2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Selam kızlar, bi sorum var?

Elektirikli yani garanti kapsamına giren, ev eşyalarınızı küçük ev aletlerinizi v.s, ne zaman almaya başladınız?
Misal 1 yıl sonra evleniceksiniz fakat blendır yada işte ne biliyim elektirikli süpürge alıp çeyizinize koydunuz.Eee zaten 2 yıl garanti kapsamında, 1 yılı kullanmadan gitti garantisi yok yere.

Bunu nasıl yaptınız? Garanti kapsamında olan eşyaları düğüne 2 ay kala mı almalı:44:?

bir mağazayla anlaşırsan onlar aldığında faturaya çeyizlik ibaresi koyuyor ve düğünden sonra evlilik cüzdanıyla gidiyorsun garantiyi başlatıyorlar.

bir mağazayla anlaşırsan onlar aldığında faturaya çeyizlik ibaresi koyuyor ve düğünden sonra evlilik cüzdanıyla gidiyorsun garantiyi başlatıyorlar.

aaa hadi ya gercekten bilmiyodum.
cevapladığınız için tesekkürler.
peki istanbulda oturuyorum burdan aldım uzak yere gelin gidecegim o zaman napmalıyım?

aaa hadi ya gercekten bilmiyodum.
cevapladığınız için tesekkürler.
peki istanbulda oturuyorum burdan aldım uzak yere gelin gidecegim o zaman napmalıyım?

mesela bazı mağazaların bir sürü şubesi var, benim arkadaşım istanbul'dan aldı, ankara'da halletti. ama en kötü ihtimal evlilik cüzdanını gönder annene falan, onaylatır sana gönderir garanti belgesini falan

Merhaba canımm , aldıkların çok güzel güle güle kullan :)

Bende bu topiğe uyuyorum tam tarih yok ama 2015 sonu gibi :)

Canım arkadaşta cevaplamış bende cevaplayım dedim :)
Bizin 2 sene olmasına rağmen aldık. Evet şuan garantiyi başlatmayıp evlenmeden kısa süre önce başlatabiliyoruz.
Tabiki kolide kalıyor kullanılmıyor :)

Merhaba canımm , aldıkların çok güzel güle güle kullan :)

Bende bu topiğe uyuyorum tam tarih yok ama 2015 sonu gibi :)

Hoş geldin canım aramıza Hayırlısı olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim.
Bu arada sohbet topiğimizde var orayada her zaman bekleriz sohbet ederiz

Resim alıntıdır.

kızlar anneciğimle bunu aldık bugün. Dünde anneanneciğim yatak örtüsü verdi onun zamanından işlemeli. çok hoşuma gitti

merhaba kızlaar bende aranıza yeni katıldım yavaş yavaş başladı artık çeyiz hazırlıkları :)

Ohh canım hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah

sağol kuzum hayırlısıyla inşallah geldim istanbula bugün sandığımı açacağız bakalım neler varmış

Günaydınn, geri döndümm

hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım

merhaba kızlaar bende aranıza yeni katıldım yavaş yavaş başladı artık çeyiz hazırlıkları :)

neler başladı paylaş bakalım bizimle de hatta gel sohbet topiğine http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ete-buyrun-dilerim-yalniz-degilimdir-742.html

tamam canım kac gün buradasın artık

cumartesi yolcuyum tatlım sevdiceğimin doğum günü. normalde pazar dönecektim ama bir gün önceye aldım. cumartesi günüde akşam 6de izmirde olacağım. doğum günü hediyesi olarakta tiyatroya gidelim diye düşündüm. akşam 8-9 gibi bulabilirsem bir bilet aklıma o geldi. yemek içinde araştırdım istediğim yerde canlı müzik yokmuş yaz sezonu için program yapıyorlar. söz için gömlek kravat alacağım demiştim ya edoşum benim beyfendi gitmiş dün kendine güzel bir gömlek almış napıcağımı şaşırdım açıkcası :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…