git bi kase bir bardak vs al inan o kadar cok eksik varki nereden baslasan kar bundan ne olur ki diye düşünme :16:

ben açıktan okuyorum harçlık almıyorum malesef ama elime para geçiyo onlarıda artık biriktiricem olmuyo böyle :14: başlamak lazım bi yerden ya :26:

O zaman ikimizede iş bulma yolları göründü bende gecici işsizim canım :1:

Kızlar merhaba, ben çok uzun süredir uğrayamıyorum buralara. Yani aslında uzun süredir kk'daım :) Uzunca bi süre ara verdim ama dışarıdan takipteydim. Ama sizlerle ilk kez tanışacağım. Önce durumumu aktarayım size. Haziranda nişanım var, 2014'de ise evlilik var inşallah :nazar::31: Çeyizime yavaş yavaş başladım. Biraz ağırdan alıyorum çünkü fazlasıyla kararsızım ve bu durumdan hiç hoşnut değilim.. :26:

Aldıklarımı sizinle zevkle paylaşacağım, tabi gördüklerimi ve bildiklerimi de :)

2014 gelini olarak (inşallah) size bir kaç şey danışmak istiyorum. Gayet sade, alı pulu olmayan ve kullanışlı şeyler almaya özen gösteriyorum. Mutfağım; siyah, beyaz, gri, metal, mavi ve tonları olacak. Bu çizgide ilerliyorum açıkçası :) Elimden geleni yapıyorum yani. Aşağıdaki misafir yemek tk, çkb tkm. ve cam seti hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Hepsi Emsan marka. Marka hakkında da yorumlarınızı rica edicem :)

Beyaz sade bir masa örtüsü, beyaz peçetelikler ve metal peçete halkaları ile kombine etmeyi düşündüm açıkçası. (Allah'ım sadelikten ölücem:26:)

Fikirlerinizi bekliyorum :)

Eki Görüntüle 655878 Eki Görüntüle 655879 Eki Görüntüle 655880
canım bende bu yemek takımından aldım . bende sade ve spor bişeyler istiyodum. yalnız tabaklar biraz ağır gibi ama fiyatı da uygun olunca aldım 350 tl ye

Oh canım sizde baya baya erkek tarafı alıyor çoğunlukla ne güzel :)
Hayırlısı olsun herşey için.
Evlendikten sonra çalışmayı düşünüyor musun?

evet canım lise kpssne giricem kazanırım inşallah kazanırsam hem üniversite hem iş devam edicem öyle :)
hadi hayırlısı olsun canım.
Bende Lise olarak girmiştim.
Ama açıktan da olsa 2 yıllık bitir derim kpss için. Lise sınavı içni yıllarrrrrrdır son son son ddiyorlar bitmiyor ama belli olmaz bu sisteme.

Kızlaaaar :3:
Nasıl sizceee? Çok beğendim yaaaa :16: :69:

$23-221198-big.jpg

edoşş kız iştenmi çıktın dertliydin baya iş yerinden hayırlısı olsun bakalım :16:

:1: oo olaylı ayrıldım hemde 1 ay olcak mı 3 hafta mı ne canım :1: cıkamazsın dedi adam madem cıkacaktın girmeseydin burası senin için uygun evlen coluk cocuga karıs yıllarca burda calıs daha ne istiyorsun dedi daha bi sürü şey paramı aşkım zor kurtardı :9:

:1: oo olaylı ayrıldım hemde 1 ay olcak mı 3 hafta mı ne canım :1: cıkamazsın dedi adam madem cıkacaktın girmeseydin burası senin için uygun evlen coluk cocuga karıs yıllarca burda calıs daha ne istiyorsun dedi daha bi sürü şey paramı aşkım zor kurtardı :9:

ayy canım benim ya :16: iyi olmuş onlara sigara içiyorlardı yanında :47: :47: çoluk çocuğa karış demir bide hamileykende sigara içtirirdi yanında senin bi persneline laf geçiremiyo zamda ermemişti oohh canıma değsinn :52: :52:

ay kızlarrr ben naaaptım :8: evde çelikten bi kumbara vardı anahtarla açılabiliyo sadece bende o kumbarada para biriktiricem artık 5 10 krş farketmez bi yerden başlamak lazım :1: anahtarıda anneme yada babama vercem :1:

ay kızlarrr ben naaaptım :8: evde çelikten bi kumbara vardı anahtarla açılabiliyo sadece bende o kumbarada para biriktiricem artık 5 10 krş farketmez bi yerden başlamak lazım :1: anahtarıda anneme yada babama vercem :1:

En güzelini yapmışsın canım :16:
Bende aynısını yapmıştım burda bbir topikten özenerek :1: Sağolsunlar birikim için yardımcı oldular.
Ancak yüksek miktarlara çıkamadım ben malesef...
Ayın 8 inden beri mesela sadece 20 tl biriktire bildim. Onuda haftaya amacım var harcayacağım :9:
Öğrenci bütçesi anca taksitlere yetiyor napalım diymi :))
Canım bu arada bizim sohbet topiğinede gelsene :16:

Bende aynısını yapmıştım burda bbir topikten özenerek :1: Sağolsunlar birikim için yardımcı oldular.
Ayın 8 inden beri mesela sadece 20 tl biriktire bildim. Onuda haftaya amacım var harcayacağım :9:

Kızlar cok iyi yapmıssınız :16:

tamam canım gelirim :16: ya ben eylülden sonra almaya başlıcam ya eksikleirmi eylüle kadar ne biriktirdiysem artık hiç açmıcam onu inşallah :1:

sondan ikinciyi beğendim ben canım :) sadelikten yanayım yine şaşmadım :)

Geçen gün nişanlımla beğenmeye gittik ve senin beğendiğin takımı beğendi bide orda görevli iyice gaz verdi buna neredeyse alıp çıkıyoduk :9:

Benim beğendiğim o kelebekli olan indirime girmiş olmasına rağmen tutturdu onlar güzel diye sanırım sondan ikinciyi alıcam ama hala kararsızım :3: :54:

burası çook sessizleşmişşş :19::19::19::19:

yeni nevresim takımımm daha gelmedi ama olsun... renkleri çok hoşuma gitti :52: bana uygun gibi geldi ama sarevi mağazadan daha ucuza alabilir miydim bilmiyorum. :1::1::1:

$12-28104-big.jpg

Back